QUOTE(LiloSun @ 2009 10 24, 11:42)
Grazuolyte mergyte
O berimai ant kuno, panasus, kai pas mus atsirado, kai bulviu davem (o bulvem mes turim 5-6 klase) ir tada vaziavom i ligonine.
Man vis tik atrodo, kad i kazkoki produkta reaguoja
bulviu? vis neatsirenku..bulves kone kasdien tenka ryt...
su tokiais berimais i ligonine pakliuvot? mum tai niekas nesake gultis.
QUOTE(Otaip @ 2009 10 24, 15:38)
kycia , gal aš neatidžiai skaičiau viską, bet nepamenu - ką jum sakė dėl gerųjų bakterijų? Aš jūsų atveju - sugirdyčiau kursą. Man, kaip dabar pas mus ta grybelinė bėda, tai jis visur vaidenas (
) - aš ir neatmesčiau niežų, grybelio variantų - abiem tyrimas gana paprastas (iš kakučio grybeliui, niežam - nepamenu jau
) , o pvz. grybelio variantu - po gydymo eina gerųjų bakterijų kursas, jos gerai kovoja su tais parazitais. Tokio amžiaus vaikui aš jau girdžiau bakterijas be baimės. Man netgi vaidenas (
), kad ir mano mažė grybą organizmo turėjo, nes aš buvau labai nusilpus per nėštumą, lovos rėžimas penki mėnesiai buvo, po gimdymo mano sveikata visai "šaibom išsilaksčius" buvo
- sakau, gal ir vaiko neapsaugojau - tuo brudu pasidalinau (nes ir pienligė pastoviai per nėštumą kamavo, ir tas brudas streptokokas augo
).
Papildyta:
būtent .... Kaip puikiai viską "suvysto", kai ne savo vaikui reikia tept .. .
Papildyta:
http://209.85.129.13...V...=clnk&gl=lt plius 20% Vilniuje - Kaune kažkur pigiau yra.
nu kaip.... is ismatu dare paseli bei kaprologini tyrima, bei krauja is venos eme- viskas ten ciki.
dabar bifolako nusipirkom, gal bandysim su bakterijom.
tiesa, vit D turi anyziu- nesualergizuos?
del gulto- ACIU
Papildyta:
ta plastmasini gultuka turim- jame vaikas slysta ir verkia,..