Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(ausru @ 2009 10 01, 23:14)
Apie Bronchomunali? Galiu  smile.gif . As pati ji esu naudojus, tai man tai  thumbup.gif . Budavo tik prasideda slogu/kosuliu sezonas, tai vis kokia chvaraba is mokyklos parsitempiu, o kai atradau bronchomunali, tai ir gripo epidemijas atlaikydavau. Cia toks kaip skiepas per burna, tik daug geresnis uz iprastinius skiepus, nes neapeina naturaliu organizmo imuniniu barjeru.
Papildyta:
Ir dar pamenu, kad Vaiciulioniene ji pastoviai broliui skirdavo - vadinasi tinkamas ir didziausiems alergiukams.

O apie Rybomunil nieko negirdėjot?
Vakar atsiuntė inhaliatorių, tai niekaip nedavė išbandyt, gal jam baisu , kad užia ,reikės kažkaip prikalbint. g.gif Nes nosytė tai labai užkiurus.

Čia vaikų gydytojos komentaras:
Savo praktikoje dažniau naudoju preparatą RIBOMUNIL kaip preparatą pasikartojančioms kvėpavimo takų infekcijoms gydyti ir jų profilaktikai, gaunu gerus rezultatus, nors stebuklo nereikia tikėtis, tai tik viso komplekso dalis. LUIVAC ir BRONCHOMUNAL yra bakterijų lizatas, o RIBOMUNIL tų bakterijų ribosominių dalių stuktūros, manoma, kad į jas yra geresnis specifinio imuniteto atsakas. Tiek luivakas, tiek ribomunilis yra geriami kursais pagal tam tikras schemas, geriama nemažiau 3-4 mėn. Jei vaikas blogai ryja kapsules, jam geriau skirti preparatą, išleidžiamą miltelių (ribomunilis) ar tablečių (luivakas) pavidalu, nors galima kapsulę ir atidaryti, bet tuomet efektas gali būti mažesnis. Skiepą PNEUMO 23 geriausia atlikti nuo 4-5 metų amžiaus.Imunitetas trunka 5 metus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 02 spalio 2009 - 06:49
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 02, 06:44)
Vakar atsiuntė inhaliatorių, tai niekaip nedavė išbandyt, gal jam baisu , kad užia ,reikės kažkaip prikalbint. g.gif Nes nosytė tai labai užkiurus.

Ne, apie sita nieko negirdejus g.gif .

O as zinai kaip prikalbinau? Rodau pavyzdi - pati inhaliuojuosi, o maniskis labai bezdzionelis, viska megdzioja.
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2009 10 02, 00:35)
O kaip plaukučiai išsiplauna tik su vandenuku?  g.gif . Aš tai su Sebamed prausiu. Nežinau kiek jis ten parabeninis, nes, atvirai pasakius - nesidomėjau  blush2.gif , bet mums tinka.

Chm, net nezinau kaip, bet issiplauna g.gif . Gal del to, kad dar tie plaukuciai nera tokios jau veslios garbanos, o gal del to, kad pilu n.j.druskos i vonele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 02 spalio 2009 - 08:02
QUOTE(ausru @ 2009 10 01, 17:42)
Nu va ir senbuves po truputi is kampu lenda  smile.gif .

O gal kartais pameni kokiam saite ziurejai tuos silkinius drabuzius? Idomu ar ten irgi buvo medicininio silko ar tik paprasto?

Tikrai nepamenu nieko rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Amica, bronchomunalį reikia gerti 3 -4 mėn, geri 10 kapsulių, paskui dvidešimt dienų pertrauka ir vėl 10 geri, nu ir taip kol visas išgeri mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Noreciau su Jumis pasikonsultuoti ax.gif Vakar buvom pas savo pediatre, tai ji itaria mano sunui atopini dermatita verysad.gif Israse siuntima pas alergologa.
Tai as norejau pasiklausti Jusu, kokie tyrimai turi buti atlikti, kad butu aiski ligos diagnoze? Kadangi man tai nauja, tai nenoriu kazko praleisti...nes kaip zinia nevisi gydytojai padaro tai, ka reikia.

Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 02, 09:02)
O as zinai kaip prikalbinau? Rodau pavyzdi - pati inhaliuojuosi, o maniskis labai bezdzionelis, viska megdzioja.

O as turiu spektakli rodyti, kad ramiai sedetu biggrin.gif. Dukra soka, maivosi tuomet jis spokso ir leidzia inhaliuotis bigsmile.gif. Kai jos nera tuomet as pati su ranka barskinu, tarskinu, kad tik jis sedetu ir ziuretu.
Bet didesniam vaika gal nelabai sudominsi taip.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 02, 08:02)
Chm, net nezinau kaip, bet issiplauna  g.gif . Gal del to, kad dar tie plaukuciai nera tokios jau veslios garbanos, o gal del to, kad pilu n.j.druskos i vonele.

O su švariu vandenuku perplauni paskui visą vaiką?

QUOTE(Meda01 @ 2009 10 02, 09:12)
Amica, bronchomunalį reikia gerti 3 -4 mėn, geri 10 kapsulių, paskui  dvidešimt dienų pertrauka ir vėl 10 geri, nu ir taip kol visas išgeri mirksiukas.gif

Aišku 4u.gif . Na, kad tik padėtų jums rolleyes.gif

QUOTE(ritukasx @ 2009 10 02, 09:45)
Noreciau su Jumis pasikonsultuoti  ax.gif  Vakar buvom pas savo pediatre, tai ji itaria mano sunui atopini dermatita  verysad.gif Israse siuntima pas alergologa.
Tai as norejau pasiklausti Jusu, kokie tyrimai turi buti atlikti, kad butu aiski ligos diagnoze? Kadangi man tai nauja, tai nenoriu kazko praleisti...nes kaip zinia nevisi gydytojai padaro tai, ka reikia.

