Na va, gryčia vėl pilna namiškių
. Tik kur ta Lawanda pasidėjus?
QUOTE(Otaip @ 2009 10 01, 14:53)
mum -
aš vis dar pasimetus dėl dičkės ligų Su maže kitą savaite eisiu kraujo tyrimų daryt, gal kiek pakilo hemoglobinas - jis pas mus 95 buvo .
beja, primink, ar duodi citrusinius saviškiui? Mano dičkės neberia nuo pamelų ( NaturaMundoj irgi "leido" greifrutus valgyt) - gundaus savišeki duot mandarino
. Nors, gal tavo mažiui jie liuks - gi tarp mandarinų ir gyvenat
.
Žiema ant nosies - į vėsią arbatą citrinos vis įlašinu - nieko visai
, nagi - gal jau ir laikas daugiau citrusinių mum paragaut
Siaubas
, nu bet niekaip nenori ligos jūsų apleisti
Aš citrusinių neduodu. Ne todėl, kad bijau bėrimų, tiesiog šiaip kažkaip gaunas, kad neduodu
. Iš vaisių valgo obuolius, kriaušes, bananus, nektarinus, persikus, melionus, arbūzus, vynuoges, slyvas, gauna juodų serbentų ir mėlynių uogienių. Kas dėl vaisių, tai kasdien valgo tik bananus ir obuolius, visa kita kaip kada.
QUOTE(Olgina @ 2009 10 01, 17:01)
Mamytes, nuo kada savo vaikuciams pradejote duoti kepto maisto? Jau norisi bent retkarciais pagaminti vakariene visai seimai, pvz apkepti kotletukus, o paskui juos patroskinti, kaip manote, ar 1,8men vaikui nepakenktu tokia vakariene?
Aš duodu lietinius ir Mortelės blynelius
. Jau tie Mortelės blynukai tai niam niam, pirštus laižyk
. O daugiau kepto kaip ir nieko
. Ai, na kartais kokia bulvė kepta tenka jam iš mūsų lėkščių. Mėsos maniškis aplamai nevalgo grynos - jokių kotletų, kukuliukų, karbonadų ir t.t. Verdu maltą mėsą su daržovėm, išvirtą mėsą šakute smulkiai sutrinu ir įmaišau į daržoves. Tada sueina. Jei šiaip gabaliuką mėsos duodi, iš karto spjauna. O visokių dešrų, dešrelių, kumpelių ir pan. nesu net davusi, tai nežinau ar valgytų. Ai, svarbu aplamai mėsos gauna ir gerai. Aš jam iki šiol atskirai valgyt darau, nebent va kokius blynus kepu, tada visi valgom, ar kokius grikius išverdu su pakepintu svogūnu ir morkomis, tai ir jis gauna. Dar sriubų kartais gauna iš bendro puodo. Nes tiek daržovių, kiek dedu vaikui į košę mes kasdien nevalgom, tad man paprasčiau išvirti vaikui atskirai.
QUOTE(ausru @ 2009 10 01, 18:34)
As tai iki siol nieko nenaudoju - tik vandenuka
O kaip plaukučiai išsiplauna tik su vandenuku?
. Aš tai su Sebamed prausiu. Nežinau kiek jis ten parabeninis, nes, atvirai pasakius - nesidomėjau
, bet mums tinka.
QUOTE(Meda01 @ 2009 10 01, 21:46)
Beje, šiandien nupirkau Jonui bronchomunalio kapsulių, labai rekomendavo mūsų pediatrė
įdomu kiek bus naudos, nes kainelė tai nebloga
bandysim gert ir stiprint imunitetą,
O kiek laiko jį reikia gerti?