Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(kycia @ 2009 10 24, 19:13)
bulviu? vis neatsirenku..bulves kone kasdien tenka ryt...
su tokiais berimais i ligonine pakliuvot? mum tai niekas nesake gultis.
nu kaip.... is ismatu dare paseli bei kaprologini tyrima, bei krauja is venos eme- viskas ten ciki.
dabar bifolako nusipirkom, gal bandysim su bakterijom.
tiesa, vit D turi anyziu- nesualergizuos?

del gulto- ACIU 4u.gif
Papildyta:
ta plastmasini gultuka turim- jame vaikas slysta ir verkia,..

va toki panasu berima ir mes turejom kai buvom panasaus amziaus, kaip jus
user posted image
niekas nieko protingo man is mediku nepatare. Ir tyrimu mums isvis tuomet neikas jokiu nedare. Saugotis maisto ir maudyt su lakysiaus zole, tiek tepasake. Nemaudziau, nes jis girdejau sausina oda, o musiskio ji ir taip labai sausa. O maisto saugojaus, bet vistiek bere bere....ir praejo pats savaime toks tas berimas. Taip ir nesupratau g.gif
Anyzinio D as neduodu. Bijau. O bifolaka be perstojo geriam jau 3 menesi turbtut.
Beje, sakau gal man kraustytis i siltus krastus verysad.gif. Vel degam smarkiausiai verysad.gif ir vel sloga verysad.gif. Dygsta dantukas virsuj tai tikriausiai del to ir paumejimas ir sloga atsirado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 25 spalio 2009 - 16:49
Sveikutes 4u.gif

buvo keleta dieneliu dinge is eterio ax.gif

Buvom 10 dienu pasilepinti siluma Turkijoj ax.gif nu tai vat isskridom kai Vilniuje jau snigo, todel ir lektuvas velavo 1 val, nes kol nugramde ledus nuo lektuvo... paskui dar pasirodo (mums draugas jau Turkijoj papasakojo) kad ir lektuvo pilotas pries veja pastate varikli, tai uzkaitino ir is jo pasklido dumai, dar mums nepakilus... na bet niekas kaip visada nieko nepaaiskino biggrin.gif nusileidome i 22 laipsniu siluma, teko striukes kisti giliai giliai i tase tongue.gif atvykus i viesbuti, mums svelniai tariant pasiseke, nes viesbutis buvo pilnas ir mums kaip dviem seimoms pasiule apartamentus su vaizdu i jura, dviem miegamaisiais su savo vonios kambariais, jakuzemis su dideliais langais ir tuo paciu vaizdu i jura, bendra svetaine bei balkonais-terasomis, na sito kambario kaina kokie 700 Eur nakciai blink.gif , kai mes buvom uzsisake standartinius kambarius su vaizdu i kiema blush2.gif hmmm, liapota ax.gif jakuzi labiausiai suzavetas buvo maziukas, nes tik pamato atviras vonios duris iskart prisistato i jakuzi, viena kart MB ji uz kojos pagavo benerianti i dugna doh.gif o kazkuria diena jau pats is jos islipo!!

Maistas viesbutyje geras, gal tik kiek vaisiu mazokai, badu kaip suprantate nemirem, ir grizom su keliais nereikalingais kilogramais. Oras superinis, kelios dienos buvo kiek debesuota, kelios su saule be debesu, temperatura apie 25-27, o vanduo 25-26. Krantas juros na su tokiu smulkiu zvyreliu, o netoli vandens galima pavadinti ir smeliu... Statom smelio pilis, kasam duobes, vaikai maudosi baseine (tame pripuciame, kuri is Vilniaus atsivezem, nes ten vanduo kiek dar pasyla), nors po keliu dienu maziukas jau galima sakyti juroje nebeverke rolleyes.gif Dukryte jura beveik neina, prasosi su tete i baseinus ir liepia MB ciuozti nuo kalneliu... po keliu dienu isidrasinusi pazadejo, kad pati ciuoz nuo kalnelio ir darys pliumpt ax.gif
tai taip ir padare, tik tada beda nutiko - istraukt is baseino buvo eveik neimanoma, o baseinai tai vesus, as susaldavau ten stovedama...