Patarčiau pasirodyti dermatologui. Paprastai dermatologas tokias ligas nustato, nes tai odos liga. O patyręs dermatologas be jokių tyrimų jums diagnozę pasakys, užteks jam tik vaiką pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 01, 16:42)
Papildyta:
O pas kokia homeopate buvom?

Neatsimenu tiksliai siuntimo islaidu, gal apie 40 Lt kazkur. Bet jos nuo uzsakymo dydzio priklauso.

Buvom Ignalinoj pas Karkliauskiene, man mano destytoja patare, nes sake, kad butent Ad leliukus apsiema gydyt. Siaip ji sake, kad per metus turetumem pagerejimo sulaukt.

Is ten turbut apsimoka didesni kiek siustis, o ne 60 ml?
Pradzioj paimsim is to Coral club, o toliau ziuresim, jei dar reiks ieskosim pigesnio varianto. Tikiuosi mum tiks.
O dar sake, ta gyd kad nuo rauksliu labai gerai, o pati kaip super atrodo , o jai 60 metu, niekad daugiau 45 metu neduociau. thumbup.gif
Dar patare gyva vandeni gert; t.y. uzsaldyt arba paprasta virinta, arba mineralini, tada atitirpinta nupilt, kad biski ant dugno liktu (ten susikaupia visi metalai) ir toki drungna vandenuka gert duot su Coral tuo kalciu. Sako, kad paprastam vandeni nebeliko energijos ir jie nebenaudingas.
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2009 10 01, 16:45)
user posted image
mano dičkei labai tinka.

As tai su Neutral zele vonia plaunu pries maudantis smile.gif Sampuno dar nebandziau. Turim ir skalbimo miltelius ir indu plovykli (ji tai retai naudoju, tik siaip mazosios indus karstu vandeniu plaunu)
Papildyta:
Aj dar ta homeopate sake, kad vaikai kurie gime virs 4 kg, turi rizikos i cukrini diabeta blink.gif Tai sake kai darysim bendra krajo tyrima paprasyt kad ir cukru paziuretu. Idomu kiek cia tiesos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 12:50)

Dar patare gyva vandeni gert; t.y. uzsaldyt arba paprasta virinta, arba mineralini, tada atitirpinta nupilt, kad biski ant dugno liktu (ten susikaupia visi metalai) ir toki drungna vandenuka gert duot su Coral tuo kalciu. Sako, kad paprastam vandeni nebeliko energijos ir jie nebenaudingas.

O papastas nevirintas netinka? Tik virintas arba mineralinis?
Kvailas klausimas, bet nelabai supratau, tai gert ta biski nutirpinta ar ji ispilt ir gert likusi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbenko @ 2009 10 02, 12:01)
O papastas nevirintas netinka? Tik virintas arba mineralinis?
Kvailas klausimas, bet nelabai supratau, tai gert ta biski nutirpinta ar ji ispilt ir gert likusi? ax.gif

Taip arba virintas arba mineralinis (cia kalbant apie vaikus) mum tai galima ir nevirinta smile.gif
tai atitirpini ta buteli, ir isipyli ta vandeni i puodeli ir geri, o kuris ant dugno tai ispilt reik, nes netinkamas gert .Tikiuosi suprantamai parasiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 13:06)
Taip arba virintas arba mineralinis (cia kalbant apie vaikus) mum tai galima ir nevirinta smile.gif
tai atitirpini ta buteli, ir isipyli ta vandeni i puodeli ir geri, o kuris ant dugno tai ispilt reik, nes netinkamas gert .Tikiuosi suprantamai parasiau  blush2.gif  4u.gif

Dabar supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 02, 06:44)

Čia vaikų gydytojos komentaras:
Savo praktikoje dažniau naudoju preparatą RIBOMUNIL kaip preparatą pasikartojančioms kvėpavimo takų infekcijoms gydyti ir jų profilaktikai, gaunu gerus rezultatus, nors stebuklo nereikia tikėtis, tai tik viso komplekso dalis. LUIVAC ir BRONCHOMUNAL yra bakterijų lizatas, o RIBOMUNIL tų bakterijų ribosominių dalių stuktūros, manoma, kad į jas yra geresnis specifinio imuniteto atsakas. Tiek luivakas, tiek ribomunilis yra geriami kursais pagal tam tikras schemas, geriama nemažiau 3-4 mėn. Jei vaikas blogai ryja kapsules, jam geriau skirti preparatą, išleidžiamą miltelių (ribomunilis) ar tablečių (luivakas) pavidalu, nors galima kapsulę ir atidaryti, bet tuomet efektas gali būti mažesnis. Skiepą PNEUMO 23 geriausia atlikti nuo 4-5 metų amžiaus.Imunitetas trunka 5 metus.

Oj , nezinau as tai skeptiskai ziuriu i tuos visus imuniteto stiprinimo preparatus schmoll.gif , nepatinka man kai tie vaikai serga , zinoma, bet manau , kad geriau gal naturaliom priemonem stiprinti organizma, ar ne per daug mes kemsam savo vaikams tos chemijos siais laikais g.gif , o tie imuno stiprintojai , mano manymu, isbalansuoja imuniteta, po to organizmas nesupranta kaip kovot su bakterijom ir virusais... manau vaikai turi naturaliai persirgti ligom , vis tiek isaugs jas , nes veliau neaisku kaip suagusiems atsilieps , juk nepriversi vartot tu rymonubiliu visa gyvenima ... unsure.gif
Atsakyti