Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(ausru @ 2009 10 23, 16:25)
skambina mamos ir sako, kad gydytoja dave mano nr ir gal as galeciau pasidalinti info kaip savo vaika gydau. Nu kaip jums patinka ?  doh.gif

ausru tai davai ir mums i viesuma mirksiukas.gif bet aina sau kaip ziauru, nuproteciau jei man taip skambinetu unsure.gif o gyd. nesakei nieko?

QUOTE(poshkyte @ 2009 10 23, 18:28)

Ai, sae gyd nuramino, kad hormoniniai tepalai dabar visai kitokie negu anksčiau, odos tikrai neplonina ir i krauja patenka labai labai maza dalis, nu zodziu.

blink.gif oho juokinga pro asaras

QUOTE(Olgina @ 2009 10 23, 22:48)
. Mamkos vilnietes, gal kuri noretumete pakuote per puse pirkti,

ar bais brangu?
Atsakyti
4u.gif
kycia , gal aš neatidžiai skaičiau viską, bet nepamenu - ką jum sakė dėl gerųjų bakterijų? Aš jūsų atveju - sugirdyčiau kursą. Man, kaip dabar pas mus ta grybelinė bėda, tai jis visur vaidenas ( mega_shok.gif ) - aš ir neatmesčiau niežų, grybelio variantų - abiem tyrimas gana paprastas (iš kakučio grybeliui, niežam - nepamenu jau doh.gif ) , o pvz. grybelio variantu - po gydymo eina gerųjų bakterijų kursas, jos gerai kovoja su tais parazitais. Tokio amžiaus vaikui aš jau girdžiau bakterijas be baimės. Man netgi vaidenas ( lotuliukas.gif ), kad ir mano mažė grybą organizmo turėjo, nes aš buvau labai nusilpus per nėštumą, lovos rėžimas penki mėnesiai buvo, po gimdymo mano sveikata visai "šaibom išsilaksčius" buvo doh.gif - sakau, gal ir vaiko neapsaugojau - tuo brudu pasidalinau (nes ir pienligė pastoviai per nėštumą kamavo, ir tas brudas streptokokas augo doh.gif ).
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 10 24, 16:29)

blink.gif  oho juokinga pro asaras

lotuliukas.gif būtent .... Kaip puikiai viską "suvysto", kai ne savo vaikui reikia tept .. .
Papildyta:

ar bais brangu?

http://209.85.129.13...V...=clnk&gl=lt plius 20% Vilniuje - Kaune kažkur pigiau yra.
Atsakyti
ar bais brangu?

154lt 100 kapsuliu, tai per pus iseitu po 77lt
Atsakyti
nu paskaiciau ir susimasciau del tu kapsuliu, ar yra kas bande? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 24, 11:42)
Grazuolyte mergyte  4u.gif
O berimai ant kuno, panasus, kai pas mus atsirado, kai bulviu davem (o bulvem mes turim 5-6 klase) ir tada vaziavom i ligonine.
Man vis tik atrodo, kad i kazkoki produkta reaguoja  g.gif

bulviu? vis neatsirenku..bulves kone kasdien tenka ryt...
su tokiais berimais i ligonine pakliuvot? mum tai niekas nesake gultis.

QUOTE(Otaip @ 2009 10 24, 15:38)
4u.gif
kycia , gal aš neatidžiai skaičiau viską, bet nepamenu - ką jum sakė dėl gerųjų bakterijų? Aš jūsų atveju - sugirdyčiau kursą. Man, kaip dabar pas mus ta grybelinė bėda, tai jis visur vaidenas (  mega_shok.gif ) - aš ir neatmesčiau niežų, grybelio variantų  - abiem tyrimas gana paprastas (iš kakučio grybeliui, niežam - nepamenu jau  doh.gif ) , o pvz. grybelio variantu - po gydymo eina gerųjų bakterijų kursas, jos gerai kovoja su tais parazitais. Tokio amžiaus vaikui aš jau girdžiau bakterijas be baimės. Man netgi vaidenas (  lotuliukas.gif ), kad ir mano mažė grybą organizmo turėjo, nes aš buvau labai nusilpus per nėštumą, lovos rėžimas penki mėnesiai buvo, po gimdymo mano sveikata visai "šaibom išsilaksčius" buvo  doh.gif  - sakau, gal ir vaiko neapsaugojau - tuo brudu pasidalinau (nes ir pienligė pastoviai per nėštumą kamavo, ir tas brudas streptokokas augo  doh.gif ).
Papildyta:

lotuliukas.gif  būtent .... Kaip puikiai viską "suvysto", kai ne savo vaikui reikia tept .. .
Papildyta:

http://209.85.129.13...V...=clnk&gl=lt plius 20% Vilniuje  - Kaune kažkur pigiau yra.

nu kaip.... is ismatu dare paseli bei kaprologini tyrima, bei krauja is venos eme- viskas ten ciki.
dabar bifolako nusipirkom, gal bandysim su bakterijom.
tiesa, vit D turi anyziu- nesualergizuos?

del gulto- ACIU 4u.gif
Papildyta:
ta plastmasini gultuka turim- jame vaikas slysta ir verkia,..
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 10 24, 18:13)
bulviu? vis neatsirenku..bulves kone kasdien tenka ryt...
su tokiais berimais i ligonine pakliuvot? mum tai niekas nesake gultis.

