Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

Sveikutės smile.gif

QUOTE(arbuzina @ 2009 10 26, 17:50)
Gal mums pades unsure.gif. Jei galit, paziurekit kiek laiko ten kaitint reikia. Tik neisivaizduoju, kaip reikes islaikyti ji po ta lempa doh.gif

Ir dar apie produktus is akomos norejau paklausti. Planuoju uzsakineti ta taukmedzio sviesta maziukui, galvoju tuo paciu ir sau ka prigriebti. Ka perkat is ten sau ir kur kaip naudojat?

Kiek pamenu, tai Dautan lyg kažką nelabai gero apie tas lempas buvo užsiminusi g.gif . Jei tik nieko nemaišau blush2.gif

Aš iš akomos perku kakavos sviestą ir tepuosi visą kūną, tame tarpe ir paakius, lūpas. Taip pat kokoso aliejų. Mažiui dar pirkau kpangan sviestą, bet kol kas neišbandytas dar.

Noriu dar šiek tiek pasisakyti dėl Ausru ir Otaip reikalo. Manau vienai pusei reikėtų būti taktiškesnei, o kitai pusei nepabėgti iš forumo vien dėl kažkieno pareikštų kaltinimų 4u.gif . Nesipykim, nemėtykim viena kitai kaltinimų ir nebėgiokim 4u.gif

Meda, dar kartą sveikinu 4u.gif . Aukit sveikutės rolleyes.gif
Atsakyti
Arbuzina, mes tai turim tą tokią didelę, tai kaitindavau miegantį, nukreipdavau lempą į veidą ir viskas, o va su ta maža, tai sunkoka, turiu ir tą, bet nieko neišeidavo palaikyt, muistydavosi ir viskas doh.gif Eisiu paieškosiu tuoj mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 10 27, 10:27)
Sveikutės  smile.gif
Kiek pamenu, tai Dautan lyg kažką nelabai gero apie tas lempas buvo užsiminusi  g.gif . Jei tik nieko nemaišau  blush2.gif

Aš iš akomos perku kakavos sviestą ir tepuosi visą kūną, tame tarpe ir paakius, lūpas. Taip pat kokoso aliejų. Mažiui dar pirkau kpangan sviestą, bet kol kas neišbandytas dar.
Noriu dar šiek tiek pasisakyti dėl Ausru ir Otaip reikalo. Manau vienai pusei reikėtų būti taktiškesnei, o kitai pusei nepabėgti iš forumo vien dėl kažkieno pareikštų kaltinimų  4u.gif . Nesipykim, nemėtykim viena kitai kaltinimų ir nebėgiokim  4u.gif

Meda, dar kartą sveikinu  4u.gif . Aukit sveikutės  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 27 spalio 2009 - 10:00

Meda sveikinimai sulaukus dukriuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit sveikutės mirksiukas.gif

QUOTE(Amica @ 2009 10 27, 10:27)

Noriu dar šiek tiek pasisakyti dėl Ausru ir Otaip reikalo. Manau vienai pusei reikėtų būti taktiškesnei, o kitai pusei nepabėgti iš forumo vien dėl kažkieno pareikštų kaltinimų  4u.gif . Nesipykim, nemėtykim viena kitai kaltinimų ir nebėgiokim  4u.gif

drinks_cheers.gif ir taip jautrius dalykus čia aptarinėjam, dalinamės išgyvenimais, patyrimais, klaidomis ir sekmėmis, tad gal pykčiams ir kaltinimams čia ne vieta. Manau nė viena iš mūsų nelinkim blogo savo mažiukams ir specialiai nekankinam jų, bėda tik ta, kad niekas negali pasakyti kaip gydyti, o tenka bandyt bandyt bandyt ir gaila, nu ne visad gaunas taip, kaip norisi, o liūdniausia, kad per tuos bandymus kenčia mūsų vaikai verysad.gif
Gerbkime viena kitą 4u.gif

Sanatorijoje Pušyno kelias mes buvom, bet jau senokai, prieš 5-6 metus, tai nežinau kaip ten dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 27, 09:27)