Apturejom ir viena atrakcija - pilnas viesbutis iki sekmadienio buvo vietiniu su skarelemis cool.gif , musu draugai sake, geriau jau rusai, tai zinai nors ko tiketis, zodziu kulturos nulis, prie maisto lenda be eiles, na vienas britas kai pries ji tokie 3 uzlindo labai taikliai pavadino "unbelievable" doh.gif net jau erzinti buvo pradeje, na bet turbut reikejo pagrazinti musu buvima, o tai butu buve liudna... beje kaip veliau patenkinom savo smalsuma, tai ta sutve buvo kazkokios ale kaimo pletros agenturos konferencija doh.gif

Na o liudnoji dalis, kad maziukas apsirgo apie viduri buvimo unsure.gif kakaip pradzioje dantukams sumetem, nes gerai valge, bet veliau vistik pati uzciuopiau padidejusias tonziles, taigi gydymas su tik turkiskai-vokiskai kalbanciu gydytoju baigesi antibais, kurie buvo su skoniu, tai aisku pasekme - ryskiai pablogejusi oda verysad.gif na bet tempa trecia diena jau nebepakilo, gerkle sparciai gerejo, bandysiu ryt nuvaryti pas gydytoja kontrolei...

Na tai vat valgem, miegojom, maudemes, plezinomes, gerem, taip dieneles ir prabego ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 25, 08:58)
O kazin kokio stiprumo tas tavo vandenukas? Manau galima pasidaryti toki pati iberus neg.j. druskos i paprasta vandeni, tik reikia zinoti proporcijas.

Siaip su neg.j.druska ar jos tirpalais reikia labai atsargiai ir zinoti kaip elgtis. Ankstesnese temose buvau ikelus daug info kokiu budu ji gydo - butent sukeldama stresa organizme - t.y organizmas meta paskutines jegas i problemine vieta. To pasekoje gali sutrikti sirdies darbas - ypac maziems vaikuciams, kuriu sirdutes plakimo daznis daug aukstesnis nei suaugusiu.

O Kycia, as tau buvau rasius berods apie maudyma su neg. juros druska  g.gif ? Yra tokia alergologe Vaiciulioniene (zinoma visoje LT) ir ji rekomenduoja atopinei odai gydyti pilti 1 valgoma sauksta neg.j.druskos i vonele, maudyti apie 15 min., po to nulieti po dusu.

tai supratau, kad iki puses metu lauksim ir nemeginsim juros druskos...

QUOTE(carramele @ 2009 10 25, 12:03)

Kiek atsimenu, tai norint išsiaiškint, ar niežai, ar ne, tai reikia išbertą plotelį patepti jodu. Jei tarp spuogiukų išryškėja takelis, reiškia - niežai.
Mes vakar bandėm. Vienai kojai su emu maišiau, kitai su TS  biggrin.gif Ten, kur ištisai raudona buvo užpakalinėje kojų pusėje, tai jokio skirtumo nepastebėjau, o kur prieky išberta ploteliais ir nudraskyta, tai lyg šiek tiek geriau. Šiandien darom pertrauką bandymuose su juo, nes temperatūra vakare buvo pakilus merginai.
Beje, ištirpintas vandens šildytuve TS jai nei graužė, nei skundėsi, kad niežti, kaip kad sakydavo, kai paprastai bandydavau patept. Jeigu pradėtų tikt, tai būtų  thumbup.gif Ir lyginant kojas ir rankas, kur tepta su emu ir kur su TS, tai tos po emu kiek raudonesnės. Bet čia iš vienos dienos eksperimento dar nesiimu daryt galutinių išvadų.

kaip suprast- TAKELIS? turi isnykti jie, kur jodu patepi? o nuo jodo neturetu grauzti vaikui? g.gif blush2.gif gal dar kas kokiu nuomoniu/variantu turi?