Na mum pasiule ligonine, nes kaip niekuo padeti nebegalejo, vis stiprejo tas ad, nenuostabu nes pati neatrinkau alergenu, o alergologe tik galva mokejo linkset doh.gif
Del bulviu tai nezinau, mum labai stiprus alergenas ir per puse metu nei kiek nesumazejo.
Papildyta:

del gulto- ACIU 4u.gif
Papildyta:

Mes tai niekad su gultu nemaudem, visad kartu su vyru. Man tai nepatogu su jais buvo, jau geriau pasitelkt merliuka, kuri, galima pavirint kiekviena karta.
Atsakyti
del gulto- ACIU 4u.gif
Papildyta:

Tikrai? Turbut visokiu tu plastmasiniu buna, nes mes pvz kur turejom, tai tikrai labai patogios formos buvo - neaukstos kelties, tikrai neslysdavo. Cia kur buvau ikelus nuoroda, tai tiesiog pirmo pasitaikiusio pagal paieska.
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 10 24, 15:29)
ausru tai davai ir mums i viesuma  mirksiukas.gif  bet aina sau kaip ziauru, nuproteciau jei man taip skambinetu  unsure.gif  o gyd. nesakei nieko?

Tai kad as visada pasidalinu savo atradimais ax.gif - kordicepsas vienas ju. Gaila, kad be manes nelabai kas bande. O butu labai idomu kaip kitiems jis tinka. Mums tai thumbup.gif - nugydziau stafilokokinius spuogelius ir manau, kad odos grybeli baigiu isgydyt - to pasekoje lb sumazejo niezulys.

O pas gydytoja po mamu skambuciu neteko dar pabuvot - nezinau nei ka ir sakyt g.gif . Siaip tai esam visai nebloguose santykiuose ir viena kita suprate (ir del skiepu ir del antibiotiku ir tt), tai turbut nieko nei nesakysiu, nes pati zinai kaip sunku surasti normalia gydytoja. Bene cia man sunku nukreipti visas skambinancias i SM foruma hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 24 spalio 2009 - 19:57
Sveikos.
Senai pas jus buvau,nes nera ka rasyt blush2.gif
O dabar tik noriu pasidalnt tokia informacija ax.gif Man cia viena homeopate pasiule tepti oda su migdolu aliejumi g.gif Tai mums jis padeda,kaip ir hormoninis kremas bigsmile.gif apramyna oda,tai as dziaugiuosi,kad nors hormoniniu nereikia tepti ax.gif
Aisku,berimai biski lieka,bet vistiek daug geriau blush2.gif
Tik nezinau,ar visiem tiktu tas aliejukas,nes gal gali but alergiskas tam migdolui g.gif
Tai as cia perku Weledos firmos Almond facial oil(migdolu aliejukas veidui),hipoalerginis.Bet tepu visa kuna irgi.
Gal dar kam pades 4u.gif
Sekmes visom mirksiukas.gif
Atsakyti
O mums TS super padeda thumbup.gif gal dar itakos turi homeopatija, bet kojites biskiuka apgydem, veidelis svelnesnis tapo.
Siandien daviau zuikiui paragaut kuruzu traskuciu tu pustu, pagalvojau vistiek kukuruzu kose karta per savaite valgom, tai gal nieko nebus smile.gif Taip patiko jai, kad vos paslepiau smile.gif
Atsakyti
ziurekit, nustebino mane anyta. Ji cia siais metais buvo prie Negyvosios juros, ir parsiveze butelaiti jos vandens naturalaus, taip sakant, pasiseme. Sako, girdejo, kad gali padeti. Bet juk jis ko gero labai surus? kazin padetu ar pakenktu ir kaip ji panaudot? biggrin.gif gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 10 24, 22:22)
ziurekit, nustebino mane anyta. Ji cia siais metais buvo prie Negyvosios juros, ir parsiveze butelaiti jos vandens naturalaus, taip sakant, pasiseme. Sako, girdejo, kad gali padeti. Bet juk jis ko gero labai surus? kazin padetu ar pakenktu ir kaip ji panaudot? biggrin.gif gal kas bandet?

Mes tai beriam negyvosios juros druskos i vonele. Tai jei nedaug tai negrauzia.
Gal praskiest su vandenuku ir nuprast, paziuresit gal tiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 10 24, 23:22)

mes naudojam smile.gif
netiketai atradom - gavom dovanu is Indovox pirkdami druska smile.gif
dedu kompresiukus keliom min ir nuplaunu . labai padeda kur sausos demes ar tik pasirode spuogai ar plemai.vasara nuo rppojomo dukrytes keliukai buvo baisus , dar grybelis isimete , tai praktiskai tuo vandenuku sutvarkem
tik jokiais budais negalima det ant nukasytu ir slapiuojanciu vietu, ir dargirdejau kad kudikiams tinka tik nuo 6 men nes lb stipri mineralu koncentracija nebent labai atskiedus vandeniu, poveikis tikrai stipresnis ng NJ druskos kaip nekeista,
tik po pusmecio naudojimo matyt jau priprato ir taip nebeveikia kaip is pradziu.
Dar inhaliuojames su tuo vandenuku ( 20 min kvepavimo garais prilygsta 1 val pasivaiksciojimo pajuriu jodo terapijos poziuriu - taip parasyta ant buteliuko smile.gif )
Atsakyti