Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

Merginos 4u.gif , nu jau žinokit nebeįdomu daros ax.gif, gal savo "razborkėm" neterškit eterio, yra tam AŽ.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 27, 17:16)
1. .......................Kordicepsas aisku ne homeopatinis preparatas, bet labai jau atitinka homeopatijos principus, jeigu jau tvirtini, kad kordicepsas ir odos grybelis vos ne vienas ir tas pats (nes kaip kitaip jis galetu ji paskatinti veseti?).

2. Ir tikrai jus ta pagerejima turejot? jeigu jau taip, kas pasikeite? Mane lb sudomino, kai parasei, kad jau "buvot pagave ant uodegos", bet vel issprudo ar kazkas panasaus - taip iseitu, kad tik sast ir pasikeite jusu ligos priezastys? Sorry, bet man tai cia prasilenkia su logika.

O kodel nebandei niekam "iteigt", kad homeopatija veiksminga? Kodel nenorejai, kad ir kitiems padetu? Atsakyma man vakar parasei per az, leisk pacituosiu: "nes nenoriu nešt paiko žmogaus neatsakingų veiksmų pasekmių ant savo pečių".

3. Neisaukstinu ir neiskeliu kordicepso virs kitu priemoniu ir pilnai sutinku, kad jums galejo nepadeti, netgi galejo, kartoju, sualergizuoti, bet kam rasyti tokias nesamones, kad jis pats paskatina grybeli? Ir kaip tu juo dar tada isdrisi ateity savo "dicke" gydyti? Ar tu zinai, moterie, kad jeigu paziuretum pro mikroskopa, tai ir ant sveiko vaiko odos rastum to grybelio kiek tik nori? Tai vos tik uztepsi (nors busit apsigyde) - tuoj ir vel jums isveses  biggrin.gif . Arba neduokdie isgersit - tai is vidaus prisidaugins  biggrin.gif . Ne, geriau nebandyk  lotuliukas.gif

4. Mintis apie abejinguma buvo skirta ne tau, nezinau kodel tu ja prisiskyrei. Tikrai nemanau, kad esi abejinga savo vaikams. Savo patarimais (bent jau sitos diskusijos pradzioje) siekiau ne kaltinti, o tiesiog kad paziuretum i situacija tarsi is salies, kad dar karta ivertintum, ar tikrai tai yra teisingas kelias. Bet man nepavyko  doh.gif
Ir dabar galvoju - negi cia as "bandau gydyti internetu"? As, kuri kiekvienai naujai atejusiai mamai ar net tokiai senbuvei kaip tu, nuolat kartoju "Visu pirma tyrimai" "Vaziuokit darytis tyrimu"? Tai cia gydymas internetu skaitosi?

5. Sakai silta? Nu tai sildykites toliau - daugiau nekelsiu skersvejo  lotuliukas.gif

Va tokia žinutė man patinka - tai jau arčiau diskusijos drinks_cheers.gif

1 Tiek daug aš dar nežinau iš homeopatijos, kad apie ją galėčiau kitiem plačiau pasakot. Taip, jie sako, kad panašus gydo panašų, bet, kaip pati ir rašei, yra kitos dozės, plius - dauguma homeopatinių preparatų yra vidiniam vartojimui - o aš tepiau. taigi, čia ir man būtų įdomu homeopato nuomonę sužinot. bet dėl odos grybelio mes kreipėmės tradicinėn medicinon , homeopatės nė neatsiklausiau - ji buvo kažkur išvykus atostogaut ,papildomai apie tokio pobūdžio susirgimą ir homeopatiją neskaičiau šiuokart ; aš "nespjaunu" ir į tradicinę med., kaip minėjus esu.

2 Taip, pagerėjimas buvo aiškus, ir turėjom žirniukus staigių išbėrimų atvejui. taip laikėsi mum apie tris mėnesius "pagavimas už uodegos' - ... visviena ir pačiai nesitikėjo, kad mes pagyt galim (ne pirma karta pas mus AD šeimoj,tiek vyro, tiek mano šeimoj). Jau galvojau, kad tik laiko reik, kad pilnai tas, kuom užterštas organizmas, išsivalys, ir viskas bus gerai. bet, deja viskas užgriuvo vėl .. AŠ IRGI to nesuprantu .. .Su logika neprasilenkia man .. "pripratimas" , "prisitaikymas" organizmo - būtų tų variantų paaiškinimui, kodėl tas gydymas nebetinka, netiko- pati žinai, kai nemažai skaitai, kad beveik kiekvienam dalykui galima rast paaiškinimą (tik ar jis tikslus..?). Tai va, aš ir nesupratau ir pradėjau jau kitaip ieškot priežaščių, gydymo metodo (folio diagnostikai pvz. pasiryžom).