Neiskenti neikisus taip liaudiskai tariant trigrasio ar ne? smile.gif Jei jau taip, tai isijausk i situacija: turbut pastebejai, kad vos tik ka atrandu, kas padeda mano suneliui, tuoj puolu pasidalinti informacija su kitais? Vardan ko as taip darau? Kad galbut kazkam padeciau, kad galbut kitam vaikuciui, esanciam tokioje padeteje kaip musu, butu geriau. Ir gal pastebejai, kad as ne bile kuo gydau savo vaika - visos priemones yra brangios, kokybiskos ir rekomenduotos ne bile kokiu daktaru. Tai kodel tureciau tyleti, kai rasomos nesamones apie mano rekomenduotas priemones? Viskas butu ok, jeigu parasytu tarkim, "kad kordicepsas mums netiko" ar , kad netgi sualergizavo - pilnai su tuo sutikciau, nes iskreiptos imunines reakcijos nenuspesi - i ka vieno vaikucio imunine reaguoja teigiamai, kito gali visiskai priesingai. Bet kai raso tokius absurdiskus dalykus, kad preparatas, kuris ir yra skirtas kovoti su virusais, bakterijomis ir grybelinemis ligomis, paskatino odos grybelio isvesejima - tai kodel as tureciau taktiskai reaguoti i tokias NESAMONES? Kokiu tikslu tokios nesamones yra rasomos? Juk puikiai zinom, kokia buvo mergaites bukle iki kordicepso - kaip pati mama rase is po nakties drabuziai budavo prilipe prie krauju subegusiu zaizdu. Tokioj pastoviai draskomoj zaizdotoj odoj dievai zino ko galejo prisiveisti. Ir suversti kalte kordicepsui - ABSURDAS. Nezinau su kokiais gydytojais Otaip konsultavosi, bet akivaizdu, kad apie kordicepso veikima jie nenutuokia. Ir is viso ju kompetensija abejotina, nes jei jau tokie geri gydytojai, tai kodel mergaite tokios bukles?

O siaip tai jei ne as, tai turbut butum ne nesusimascius, kad pas tavo mergyte odoje grybas, Otaip, ar ne? Vadinasi mergyte ir toliau butu kentusi NEZMONISKA NIEZULI, o mama ir toliau butu ja bintavusi ir gydziusi homeopatiniais, kurie bejegiai isnaikinti gryba. Jei cia ne vaiko kankinimas, kad ir netycinis, tai kas tada?

O apie visas taktiskas, netiesmukiskas, ir nekategoriskas as irgi turiu savo nuomone - esate tiesiog abejingos, brangiosios, ABEJINGOS vaiko kancioms. Nezinau, kas dar gali buti blogiau uz abejinguma.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 27, 11:58)
O apie visas taktiskas, netiesmukiskas, ir nekategoriskas as irgi turiu savo nuomone - esate tiesiog abejingos, brangiosios, ABEJINGOS vaiko kancioms. Nezinau, kas dar gali buti blogiau uz abejinguma.

taktiskumas tai nera abejingumas. O ka pasiekei, kad uzpuolei Otaip? Ar tuo padejai mergaitei? g.gif
O jei butumei ramiai paaiskinus ar kitos mamyte ka tarusios, manau butu zymiai geriau drinks_cheers.gif
Ausru, o kaip pati sureaguotum i tokia situacija? Man tai nebutu malonu isgirsti tokius zodzius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2009 10 27, 11:00)
Arbuzina, mes tai turim tą tokią didelę, tai kaitindavau miegantį, nukreipdavau lempą į veidą ir viskas, o va su ta maža, tai sunkoka, turiu ir tą, bet nieko neišeidavo palaikyt, muistydavosi ir viskas doh.gif Eisiu paieškosiu tuoj mirksiukas.gif
Papildyta:

Ačiū 4u.gif

Tik pirkti gal ir neverta. MAn Kudzyte , kai gulėjom klinikose, sakė, kad DŽIOVINT, JEI ŠLAPIUOJA , TINKA. Bet sako pirkt neapsimoka, nes tą patį gali padaryt su plaukų džiovintuvu. Mums jis nedavė jokio poveikio, nes ir klinikose kaitino ir namuose buvom pasiskolinę mėnesiui pabandymui, tai po to nebepirkau, nors galvojau.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 27, 12:05)
taktiskumas tai nera abejingumas. O ka pasiekei, kad uzpuolei Otaip? Ar tuo padejai mergaitei?  g.gif
O jei butumei ramiai paaiskinus ar kitos mamyte ka tarusios, manau butu zymiai geriau  drinks_cheers.gif
Ausru, o kaip pati sureaguotum i tokia situacija? Man tai nebutu malonu isgirsti tokius zodzius  verysad.gif