QUOTE(arbuzina @ 2009 10 25, 16:32)
va toki panasu berima ir mes turejom kai buvom panasaus amziaus, kaip jus
user posted image
niekas nieko protingo man is mediku nepatare. Ir tyrimu mums isvis tuomet neikas jokiu nedare. Saugotis maisto ir maudyt su lakysiaus zole, tiek tepasake. Nemaudziau, nes jis girdejau sausina oda, o musiskio ji ir taip labai sausa. O maisto saugojaus, bet vistiek bere bere....ir praejo pats savaime toks tas berimas. Taip ir nesupratau g.gif
Anyzinio D as neduodu. Bijau. O bifolaka be perstojo geriam jau 3 menesi turbtut.
Beje, sakau gal man kraustytis i siltus krastus verysad.gif. Vel degam smarkiausiai verysad.gif ir vel sloga verysad.gif. Dygsta dantukas virsuj tai tikriausiai del to ir paumejimas ir sloga atsirado.

aga, tikrai labai labai panasus berimas is foto atrodo. O per kiek laiko praejo visa tai? nes kol kas ant pilvuko tai va tik neseniai TIEK spuogiuku pridygo, anksciau buvo ant kaklo ir keli ant krutines. Dabar viskas tarsi leidziasi zemyn- kakta ir skruostai jau grazus beveik, bet visas pikas- ant pilvuko.

tai del anyzio as irgi bijau, bet ka zinau...vakar daviau, siandien- nu nieko lyg ir..
o nebus per daug 5 lasai aliejinio- as supratau, kad jo maziau gal reikia g.gif
Atsakyti
Mortele, smagi kelione smile.gif As tai beskaitydama i pabaiga tikejaus kad susitvarke jum odele smile.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
prisiduodu ir aš ax.gif buvau dingus, jau turim lėlytę wub.gif . Gimė spalio 16d. namie nuo antradienio, tai oj oj oj doh.gif , sukuos, kaip voverė lotuliukas.gif Mažoji tai rami, bet va su Jonu doh.gif , nenori sesės, ignoruoja, net neina artyn, liūdnas, nevalgo verysad.gif . Žodžiu stresas jam didžiulis, nors rodos ir pasakojom ir ruošėm, bet jis dar nekalba, tai sunku suprast kas pas jį dedasi širdelėj. Planavau nevest kokį mėnesį į daržą, bet nuvedžiau penktadienį, ir ką, gryžo linksmas ir valgė ten. Matyt, reikia jam prasiblaškyt lotuliukas.gif . Tai nori nenori teks vest, jeigu jam ten geriau, tik va jau vaikšto su sloga verysad.gif , tai su baime laukiu, kad tik mažoji nesusirgtų doh.gif Taip baisu kaip tie mažiai suserga. O man Jonas per dieną tapo toks didelis vyrukas ax.gif lyginant su sese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2009 10 25, 17:57)
Laba visoms 4u.gif
prisiduodu ir aš ax.gif buvau dingus, jau turim lėlytę wub.gif . Gimė spalio 16d. namie nuo antradienio, tai oj oj oj  doh.gif , sukuos, kaip voverė lotuliukas.gif  Mažoji tai rami, bet va su Jonu doh.gif , nenori sesės, ignoruoja, net neina artyn, liūdnas, nevalgo verysad.gif . Žodžiu stresas jam didžiulis, nors rodos ir pasakojom ir ruošėm, bet jis dar nekalba, tai sunku suprast kas pas jį dedasi širdelėj. Planavau nevest kokį mėnesį į daržą, bet nuvedžiau penktadienį, ir ką, gryžo linksmas ir valgė ten. Matyt, reikia jam prasiblaškyt lotuliukas.gif . Tai nori nenori teks vest, jeigu jam ten geriau, tik va jau vaikšto su sloga verysad.gif , tai su baime laukiu, kad tik mažoji nesusirgtų doh.gif Taip baisu kaip tie mažiai suserga. O man Jonas per dieną tapo toks didelis vyrukas ax.gif  lyginant su sese wub.gif