Dėl patarinėjimų, aš nenoriu tiksliai rašyt į eterį savo paskutinės darbovietės, iki išeinant į dekretą. trumpai pasakysiu, kad ji susijusi su maisto papildais. TIKRAI galiu papasakot (per mytą pvz.) kaip žmonės aklai perskaitė info nuo bonkutės ir atgulė ligoninėn .. ir ne tokie jau ir kvaili, regis. Ačiū Dievui, tai nebuvo mano pasiūlytas dalykas, bet po tokių akivaizdžių pavyzdžių, aš ,manau, niekad negalėsiu kažkam kažko 100tu procentų rekomenduoti.

3 O kodėl nebijau kordicepsu vėliau gydyt - nagi, kad man gydytojai jo tikrai "nenurašė", tiesiog pabrėžė, kad netiko ant odos tą grybelį gydyt, mum patarė vartot, jeigu taip jau norim jo - geriant, bet dar ne dabar.

4 ,5 na,tu gan aiškiai pasakei, ką tu manai, kad aš darau savo vaikams, netgi nesakei, kad tai "tavo nuomonė" - o tiesiog "atvert akis" man bandei. Na, šita tema baigiam, aš sutinku, kad esu kalta, jog ne visad man pavyksta laiku suprast, pamatyt, į ką vaikas sureagavo, sureaguot gali, nors jau treti metai su ta liga gyvenam. Tu šaunuolė, kad jūs taip anksti valdot padėtį .
Tu niekur neik, nes turi daug info,jėgų, kurias produktyviai panaudoji iškodama naujos/įdomios/naudingos informacijos ir negaili savo laiko ją čia paminėti. Tiesiog, kitų toks smerkimas yra gan žiaurus .. aš manau, kad ne tik aš ir taip save "paplaku rykštėm", kad nesužiūrėjom alergenų, kažkokią naudingą info praleidom pro ausis ir pan.ir dėl to vaikui blogiau ar blogyn - nereik dar labiau bert druskos į žaizdas, nes visi, manau,stengiamės tiek, kiek tik galim. Man atrodo, kad forume geriausiai tinka žodis ir veiksmas DALINTIS - dalintis info, išgyvenimais ir pan.
Papildyta:
QUOTE(vasariukė @ 2009 10 27, 18:08)
Merginos  4u.gif , nu jau žinokit nebeįdomu daros  ax.gif, gal savo "razborkėm" neterškit eterio, yra tam AŽ.

Na, man tai ne visai į "razborkes" panašu - čia nemažai yra diskusijos - apie homeopatiją, netradicinius gydymo metodus, kaip dažnai ir kaip naudota preparatai (pvz. aš minėjau, kad po trumpo tepimo mum labai pablogėjo, o viena iš tiesų gali būt , kad tai paaštrėjimas prieš pagerėjimą galėjo būti lotuliukas.gif (man pačiai net galva ištino begalvojant,ką aš su tuo kordicepsu dariau ne taip, kad mum taip sureagavo,nes aklai, netikėdama preparato teisingumu būč jo nepirkus)) - iš diskusijų gimsta daaaaaaug tiesos. Aš galėčiau sakyti, kad diskusijos apie B lempą irgi yra eterio teršimas (apie ją ankstesnėse temose buvo daaaaug kalbėta, ir galima visą tą info susirast, nes moderatoriai tų temų netrina), tačiau to nesakysiu , nes tikiu, kad ne visi turi laiko dabar tas temas perverst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 27 spalio 2009 - 17:17
QUOTE(vasariukė @ 2009 10 27, 17:08)
Merginos  4u.gif , nu jau žinokit nebeįdomu daros  ax.gif, gal savo "razborkėm" neterškit eterio, yra tam AŽ.