Sugrisk i puslapi, nuo kurio visas sitas disputas prasidejo ir pasiskaityk is naujo, jeigu atmintis paveda. Buten labai graziai ir taktiskai surasiau visus savo patarimus ir itarimus, bet gavau atgal, kad mazdaug as turiu savo ziniu bagaza ir patarimu man nereikia. Bet jeigu nereikia, tai ko naudojasi mano rekomenduotomis priemonemis ir po to skleidzia desinformacija?
Bet dabar pamaciau, kad mano rekomendacijos ir patarimai cia ne tik nereikalingi, bet netgi zalingi. Patarti naudoti kordicepsa sitam forume - tas pats kas iduoti bezdzionei kompiuteri - tai kas, kad geras daiktas, bet ar zinos bezdzione ka su juo veikti? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 27, 12:58)
1 - visos priemones yra brangios, kokybiskos ir rekomenduotos ne bile kokiu daktaru. Tai kodel tureciau tyleti, kai rasomos nesamones apie mano rekomenduotas priemones?
2- Juk puikiai zinom, kokia buvo mergaites bukle iki kordicepso
3-Nezinau su kokiais gydytojais Otaip konsultavosi, bet akivaizdu, kad apie kordicepso veikima jie nenutuokia. Ir is viso ju kompetensija abejotina, nes jei jau tokie geri gydytojai, tai kodel mergaite tokios bukles?

4-O siaip tai jei ne as, tai turbut butum ne nesusimascius, kad pas tavo mergyte odoje grybas, Otaip, ar ne? Vadinasi mergyte ir toliau butu kentusi NEZMONISKA NIEZULI, o mama ir toliau butu ja bintavusi ir gydziusi homeopatiniais, kurie bejegiai isnaikinti gryba. Jei cia ne vaiko kankinimas, kad ir netycinis, tai kas tada?

5-O apie visas taktiskas, netiesmukiskas, ir nekategoriskas as irgi turiu savo nuomone - esate tiesiog abejingos, brangiosios, ABEJINGOS vaiko kancioms. Nezinau, kas dar gali buti blogiau uz abejinguma.

1- Kokie tie gydytojai ir kuo jie tokie išskirtini? Ar nebūtų taip, jei tie gydytojai būtų jau tokie geri, nebebūtų Ad sergančių vaikų?
Aš nemanau, kad brangiausios priemonės yra geriausios - ne viena slogą, kosulį ir nemažai kitų ligų išsigydom česnaku, čiobrelių, liepžiedžių arbatom ir pan. .

2- taip, bet ji tokia buvo ir iki homeopatijos pernai metais, kai vaikui nuo hormonų išplonėjusi oda lupasi stipriau, nei kad drėkstum per sveiko vaiko odą.
Homeopatinio gydimo metu mes turėjom stiprų pagerėjimą ir poilsį nuo bet kokių vaistų, nes turėjom laiką,kai net nieko nebevartojom. Tiesiog dar kart psikartosiu - mum tai padėjo, bet aš NIEKAM nebandžiau įteigt, kad homeopatija jus išgydis ar pan. Mum padėjo - ir ačiū Dievui. Tas ramybės laikas mum daug reiškia.

3-Pavardės jų nieko nepasakys, tikiu. Tačiau tikrai nemanau, kad kordicepsas labai išskirtinis dalykas ir neturi analogo tarp gamtinių preparatų. man kordicepso poveikį lygino su česnaku, ženšeniu, imbieru ir pan. Aš neiškeliu gydytojų nuomonės ant pjedestalo - nei savo, nei jūsų. Tačiau nemanau, kad aklai viskas taip ir veiks - kiekvienas organizmas yra kitoks, pvz. vienam veikia vienas vaistas puikiai, o kitam - "nė pro kur" , pvz. mano pačios organizmas be papildomų priemonių negali pasisavinti kalcio, o kalcio gali būti pilnas kraujas, ir šlapimas - bet kaulai retėja.

