Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(ausru @ 2009 10 22, 19:36)
Kelis paskut. menesius gerem fenkaroli - darem pertrauka nuo ket. Dabar vel prie jo sugrizom.

O kiek geret iki pertraukos? Mes tai jau 7men geriam. Jum gyd pasake pertrauka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 22, 18:18)
Na aš irgi net nežinau ką ir begalvoti, aš anksčiau vis hormonu kai pablogėdavo patepdavau, o dabar jau apie 2 mėnesius tepu tik TS, kokoso aliejumi ir emu . (daugaiusiai tai TS nes daugaiusiai turiu smile.gif

thumbup.gif Galvok, kad eini teisingu keliu - organizmo valymas prie bet kokios ligos gydymo priemone Nr. 1
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 22, 19:40)
O kiek geret iki pertraukos? Mes tai jau 7men geriam. Jum gyd pasake pertrauka daryt?

Gal puse metu g.gif - neprisimenu tiksliai. O pertrauka buvo patares Cerniauskelis daryti, bet Astr.. liepe toliau ket. gerti. , bet kai pastebejau, kad jau neduoda tokio poveikio kaip anksciau, tai ir nutraukiau. Fenkarolis mums irgi tiko, bet jo maziems vaikuciams nerekomenduojama ilgai duoti, jis daugiau vyresniems. Aisku, mes lb maza doze ir tegerem - po ketvirtuka ryte vakare. Tik vat ka isiminiau apie fenkaroli - jis skiriamas tiems ligoniams, kuriems netinka ar netoleruoja daugumos antihistamininiu - tai cia kaip ir musu atvejis.

Noreciau isvis ju atsisakyti - kiauras dienas suku galva kaip - ta prasme turiu dar keleta atsarginiu planu, bet vis nesiryztu ju bandyti, vis galvoju, kad dar mazas eksperimentams. Ir tiesa, pasakius bijau pablogejimo - dabar taip gera kai nesidrasko, TAIP GERA, jus neisivaizduojat kaip. O gal ir isivaizduojat......
Atsakyti
Isivaizduoju isivaizduoju drinks_cheers.gif tiesiog palaima
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 22, 18:47)
Ups, Lawanda, apie kokius sodus kalbame?

nu velnias vad. tikrai su galva negerai, einu ieskot kur as ten maciau doh.gif net idomu pasidare lotuliukas.gif

jooooo senatve savo daro doh.gif su Greisi tave sumaisiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 22 spalio 2009 - 21:07
Sveikos, mamikes 4u.gif
Buvom atostogaut su maziuku Egipte. As apakus kaip ten gerai buvo mano vaikui blink.gif. Ir dar labiau apakus, nes nieko nebesuprantu doh.gif. Saugau as ji cia nuo visko, o ji vistiek beria, o ten taip buvo mums pagereje, nu nerealiai blink.gif. Vos matesi demeles...As maziuka ten saugojau tik is pradziu, o paskui isidrasinau. Daviau banano, obuoliuko -neisbere. O Lietuvoj bere g.gif. Isidrasinus daviau net apelsino skiltele, kur jau ir siaip vaikuti gali sualergizuot. Irgi nieko. Tiesa, LT mes net nebandem tokio dalyko ragaut, nes kaip ir maziukai esam, o kita vertus maza sansu, kad nebertu.
Ir galu gale daviau as savo vaikui ledu blush2.gif. Valgiau pati, o jis taip ziojasi, vargsiukas nori ax.gif. Neisbere musu ir nuo ledu blink.gif. O ledai grynas pieno baltymas blink.gif. Juk dare mums tyrima, mes esam jam alergiski doh.gif. Geriam ta slykstala neocate, nors nuo jo as nepastebejau jokio skirtumo t.y. pagerejimo, lygiai tas pats kaip ir nuo aptamil alergic care.
Zodziu, priamtinau as savo maziuka visokiom nesamonem, tame tarpe ir bulkutem ir nieko blink.gif. Nebere musu.
Galeciau galvot, kad mes isaugom, bet siandien ziuriu lyg vel rysketi pradeda g.gif. Ir ka naujo nieko nedaviau, tai nuo oro vadinas cia taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 22, 22:48)
Sveikos, mamikes 4u.gif
Buvom atostogaut su maziuku Egipte. As apakus kaip ten gerai buvo mano vaikui blink.gif. Ir dar labiau apakus, nes nieko nebesuprantu doh.gif. Saugau as ji cia nuo visko, o ji vistiek beria, o ten taip buvo mums pagereje, nu nerealiai blink.gif. Vos matesi demeles...As maziuka ten saugojau tik is pradziu, o paskui isidrasinau. Daviau banano, obuoliuko -neisbere. O Lietuvoj bere g.gif. Isidrasinus daviau net apelsino skiltele, kur jau ir siaip vaikuti gali sualergizuot. Irgi nieko. Tiesa, LT mes net nebandem tokio dalyko ragaut, nes kaip ir maziukai esam, o kita vertus maza sansu, kad nebertu.
Ir galu gale daviau as savo vaikui ledu blush2.gif. Valgiau pati, o jis taip ziojasi, vargsiukas nori ax.gif. Neisbere musu ir nuo ledu blink.gif. O ledai grynas pieno baltymas  blink.gif. Juk dare mums tyrima, mes esam jam alergiski doh.gif. Geriam ta slykstala neocate, nors nuo jo as nepastebejau jokio skirtumo t.y. pagerejimo, lygiai tas pats kaip ir nuo aptamil alergic care.
Zodziu, priamtinau as savo maziuka visokiom nesamonem, tame tarpe ir bulkutem ir nieko blink.gif. Nebere musu.
Galeciau galvot, kad mes isaugom, bet siandien ziuriu lyg vel rysketi pradeda g.gif. Ir ka naujo nieko nedaviau, tai nuo oro vadinas cia taip g.gif