Nu tai mes ir aiskinomes per az (bent jau paskutines dvi dienas) ir buvom jau daugmaz apsiaiskine, bet va ikiso kai kas trigrasi (pirstais nerodysim hihihi.gif) ir vel diskusijos atsinaujino biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 10 27, 17:16)

Na, man tai ne visai į "razborkes" panašu - čia nemažai yra diskusijos - apie homeopatiją, netradicinius gydymo metodus, kaip dažnai ir kaip naudota preparatai (pvz. aš minėjau, kad po trumpo tepimo mum labai pablogėjo, o viena iš tiesų gali būt , kad tai paaštrėjimas prieš pagerėjimą galėjo būti  lotuliukas.gif 

drinks_cheers.gif

console.gif 4u.gif
Atsakyti
swoon.gif niu pagaliau ploja.gif o tai galvojau paskutine nedarbo diena baigsis liudnai, kaip ir prasidejo karsta.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jei manes pasigesit, tai niekur nedingau schmoll.gif uzsuksiu vistiek, tik turbut darbai uzspaus ir gausis reciau flirt.gif

maniskis nakti nezinia kiek prarekes pietu miegelio jau daugiau nei 2 val miega rolleyes.gif nebesulaukiu kada nubus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 27, 18:16)

Na, man tai ne visai į "razborkes" panašu - čia nemažai yra diskusijos ...

Tai dabar galim sekančias 2 dienas pasiaiškint "razborkės" čia ar diskusijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.

P.S. Čia mano toks jumoras 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasariukė: 27 spalio 2009 - 18:41
QUOTE(ausru @ 2009 10 27, 17:35)
Nu tai mes ir aiskinomes per az (bent jau paskutines dvi dienas) ir buvom jau daugmaz apsiaiskine, bet va ikiso kai kas trigrasi (pirstais nerodysim hihihi.gif) ir vel diskusijos atsinaujino  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Ai, miargai, kaip smagu skaityti buvo tuos judviejų ilgus postus po mano trigrašio ( tongue.gif bla bla bla tau, Ausru) ir matyti, kad viskas einasi į gerą pusę thumbup.gif (tikiuosi neklystu? g.gif ) . Na, aš kai Ausru žinau cool.gif , žinau jos kategoriškumą ir pan., tai kas dėl manęs, tai aš į galvą neimu tongue.gif , bet va jautresniems žmonėms toks Ausru būdas gali ir sužeisti širdį unsure.gif . Žodžiu, pabaigai - nei viena nebandote niekur iš temos išeiti schmoll.gif , liekam čia visos draugiškai, toliau dalinamės patirtimi ir viskuo kitu 4u.gif

O mano mazgiui viena ausytė pradėjo šlapiuoti ir ant kojytės keli maži pabėrimai šlapiuoja unsure.gif . Tai fuxinu užtepiau, žiūrėsim kaip toliau bus. Jau taip bijau tų šlapiavimų. TS tepu 3k dienoje pagal Ausru patentuotą išradimą tongue.gif - ant šlapios odos, bet vat vistiek kelios vietos sušlapiavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 27, 19:10)
O mano mazgiui viena ausytė pradėjo šlapiuoti ir ant kojytės keli maži pabėrimai šlapiuoja  unsure.gif . Tai fuxinu užtepiau, žiūrėsim kaip toliau bus. Jau taip bijau tų šlapiavimų. TS tepu 3k dienoje pagal Ausru patentuotą išradimą  tongue.gif  - ant šlapios odos, bet vat vistiek kelios vietos sušlapiavo  doh.gif

Tikiuosi kad toliau neplis ir dings tie slapiavimai 4u.gif O meliu nebandei patepti? Mums tai jis padedavo, as juo ir nudraskymus kartais patepu.
Atsakyti
receptu tema (nealergiuku) biggrin.gif

zinokit mamkos isreklamavo kitoj temelej-seimyna "ore blynus sudraske" tongue.gif siek tiek pasikrapstyti reikia su tesla, bet tikrai verta thumbup.gif as iki isplaktubaltymu pasiruosiau tesla anksciau, o paskui kai seimyna grizo namo isplaukiau baltymus ir tada jau kepiau...

sonatinos varškiniai blynai su grietine

4 kiaušiniai (atskirti trynius ir baltymus)
200 g varškės (aš dėjau 250g ir viskas buvo čiki)
200 g grietinės
180 ml miltų
¾ a. š. kepimo miltelių
¼ a. š. druskos
3 – 4 v. š. cukraus(dejau 3)

Kiaušinio trynius išplakti iki purumo. Įmaišyti varškę ir grietinę. Miltus sumaišyti sus kepimo milteliais, druska bei cukrumi ir persijoti į varškės masę. Išmaišyti. Kiaušinio baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus, kol apskrus.
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 10 27, 20:03)
receptu tema (nealergiuku) biggrin.gif

zinokit mamkos isreklamavo kitoj temelej-seimyna "ore blynus sudraske"  tongue.gif siek tiek pasikrapstyti reikia su tesla, bet tikrai verta thumbup.gif as iki isplaktubaltymu pasiruosiau tesla anksciau, o paskui kai seimyna grizo namo isplaukiau baltymus ir tada jau kepiau...