4- Čia neteisi būtum. Jei tavo mintis prie to būtų privedusi - būčiau ir čia, forume pasidalinusi tuom. Aš grybelį "radau" savo keliu - jau buvau užsirašius pas gydytoją, kai pradėjau naudot kordicepsą. Bet galiu padėkot dėl šio preparato "atradimo",. nes jį mes visviena naudosim, kai išsigydis dičkė grybelį. Nes jo tikrai niekas nesupeikė, tik neleido naudot esant tokiam susirgimui, kokį mes turėjom. Aš taip ir parašiau juk savo žinutėj, kuri tave taip papiktino - kad mum netiko, nes turėjom grybelį. nete irgi radau tam patvirtinimą. Bet, matyt čia gausis taip, kad "kuo tiki, tą ir turi" - tikiu, kad tu rastum tai paneigiančių straipsnių. na, bet mano nuomonė lieka tokia, kokia susidariau - nes vaikui buvo ryškus pablogėjimas. Aš nieko nekaltinu, kartojuosi dar kart, tiesiog neperšu ir neatmetu šio vaisto - reik žinot, manau įvairias nuomones, patirtis - tą ir parašiau.

5- Nemanau, kad tai yra abejingumas. Su neatsargiais patarimais galima nemažai pridaryti bėdos. Galime dalintis savo pastebėjimais,atradimais,bet "bandyt gydyt kitų vaikus internetu " - ... manau, iš žmonių tokių gabumų retas turi, netgi vienodi, iš pirmo žvilgsnio, simptomai gali rodyt skirtingas ligas. Abejingų ir "nesimatytų" - abejingas žmogus tiesiog "ignoruoja" - o čia pilni puslapiai mamų patirčių, kuriomis dalinamės. Kaltinti ar mane abejingumu savo vaikui, ar kažką dar abejingumu - čia ne vieta. Aš turiu savo sąžinės balsą ir jo neieškau forume, čia ateidavau pasiguosti, pasidalinti - bet kaip galima čia tokioj atmosferoj kažką sakyti? Aš, asmeniškai, negaliu - tai ir renkuosi asitraukimo iš čia kelią. O iš SM išeit visvien neisiu gi - per SM radau labai daug artimų dūšių,netgi draugų . Šitas skyrelis taip pat visad labai šiltas buvo.

Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 10 26, 19:17)
kadangi jusu maza alergija pienui, o rugusiam pienui turbut neturite  g.gif  (rugusio pieno alergija rodo kezeinas, as  cia taip sprendziu, nes turbut gydytoja siule bandyti duoti  g.gif ), tai ruge pieno produktai turetu tikti (jogurtas, kefyras, varske), bet bandyti reiketu labai atsargiai

mes turim ir kazeinui - 0/1 klase, bet as to net neakcentavau, nes gyd pasake- cia kaip pienui. ir klinikose pasake gerkit kefyra, jis labai gerai, bet kad mazius jo nenori. tai jeigu jeigu kazeinas tai ruges produktas, kodel siule kefyra doh.gif einu i google
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 27, 12:47)
Sugrisk i puslapi, nuo kurio visas sitas disputas prasidejo ir pasiskaityk is naujo, jeigu atmintis paveda. Buten labai graziai ir taktiskai surasiau visus savo patarimus ir itarimus, bet gavau atgal, kad mazdaug as turiu savo ziniu bagaza ir patarimu man nereikia. Bet jeigu nereikia, tai ko naudojasi mano rekomenduotomis priemonemis ir po to skleidzia desinformacija?
Bet dabar pamaciau, kad mano rekomendacijos ir patarimai cia ne tik nereikalingi, bet netgi zalingi. Patarti naudoti kordicepsa sitam forume - tas pats kas iduoti bezdzionei kompiuteri - tai kas, kad geras daiktas, bet ar zinos bezdzione ka su juo veikti?  lotuliukas.gif

Man atrodo per daug tu sureiksmini ar tavo patarimas ar ne tavo g.gif
Ir prie ko cia bezdziones nesupratau...
Papildyta:
poskute, tai jei tokia zema klase, tai jei karta per savaite duosi kokio naturalaus jogurto sauklsteli, nemanau kad pakenktu (zinoma jei tyrimai sutampa su tikrove). Cia reik atsargiai bandyti, kitaip nezinosi.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 27, 13:27)
Tik pirkti gal ir neverta. MAn Kudzyte , kai gulėjom klinikose, sakė, kad DŽIOVINT, JEI ŠLAPIUOJA , TINKA. Bet sako pirkt neapsimoka, nes tą patį gali padaryt su plaukų džiovintuvu. Mums jis nedavė jokio poveikio, nes ir klinikose kaitino ir namuose buvom pasiskolinę mėnesiui  pabandymui, tai po to nebepirkau, nors galvojau.

