QUOTE(Malinka @ 2009 10 02, 15:29)
Oj , nezinau as tai skeptiskai ziuriu i tuos visus imuniteto stiprinimo preparatus
, nepatinka man kai tie vaikai serga , zinoma, bet manau , kad geriau gal naturaliom priemonem stiprinti organizma, ar ne per daug mes kemsam savo vaikams tos chemijos siais laikais
, o tie imuno stiprintojai , mano manymu, isbalansuoja imuniteta, po to organizmas nesupranta kaip kovot su bakterijom ir virusais... manau vaikai turi naturaliai persirgti ligom , vis tiek isaugs jas , nes veliau neaisku kaip suagusiems atsilieps , juk nepriversi vartot tu rymonubiliu visa gyvenima ...
Kai mano vyresnėlė pradėjo lankyti darželį buvo virš 3 metų, iki tol buvo galima sakyti nesirgusi (maniau, kad užsigrūdinus, mes į lauką eidavom ir per lietų, ir per sniegą, mus kaimynė vadino "geležinės mergos"
; tik vieną kart kažkoks neaiškus virusas buvo, kai dar maitinau), bet kai pradėjo lankyti darželį ir susidūrė su ten atvedamais kostinčiais ir sloguojančiais vaikais susirgo... pirmas kartas normalu - pasveikom, antras - ir kaip normalu, trečias... ketvirtas, ji paeidavo tris dienas, ketvirtą sloga, o penktą jau kosulys ir likdavom namie. Pasveikus dar laikydavau namie 1-2 savaites, čia kaip pasisekdavo suderinti darbą. Kai grįždavom į darželį tie patys vaikai, kurie sirgo ir toliau ėjo sergantys, paaiškinimas vienas - neturi tėvai kur palikti
. Aš ir neturiu kur palikt, bet tai vaiko sveikata, pakaitom su vyru ėmėm nedarbingumą arba nemokamas atostogas. Tada gydytoja rekomendavo LUIVAC. Atsiėmiau iš darželio ir girdžiau LUIVAC, sugėrėm 4 kursus, nors rekomendavo 2. Sekančiais metais išleista į darželį nesirgo nei karto
. Jei vaikas ir taip atsparus, tai sutinku, kad nereikia nieko, bet visada yra bet. Man tai labai pagelbėjo LUIVAC. Aišku ji pas mane buvo niekam nealergiška, o vat su mažąja nežinau kas bus... net bijau pagalvoti, dabar ir darbai ne tie, kad nei nemokamų nei nedarbingumų ištisai imti, sėdžiu ir galvoju kaip gerai, kad dar tik metai, gal iki 3 bent alergiją išaugs
, o toliau bus matyt.