Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

Sveikutes smile.gif
Ir mes registruojames naujoj temelei.
Siandien buvom pas homeopate, tai israse zirniuku ir ampulyciu. Pasake tept Emu aliejumi ( pasiule mum Coral vaistineje) ten 30 doleriu kainuoja ji. Ir kalcio israse.
Visai maloni gydytoja, istyre mus Folio metodu. Tai dabar 10 sav. gersim, oveliau ziuresim ka toliau pasiulys.

Ausru, o kiek pristatymas Emu kainuoja? is cia http://www.emustore....-60ml-p-31.html
Galvoju kur cia pigiau bus ar is cia siustis ar Coral vaistinej imt.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 10 01, 15:14)
Sveikos mielosios 4u.gif
Registruojuosi ir as naujuose namuose biggrin.gif Aciu Amicai uz juos 4u.gif

Otaip tai as gundziausi praeita ziema nupirkt silkine pizma savo maziui.
Maniskis miegodavo su kojnytem ant ranku,kad taip neissidraskytu.
Bet,kad kainos toj UK buvo nezmoniskos doh.gif  doh.gif  doh.gif tai taip ir nepirkau...

Mes irgi su kojinem miegam, kitaip veiduka ziauriai isdrasko. Ir pyzamyte vietysa turetu but, nes bekasydama kojas visas knopkutes atsega ir kaso koja i koja. Tai teko daugeli susiut visiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 01 spalio 2009 - 16:18
dar norejau , mamytes, paklaust koki sampuna savo vaikiukam naudojat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 01 spalio 2009 - 16:36
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 10 01, 15:14)
Sveikos mielosios 4u.gif
Registruojuosi ir as naujuose namuose biggrin.gif Aciu Amicai uz juos 4u.gif

Otaip tai as gundziausi praeita ziema nupirkt silkine pizma savo maziui.
Maniskis miegodavo su kojnytem ant ranku,kad taip neissidraskytu.
Bet,kad kainos toj UK buvo nezmoniskos doh.gif  doh.gif  doh.gif tai taip ir nepirkau...

Nu va ir senbuves po truputi is kampu lenda smile.gif .

O gal kartais pameni kokiam saite ziurejai tuos silkinius drabuzius? Idomu ar ten irgi buvo medicininio silko ar tik paprasto?
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 01, 16:17)
Siandien buvom pas homeopate, tai israse zirniuku ir ampulyciu. Pasake tept Emu aliejumi ( pasiule mum Coral vaistineje) ten 30 doleriu kainuoja ji. Ir kalcio israse.
Visai maloni gydytoja, istyre mus Folio metodu. Tai dabar 10 sav. gersim, oveliau ziuresim ka toliau pasiulys.

Ausru, o kiek pristatymas Emu kainuoja? is cia http://www.emustore....-60ml-p-31.html
Galvoju kur cia pigiau bus ar is cia siustis ar Coral vaistinej imt.
Mes irgi su kojinem miegam, kitaip veiduka ziauriai isdrasko. Ir pyzamyte vietysa turetu but, nes bekasydama kojas visas knopkutes atsega ir kaso koja i koja. Tai teko daugeli susiut visiskai.

O pas kokia homeopate buvom?

Neatsimenu tiksliai siuntimo islaidu, gal apie 40 Lt kazkur. Bet jos nuo uzsakymo dydzio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 01, 17:36)
dar norejau , mamytes, paklaust koki sampuna savo vaikiukam naudojat?  ax.gif

user posted image
mano dičkei labai tinka.
Atsakyti
Mamytes, nuo kada savo vaikuciams pradejote duoti kepto maisto? Jau norisi bent retkarciais pagaminti vakariene visai seimai, pvz apkepti kotletukus, o paskui juos patroskinti, kaip manote, ar 1,8men vaikui nepakenktu tokia vakariene?
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 01, 16:45)
user posted image
mano dičkei labai tinka.

ir sampuna ir prausikli ,muila ir aliejuka ir miltelius viska naudoju tikrai mums labai tinka ir patinka

QUOTE(Olgina @ 2009 10 01, 17:01)
Mamytes, nuo kada savo vaikuciams pradejote duoti kepto maisto? Jau norisi bent retkarciais pagaminti vakariene visai seimai, pvz apkepti kotletukus, o paskui juos patroskinti, kaip manote, ar 1,8men vaikui nepakenktu tokia vakariene?

