QUOTE(Otaip @ 2009 10 24, 05:54)
gerai, kad jum tinka. Maniškei - šlykštu,negeria. Ar jūs kaip kitaip jį naudojat? Aš su šiltu pienu bandžiau duot .
Mes irgi su pienu geriam , ir ant blynu islydziau tai suejo ...patinka jam tas kakavos kvapas
QUOTE(ausru @ 2009 10 24, 09:10)
Pagooglinau, tai raso, kad antihistamininis preparatas, i kuri kaip supratau ieina dalis zyrteko. Mums pati zyrteka buvo israse, bet ne, jis mums netiko. Antihistamininiai labai individualus dalykas - kiekvienam vaikui reikia atsirinkti kuris geriausiai tinka. O sitas matyt jums tiko.
aciu kadaise googlinau , bet nelabai supratau tos sudeties , tai ir toliau galvociau , kad raminamais mus gyde , dabar jau zinau kas tie antihistaminai ,sunku biski kai svetima kalba su gyd bendrauti tenka ...
QUOTE(Amica @ 2009 10 27, 23:05)
Mums mėlis nepadėjo visai, o fuxinas mums tinka.
Intrigų nerezgiu, tik gražiai pasisakau
Kinotakaros nebandžius. Matai, aš gi sakau, akd esu garantuota 90proc, kad mums maistas nei prie ko, bet tą 10proc palieku. Tik vat kad mes valgome tą patį ką ir vasarą, o vasarą viskas ok buvo, tai ką galvoti? Ir dar. Kai berods gegužės mėn ausytės buvo sublogavę ir šlapiavo, tai negalėdama niekaip susitvarkyti užtepiau cutivate labai plonai. Berods du kartus. Ir viskas. Susitvarkė viskas ir visą vasarą viskas buvo čiki. Ir vėl gi - ką galvoti? Pas mane tų klaustukų galvoje irgi pilna
Papildyta:
Mano manymu tai realus dalykas, juk ir rašo, kad AD labai blogina stresas.
Intrigų nerezgiu, tik gražiai pasisakau
Kinotakaros nebandžius. Matai, aš gi sakau, akd esu garantuota 90proc, kad mums maistas nei prie ko, bet tą 10proc palieku. Tik vat kad mes valgome tą patį ką ir vasarą, o vasarą viskas ok buvo, tai ką galvoti? Ir dar. Kai berods gegužės mėn ausytės buvo sublogavę ir šlapiavo, tai negalėdama niekaip susitvarkyti užtepiau cutivate labai plonai. Berods du kartus. Ir viskas. Susitvarkė viskas ir visą vasarą viskas buvo čiki. Ir vėl gi - ką galvoti? Pas mane tų klaustukų galvoje irgi pilna
Papildyta:
Mano manymu tai realus dalykas, juk ir rašo, kad AD labai blogina stresas.
Tai gal kokios darzoves ar vaisiai pasitaike labiau kokiu brudu papurksti , kai parduotuvej perki tai ir nezinai ko tenka prisiragauti ... pas mus sezonas vasaros baigesi tai vel priveze kazin kokiu darzoviu
nepamenu ar rasei , ar dare jums kraujo tyrimus alergijai nustatyti ? Mes dietos nesilaikom , bet karts nuo karto islenda musu egzemines demes , dabar po kurio laiko , zandai dega baisiausiai nors alergologe tikina (padarius durio tyrmus tik is 10 alergenu ) , kad mes nesam alergiski ... , o man visvien sunku tuo patiketi , kai islenda ne is sio nei is to berimai , nenusiraminsiu kol kraujo tyrimu nepadarys , tada gal ir patikesiu , jei tikrai taip ir bus ...
O jei pienui alergijos nera ar gali pasireiksti rugpieniui , na kazkas panasaus i lietuviska geriamaji rugpieni ''smilga '' , nebent tik sita is naujesniu produktu buvom paragave pastarosiom dienom
P.s
Ausru, prasitrynk prasom savo pasto dezute