Mes gavom dovanų, pati tikrai būčiau nepirkus, nes pinigai nežmoniški doh.gif
Arbuzina, niu niekur nerandu instrukcijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 27, 13:03)
1- Kokie tie gydytojai ir kuo jie tokie išskirtini? Ar nebūtų taip, jei tie gydytojai būtų jau tokie geri, nebebūtų Ad sergančių vaikų?
Aš nemanau, kad brangiausios priemonės yra geriausios - ne viena slogą, kosulį ir nemažai kitų ligų išsigydom česnaku, čiobrelių, liepžiedžių arbatom ir pan. .

2- taip, bet ji tokia buvo ir iki homeopatijos pernai metais, kai vaikui nuo hormonų išplonėjusi oda lupasi stipriau, nei kad drėkstum per sveiko vaiko odą. 
Homeopatinio gydimo metu mes turėjom stiprų pagerėjimą ir poilsį nuo bet kokių vaistų, nes turėjom laiką,kai net nieko nebevartojom. Tiesiog dar kart psikartosiu - mum tai padėjo, bet aš NIEKAM nebandžiau įteigt, kad homeopatija jus išgydis ar pan. Mum padėjo - ir ačiū Dievui. Tas ramybės laikas mum daug reiškia.

3-Pavardės jų nieko nepasakys, tikiu. Tačiau tikrai nemanau, kad kordicepsas labai išskirtinis dalykas ir neturi analogo tarp gamtinių preparatų. man kordicepso poveikį lygino su česnaku, ženšeniu, imbieru ir pan. Aš neiškeliu gydytojų nuomonės ant pjedestalo - nei savo, nei jūsų. Tačiau nemanau, kad aklai viskas taip ir veiks - kiekvienas organizmas yra kitoks, pvz. vienam veikia vienas vaistas puikiai, o kitam - "nė pro kur" , pvz. mano pačios organizmas be papildomų priemonių negali pasisavinti kalcio, o kalcio gali būti pilnas kraujas, ir šlapimas - bet kaulai retėja.

4- Čia neteisi būtum. Jei tavo mintis prie to būtų privedusi - būčiau ir čia, forume pasidalinusi tuom. Aš grybelį "radau" savo keliu - jau buvau užsirašius pas gydytoją, kai pradėjau naudot kordicepsą. Bet galiu padėkot dėl šio preparato "atradimo",. nes jį mes visviena naudosim, kai išsigydis dičkė grybelį. Nes jo tikrai niekas nesupeikė, tik neleido naudot esant tokiam susirgimui, kokį mes turėjom. Aš taip ir parašiau juk savo žinutėj, kuri tave taip papiktino - kad mum netiko, nes turėjom grybelį. nete irgi radau tam patvirtinimą. Bet, matyt čia gausis taip, kad "kuo tiki, tą ir turi" - tikiu, kad tu rastum tai paneigiančių straipsnių. na, bet mano nuomonė lieka tokia, kokia susidariau  - nes vaikui buvo ryškus pablogėjimas. Aš nieko nekaltinu, kartojuosi dar kart, tiesiog neperšu ir neatmetu šio vaisto - reik žinot, manau įvairias nuomones, patirtis - tą ir parašiau.

5- Nemanau, kad tai yra abejingumas. Su neatsargiais patarimais galima nemažai pridaryti bėdos. Galime dalintis savo pastebėjimais,atradimais,bet "bandyt gydyt  kitų vaikus internetu " - ... manau, iš žmonių tokių gabumų retas turi, netgi vienodi, iš pirmo žvilgsnio, simptomai gali rodyt skirtingas ligas. Abejingų ir "nesimatytų" - abejingas žmogus tiesiog "ignoruoja" - o čia pilni puslapiai mamų patirčių, kuriomis dalinamės. Kaltinti ar mane abejingumu savo vaikui, ar kažką dar abejingumu - čia ne vieta. Aš turiu savo sąžinės balsą ir jo neieškau forume, čia ateidavau pasiguosti, pasidalinti - bet kaip galima čia tokioj atmosferoj kažką sakyti? Aš, asmeniškai, negaliu  - tai ir renkuosi asitraukimo iš čia kelią. O iš SM išeit visvien neisiu gi - per SM radau labai daug artimų dūšių,netgi draugų . Šitas skyrelis taip pat visad labai šiltas buvo.