Oj kaip saunu kad pasidaret atostogu smile.gif Matyt jum gera itaka jura ir saule padare thumbup.gif
Mes kai buvom Egipte tai tokio pagerejimo nebuvo schmoll.gif nors tikejomes kad pades.
Papildyta:
Mamytes, ar kas is jusu pasidare neigaluma?
Mes tai pasidarem ir gaunasi biski papildomu pinigeliu visokiem tepaliukam ir vaistukam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 22, 23:48)

Buvom atostogaut su maziuku Egipte. As apakus kaip ten gerai buvo mano vaikui

šiaip tai normalu saulė-smėlis-vanduo-druskos mūsų daugumai AD vaikučių odelei labai tinka, mano vaikams irgi gėris į tokią terpę kai papuola thumbup.gif odelė juk visad drėkinama, maitinama šiluma, druskom, jokių skersvėjų didelių ir t.t. bet aišku jei yra tikrosios alergijos produktams, medžiagoms, tai ir oras toks negelbsti, čia jau labiau pas ką daugiau odos problemos dominuoja
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 22, 23:56)
Mamytes, ar kas is jusu pasidare neigaluma?
Mes tai pasidarem ir gaunasi biski papildomu pinigeliu visokiem tepaliukam ir vaistukam  thumbup.gif

Tikriausiai, kad gaut neigaluma turi labai sunki forma buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 23, 08:36)
Tikriausiai, kad gaut neigaluma turi labai sunki forma buti g.gif

na nezinau kokie ten reikalavimai g.gif Tirkiausiai i tuos SCORAD balus ziurima. Mum tai kai ligoninei gulejom pasiule, pediatre pasieme visus tyrimus, ir israsus is ligonines, ir pan. ir patvirtino.
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 10 22, 22:48)
Sveikos, mamikes 4u.gif
Buvom atostogaut su maziuku Egipte. As apakus kaip ten gerai buvo mano vaikui blink.gif.

Tai jums gal visai maistas nei prie ko g.gif . O tie tyrimai gi ne visada tikslūs būna, mamos tą jau yra pastebėjusios. Aš irgi galvojau, kad mano vaiką beria nuo maisto, o pasirodo nieko panašaus. Jei parašyčiau ką mes dabar valgome, tai išvytumėte iš šitos temos, sakydamos, kad netinkami mes čia lotuliukas.gif . Bet tiesa tokia - mums įtaką AD daro metų laikas.
Atsakyti
o musu mazei dar ir rachita rado....

pakeitem pediatre, bet sioji
liepe
skiepytis bent nuo metu...
nenoriu.

jauciau, kad trinasi sonus guledama ne vien del niezejimo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 23 spalio 2009 - 12:20
QUOTE(Amica @ 2009 10 23, 11:48)
O tie tyrimai gi ne visada tikslūs būna, mamos tą jau yra pastebėjusios. Aš irgi galvojau, kad mano vaiką beria nuo maisto, o pasirodo nieko panašaus. Jei parašyčiau ką mes dabar valgome, tai išvytumėte iš šitos temos, sakydamos, kad netinkami mes čia  lotuliukas.gif . Bet tiesa tokia - mums įtaką AD daro metų laikas.

Amica, jie ir neturi buti tikslus - iskreipta imunine sistema iskreiptai ir reaguoja - viena karta i vienus produktus, po kiek laiko - i kitus.
O jums gerai, kad i maista nereaguoja - laimes kudikiai jus smile.gif . Pavydziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 23 spalio 2009 - 13:27