sonatinos varškiniai blynai su grietine

4 kiaušiniai (atskirti trynius ir baltymus)
200 g varškės (aš dėjau 250g ir viskas buvo čiki)
200 g grietinės
180 ml miltų
¾ a. š. kepimo miltelių
¼ a. š. druskos
3 – 4 v. š. cukraus(dejau 3)

Kiaušinio trynius išplakti iki purumo. Įmaišyti varškę ir grietinę. Miltus sumaišyti sus kepimo milteliais, druska bei cukrumi ir persijoti į varškės masę. Išmaišyti. Kiaušinio baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus, kol apskrus.

skaniai skamba smile.gif reiks ryt varskes parupint ir kiausiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 27, 19:10)
Ai, miargai, kaip smagu skaityti buvo tuos judviejų ilgus postus po mano trigrašio ( tongue.gif  bla bla bla tau, Ausru)

O mano mazgiui viena ausytė pradėjo šlapiuoti ir ant kojytės keli maži pabėrimai šlapiuoja  unsure.gif . Tai fuxinu užtepiau, žiūrėsim kaip toliau bus. Jau taip bijau tų šlapiavimų. TS tepu 3k dienoje pagal Ausru patentuotą išradimą  tongue.gif  - ant šlapios odos, bet vat vistiek kelios vietos sušlapiavo  doh.gif

Itariau tavo pomegi intrigoms lape snape tongue.gif biggrin.gif

Mistika man tie jusu berimai ir slapiavimai, kai sitiek laiko buvo viskas tvarkoj g.gif . Nealerginis ad man neikandama misle, jeigu jis tikrai nealerginis g.gif . Ts tai zinai pati - tik drekinimui, o jei jau ima lipti berimai/slapiavimai i virsu, vien tik jo neuzteks. O Kinotakara bandzius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 27 spalio 2009 - 21:52
QUOTE(ausru @ 2009 10 27, 21:42)
Mistika man tie jusu berimai ir slapiavimai, kai sitiek laiko buvo viskas tvarkoj  g.gif . Nealerginis ad man neikandama misle, jeigu jis tikrai nealerginis  g.gif . Ts tai zinai pati - tik drekinimui, o jei jau ima lipti berimai/slapiavimai i virsu, vien tik jo neuzteks. O Kinotakara bandzius?

O ką manai apie nerviniu pagrindu atsirandantį AD?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 27, 19:46)
Tikiuosi kad toliau neplis ir dings tie slapiavimai  4u.gif O meliu nebandei patepti? Mums tai jis padedavo, as juo ir nudraskymus kartais patepu.

Mums mėlis nepadėjo visai, o fuxinas mums tinka.

QUOTE(ausru @ 2009 10 27, 21:42)
Itariau tavo pomegi intrigoms lape snape  tongue.gif  biggrin.gif

Mistika man tie jusu berimai ir slapiavimai, kai sitiek laiko buvo viskas tvarkoj  g.gif . Nealerginis ad man neikandama misle, jeigu jis tikrai nealerginis  g.gif . Ts tai zinai pati - tik drekinimui, o jei jau ima lipti berimai/slapiavimai i virsu, vien tik jo neuzteks. O Kinotakara bandzius?

tongue.gif Intrigų nerezgiu, tik gražiai pasisakau rolleyes.gif

Kinotakaros nebandžius. Matai, aš gi sakau, akd esu garantuota 90proc, kad mums maistas nei prie ko, bet tą 10proc palieku. Tik vat kad mes valgome tą patį ką ir vasarą, o vasarą viskas ok buvo, tai ką galvoti? Ir dar. Kai berods gegužės mėn ausytės buvo sublogavę ir šlapiavo, tai negalėdama niekaip susitvarkyti užtepiau cutivate labai plonai. Berods du kartus. Ir viskas. Susitvarkė viskas ir visą vasarą viskas buvo čiki. Ir vėl gi - ką galvoti? Pas mane tų klaustukų galvoje irgi pilna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 10 27, 22:44)
O ką manai apie nerviniu pagrindu atsirandantį AD?

Mano manymu tai realus dalykas, juk ir rašo, kad AD labai blogina stresas.
Atsakyti