1. Neisskirtini, bet matyt turi daugiau ziniu, nes tokiu nesamoniu, kad kordicepsas gali paskatinti grybelio isvesejima nesneka. Ir jeigu taip butu, jo gink dieve neskirtu prie grybeliniu susirgimu. Jeigu ne kordicepsas, as mazu maziausiai 3 menesius buciau turejusi gerti vaistus (tikrus nuodus), nuo i rankos nagus isimetusio grybelio, kas butu reiske atia sudie kepenims, inkstams ir tt., kurie nuo vaikysteje gautu antibiotiku doziu jau ir taip nelabai veikia. Ir mano vaikui - grybelio diagnoze daktaru patvirtinta, kodel jam tada ne isvesejo, o sumazejo, o gal net visai praejo? Juk jeigu grybas skatina gryba, kaip tu rasei, tai turejo buti priesingai. Esu tikra tie tavo daktarai net nezino koks tai grybas - isgirdo zodi GRYBAS, sutapatino su GRYBELIS ir padare isvada, kad grybas grybu negydomas.
Beje, kaip homeopatijos salininke turetum zinoti, kad homeopatiniu vaistu esme "PANASUS GYDO PANASU". Kordicepsas aisku ne homeopatinis preparatas, bet labai jau atitinka homeopatijos principus, jeigu jau tvirtini, kad kordicepsas ir odos grybelis vos ne vienas ir tas pats (nes kaip kitaip jis galetu ji paskatinti veseti?).

2. Ir tikrai jus ta pagerejima turejot? jeigu jau taip, kas pasikeite? Mane lb sudomino, kai parasei, kad jau "buvot pagave ant uodegos", bet vel issprudo ar kazkas panasaus - taip iseitu, kad tik sast ir pasikeite jusu ligos priezastys? Sorry, bet man tai cia prasilenkia su logika.
O kodel nebandei niekam "iteigt", kad homeopatija veiksminga? Kodel nenorejai, kad ir kitiems padetu? Atsakyma man vakar parasei per az, leisk pacituosiu: "nes nenoriu nešt paiko žmogaus neatsakingų veiksmų pasekmių ant savo pečių".
Na o man, kuri su didziausiu dziaugsmu puola pasidalinti su pasauliu kiekviena savo kad ir mazu atradimu, atrodo tenka tas pasekmes nesti doh.gif . Ir dar tenka stebeti, kaip mano geri ketinimai iskraipomi, paverciami i "norejima iteigt" ir tt. Netgi vienu metu buvau isvadinta platintoja - tai tipo, kad siekiu materialines naudos taip iseitu?
O kaip butu paprasta laikytis tokios taktikos kaip tu - pasiskaitineti pasiskaitineti, pasinaudoti kitu patarimais, o paskui supeikti, sudirbti - taip sakant nieko neduoti, tik naudotis.

3. Neisaukstinu ir neiskeliu kordicepso virs kitu priemoniu ir pilnai sutinku, kad jums galejo nepadeti, netgi galejo, kartoju, sualergizuoti, bet kam rasyti tokias nesamones, kad jis pats paskatina grybeli? Ir kaip tu juo dar tada isdrisi ateity savo "dicke" gydyti? Ar tu zinai, moterie, kad jeigu paziuretum pro mikroskopa, tai ir ant sveiko vaiko odos rastum to grybelio kiek tik nori? Tai vos tik uztepsi (nors busit apsigyde) - tuoj ir vel jums isveses biggrin.gif . Arba neduokdie isgersit - tai is vidaus prisidaugins biggrin.gif . Ne, geriau nebandyk lotuliukas.gif

4. Mintis apie abejinguma buvo skirta ne tau, nezinau kodel tu ja prisiskyrei. Tikrai nemanau, kad esi abejinga savo vaikams. Savo patarimais (bent jau sitos diskusijos pradzioje) siekiau ne kaltinti, o tiesiog kad paziuretum i situacija tarsi is salies, kad dar karta ivertintum, ar tikrai tai yra teisingas kelias. Bet man nepavyko doh.gif
Ir dabar galvoju - negi cia as "bandau gydyti internetu"? As, kuri kiekvienai naujai atejusiai mamai ar net tokiai senbuvei kaip tu, nuolat kartoju "Visu pirma tyrimai" "Vaziuokit darytis tyrimu"? Tai cia gydymas internetu skaitosi?

5. Sakai silta? Nu tai sildykites toliau - daugiau nekelsiu skersvejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 27 spalio 2009 - 16:18