QUOTE(Otaip @ 2009 10 25, 08:48)
bandėm
аš tai vis noriu paklausti - ar tikrai žinai, kad pas jus buvo grybelis? Nes aš "nugydžiau" savo vaiką kordicepsu ... Graužiu nagus dabar, bet, ne taip paprasta atrast kas prie ko - ėmiau ir nesusirinkus visos info apie savo dičkę - tepiau kordicepsu+kokosu jos odos grybelį - KAS BEGALĘ KARTŲ paskatino tą grybelį užvešėti ... dalinuos šia savo liūdna patirtim tik dėl to, kad aklai nieks nebandykit naujų dalykų, jei tiksliai nežinot savo vaiko būklės .. nes gėda man net tai pripažint .. kad dar blogiau vaikui padariau
. GRYBU NIEKAS GRYBO NEGYDO. Aiškų aiškiausiai gavau jau dabar tą info .. tačiau, aš dar neįtariau tuomet, kad mano dičkei į bėrimus būtent grybas insimetęs, o ir tavo kartojimas, kad tu gydai vaiko grybelį net mane labai sudomino
... kvaila ir naivi eilinį kart buvau, bet, iš savo klaidų mokomės. Nei antibijotikais grybelio niekas nesiųlo gydyt, o tai juk irgi grybų rūšis (sintetinių). Na, žodžiu. Tokia mano patirtis. Bet, gal jei bėrimas būt tik alerginis, be grybelio - mum šios nelaimės nebūt nutikę.
Ar as tikrai zinau? To tikrumo tiek, kad taip diagnozavo Astrauskaite ir dar keletas budinciu gydytoju alergologinio stacionare apziuru metu. Tyrimu nedare, bet sakau, gal vis tiek siokia tokia patirti jau turi
?
O apie kordicepsa rasoma, kad "Kordicepsas yra natūralus antibiotikas ir slopina pneumokokų, stafilokokų, streptokokų bei daugelio kitų mikrobų dauginimąsi. Šis grybas taip pat veikia ir įvairius virusus, tarp jų ir adenovirusus, gripo, hepatito, herpio (pūslelinės), atipinės pneumonijos virusus. Kordicepso preparatų, kaip vienos iš kompleksinio gydymo sudedamųjų dalių, skiriama infekuotiems ŽIV ir sergantiems AIDS. Kordicepsas veikia pirmuonis (chlamidįjas, ureaplazmą, trichomonas ir kt), helmintus (kirmėles) ir
grybelius". Be to, as dar pasikonsultavau ir su gydytojais - sake "
tepk drasiai, gali nebent nepadeti, bet pakenkti tikrai nepakenks". Ir mums tikrai padejo - per savaite neliko nei vieno spuogelio, o buvo margas kaip kiausinis ir nei Beneocinas nepadejo. O dabar jau koks menesis kaip tepu - ant pilvuko pas mus buvo dideli pleiskanojantys plotai, ne siaip sausi, o labai pleiskanojantys - dabar tik vos rausvos tos vietos, be jokio pleiskanojimo. Ir viso kuno niezulys sumazejo gal 70%, gal dar daugiau.
Gaila, kad jums nepadejo, bet nemanau, kad cia kordicepsas kaltas. As tau seniai sakiau, kad
tu turi padaryti viska, kad tavo vaikas nesiplesytu kaip laukinis zveriukas. O dabar kai ji sitaip draskosi, tai kas ten zino ko jos odoje prisiveise.
Taip, antibiotikais niekas grybelio negydo. Alergologiniam mus gyde Klotrimazoliu, bet tik sugrizus viskas atsinaujino, o dabar tfu tfu tfu.
Ir dar, kokoso aliejus man neatrodo tinkama priemone alergiku odai. Kas turi vien tik ad, be alerginiu reakciju, tiems galbut tinka. Bet as puikiai prisimenu ka tu rasei - tavo mergaites situacija tokia pati, kaip mano sunelio - alergizuojantys produktai kinta - vadinasi iskreipta imunine sistema. O nuo kokiu isivaizduojamu ligu tu ten ja gydai tais homeopatiniais? Jau turejai per tiek laiko pamatyti, kad HOMEOPATIJA NE JUMS. Apie tai net pats Popovas knyga isleides. Atverk pagaliau akis Otaip ir baik viena karta kankinti savo vaika.
Ir as nesuprantu, ar as taip iseitu kalta, kad pasidalinau informacija viesoj erdvej, kad mums kazkokia priemone padejo? Ar tu neturi savo galvos ant peciu ir aklai darai viska, kas kur paraso, neziuredama tinka tai tavo vaikui ar ne? ..............
P.S. Ir homeopatija nera "man nepatinkantis zodis". Persalimo ligas savo vaikui gydau tik homeopatiniais. Esu visu 100% uz homeopatija, tuomet kai ji tikslinga - t.y. liga gydoma butent jai skirtais vaistais. Bet deja, nera konkreciu homeopatiniu vaistu, kurie butu skirti butent atopinio dermatito/alergijos gydymui.