QUOTE(Otaip @ 2009 10 19, 12:15)
dauguma senbuvių čia mamų visas košes, sriubas ir t.t. daro pačios . Bent jau mano patirtis tokia,kad nieko gatavo ar pusiau gatavo jau seniai nepirkom (tik dabar "atsipalaiduoju") - ir košes iš grūdų permalu, ir sriubos, ir kiti pan. produktai, duoną ir batonus kepu taip pat pati (na, dabar jau nėr būtinybės, nes tikrai nemažai gerų kepinių galima rast). Juk nėr sunku kavamale permalt avižų kruopytes ir į verdančią košę įtarkuot obuoliuko , ypač kol esam vaiko priežiūros atostogose, o ne dirbančios mamos - juk tam mum tos atostogos ir duotos - kad tinkamai pasirūpint vaiku, pusfabrikačiai tokiam amžiuj neturėt būt ant šeimos stalo, mano nuomone
Papildyta:
mano dičkę avižos alergizuodavo , čia tik jau bandymų keliu atrast einas, nes mum aklergijos klasė avižom buvo žema . Bet,kaip ir rašai "kol kas braukt" - nes po kurio laiko mum ji jau tinka.
taip taip ir gatavu perku kartais obuoliu ar bananu piure, jei reik kur vaziuot pasiimt. Ir tai ziuriu kad ten krakmolas butu ryziu o ne paprastas. O visas koses pati verdu, jukiu ten tu uzpilamu ar pan. o grudu nemalu, jau seniai valgom normalias, dabar tik mesa malu dar, kol dantu ne tiek daug
O avizas mes seniau daug valgem, nes tipo nebuvo alergiskas, dabar jau issivyste 2-3 klase, bet ir visuom kruopom pas mus yra, nes ryziams. Tai, zinai, dabar visas po biskiuka valgom, bet matyt kol kas avizas reiks pamirst. Pakeisim agurociais su mesyte
O kaip jum mamytes moliugas ar tinka vaikuciams? Guli pas mane mazytis toks tai galvoju ar duot ar ne, nes jo nebandem dar