Sveikinu su stebukliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
O kuo vardu princese?
Atsakyti
Meda01 - sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2009 10 25, 20:57)
Laba visoms 4u.gif
prisiduodu ir aš ax.gif buvau dingus, jau turim lėlytę wub.gif . Gimė spalio 16d. namie nuo antradienio, tai oj oj oj  doh.gif , sukuos, kaip voverė lotuliukas.gif  Mažoji tai rami, bet va su Jonu doh.gif , nenori sesės, ignoruoja, net neina artyn, liūdnas, nevalgo verysad.gif . Žodžiu stresas jam didžiulis, nors rodos ir pasakojom ir ruošėm, bet jis dar nekalba, tai sunku suprast kas pas jį dedasi širdelėj. Planavau nevest kokį mėnesį į daržą, bet nuvedžiau penktadienį, ir ką, gryžo linksmas ir valgė ten. Matyt, reikia jam prasiblaškyt lotuliukas.gif . Tai nori nenori teks vest, jeigu jam ten geriau, tik va jau vaikšto su sloga verysad.gif , tai su baime laukiu, kad tik mažoji nesusirgtų doh.gif Taip baisu kaip tie mažiai suserga. O man Jonas per dieną tapo toks didelis vyrukas ax.gif  lyginant su sese wub.gif

Sveikinam laimingą šeimynėlę 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Viskas susitvarkys, reikia vaikiukui laiko, apsipras. Paskui džiaugsis, kai jau galės vadintis vyresniuoju broliuku.
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2009 10 25, 17:57)
Laba visoms 4u.gif

Meda sveikinam wub.gif , as jau buvau sumascius, kad turi supti kazka rankose, stiprybes jusu seimynai 4u.gif
mes kai parsivezem broliuka namo dukrytei tebuvo 1.5 metuku, prastai miegoti pradejo, tai buvom pas psichologa vaiku, nelaukem kol savaime susitvarkys (gal po poros savaiciu nukulniavom), esu susikonspektavusi keleta minciu, jei noresi, tai galesiu imesti i SM, ar matysi, kad popieriai nesitvarko, galesiu kontakta duoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 10 25, 18:27)
tai supratau, kad iki puses metu lauksim ir nemeginsim juros druskos...
kaip suprast- TAKELIS? turi isnykti jie, kur jodu patepi? o nuo jodo neturetu grauzti vaikui?  g.gif  blush2.gif  gal dar kas kokiu nuomoniu/variantu turi?
aga, tikrai labai labai panasus berimas is foto atrodo. O per kiek laiko praejo visa tai? nes kol kas ant pilvuko tai va tik neseniai TIEK spuogiuku pridygo, anksciau buvo ant kaklo ir keli ant krutines. Dabar viskas tarsi leidziasi zemyn- kakta ir skruostai jau grazus beveik, bet visas pikas- ant pilvuko.

tai del anyzio as irgi bijau, bet ka zinau...vakar daviau, siandien- nu nieko lyg ir..
o nebus per daug 5 lasai aliejinio- as supratau, kad jo maziau gal reikia  g.gif

del TAKELIO tai galiu ir as paaiskinti. Niezai-mazos tokios erkutes vaiksto po oda pasidariusios savo kelius. Jodu patepus turetu labai gerai matytis tie ju takeliai tai pagal tai butu galima spresti, kad niezai. Bet siaip normalus gydytojas is akies pamates nustato. Beje, niezai buruojasi vietomis, o jums visas kunelis, tai kazi ar bus niezai g.gif.
O mums nepamenu per kiek laiko butent sitas berimas praejo. Nes paskui seke dar visokiu kitokiu berimu doh.gif. O jau nuo sojos misinuko koks vaikutis buvo doh.gif. Smulkiais taskiukais tokiais, net palyginimo nezinau. Galu gale apsistojom ties sausom demem ant koju ir ranku linkiu bei veiduko. Siai dienai aciu Dievui vargstam tik su zandukais, bet butu smagu jei tai butu tik "sausos demes".
gal nebers tavo leliuko nuo anyzinio vitamino. As tai visko paranojiskai bijojau, tai nerizikavau ir nedaviau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 25 spalio 2009 - 21:12
Meragites, kas siunciasi is akomos, gal bandet sita muiliuka? smile.gif
http://www.akomaskin..._and_green_clay
Atsakyti
Meda, didziausi sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif wub.gif
Atsakyti