Na as nuo metuku jau pradejau prie suagusiu maisto pratinti (proto ribose zinoma) , bet jei pakepinus patroskinsi kotletukus , manau jau tikrai nieko blogo nenutiktu , tik su prieskoniais atsargiau tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 01, 16:36)
dar norejau , mamytes, paklaust koki sampuna savo vaikiukam naudojat?  ax.gif

As tai iki siol nieko nenaudoju - tik vandenuka ax.gif
Atsakyti
http://www.dermasilk...nicalpaper1.htm
Papildyta:
Dirstelekite dar cia - http://www.healthy-h...moisturiser.php . Man regis sitas psl vertas demesio.
Papildyta:
Oho doh.gif , cia tiek visko yra, kad man net galva apsisuko doh.gif . Mamkos, man regis man gresia bankrotas g.gif
Atsakyti
Registruojuos ir aš 4u.gif
Emu aliejų siunčiausi iš JAV, tai man gavos 115 lt rodos g.gif , o kiekis - 236 ml.
Va iš šito psl.
http://www.uniquelyemu.com/

Beje, šiandien nupirkau Jonui bronchomunalio kapsulių, labai rekomendavo mūsų pediatrė g.gif įdomu kiek bus naudos, nes kainelė tai nebloga doh.gif
bandysim gert ir stiprint imunitetą, kad tik kuo mažiau sirgtų, nes tas daržas doh.gif , vėl sėdim namie su sloga, dvi dienas paėję, bet nėr ko norėt, orai tokie, o be to kitos mamos veda ir kosinčius ir sloguojančius doh.gif
Ausru, tu berods jį vartojai g.gif Gal ką plačiau papasakot gali iš patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2009 10 01, 21:46)
Beje, šiandien nupirkau Jonui bronchomunalio kapsulių, labai rekomendavo mūsų pediatrė g.gif  įdomu kiek bus naudos, nes kainelė tai nebloga doh.gif
bandysim gert ir stiprint imunitetą, kad tik kuo mažiau sirgtų, nes tas daržas doh.gif , vėl sėdim namie su sloga, dvi dienas paėję, bet nėr ko norėt, orai tokie, o be to kitos mamos veda ir kosinčius ir sloguojančius doh.gif
Ausru, tu berods jį vartojai g.gif Gal ką plačiau papasakot gali iš patirties ax.gif

Apie Bronchomunali? Galiu smile.gif . As pati ji esu naudojus, tai man tai thumbup.gif . Budavo tik prasideda slogu/kosuliu sezonas, tai vis kokia chvaraba is mokyklos parsitempiu, o kai atradau bronchomunali, tai ir gripo epidemijas atlaikydavau. Cia toks kaip skiepas per burna, tik daug geresnis uz iprastinius skiepus, nes neapeina naturaliu organizmo imuniniu barjeru.
Papildyta:
Ir dar pamenu, kad Vaiciulioniene ji pastoviai broliui skirdavo - vadinasi tinkamas ir didziausiems alergiukams.
Atsakyti
Amica, aciu kad apsvietei apie "kapkana", cia jus tokiu tempu darot atradimus, kad AD nieko neliks, kaip palikt jusu vaikucius, ko ir linkiu.
galvoju speltos manus pabandyti pradzioje "ant saves", yra antakalnio pard, nes taip graziai apie spelta raso.
Atsakyti
Na va, gryčia vėl pilna namiškių biggrin.gif . Tik kur ta Lawanda pasidėjus? g.gif

QUOTE(Otaip @ 2009 10 01, 14:53)
mum -  stupid.gif  aš vis dar pasimetus dėl dičkės ligų Su maže kitą savaite eisiu kraujo tyrimų daryt, gal kiek pakilo hemoglobinas - jis pas mus 95 buvo .

beja, primink, ar duodi citrusinius saviškiui? Mano dičkės neberia nuo pamelų ( NaturaMundoj irgi "leido" greifrutus valgyt) - gundaus savišeki duot mandarino  rolleyes.gif . Nors, gal tavo mažiui jie liuks - gi tarp mandarinų ir gyvenat  biggrin.gif .
Žiema ant nosies - į vėsią arbatą citrinos vis įlašinu - nieko visai  ax.gif , nagi  - gal jau ir laikas daugiau citrusinių mum paragaut  ax.gif

Siaubas verysad.gif , nu bet niekaip nenori ligos jūsų apleisti verysad.gif

Aš citrusinių neduodu. Ne todėl, kad bijau bėrimų, tiesiog šiaip kažkaip gaunas, kad neduodu biggrin.gif . Iš vaisių valgo obuolius, kriaušes, bananus, nektarinus, persikus, melionus, arbūzus, vynuoges, slyvas, gauna juodų serbentų ir mėlynių uogienių. Kas dėl vaisių, tai kasdien valgo tik bananus ir obuolius, visa kita kaip kada.

QUOTE(Olgina @ 2009 10 01, 17:01)

Aš duodu lietinius ir Mortelės blynelius biggrin.gif . Jau tie Mortelės blynukai tai niam niam, pirštus laižyk rolleyes.gif . O daugiau kepto kaip ir nieko g.gif . Ai, na kartais kokia bulvė kepta tenka jam iš mūsų lėkščių. Mėsos maniškis aplamai nevalgo grynos - jokių kotletų, kukuliukų, karbonadų ir t.t. Verdu maltą mėsą su daržovėm, išvirtą mėsą šakute smulkiai sutrinu ir įmaišau į daržoves. Tada sueina. Jei šiaip gabaliuką mėsos duodi, iš karto spjauna. O visokių dešrų, dešrelių, kumpelių ir pan. nesu net davusi, tai nežinau ar valgytų. Ai, svarbu aplamai mėsos gauna ir gerai. Aš jam iki šiol atskirai valgyt darau, nebent va kokius blynus kepu, tada visi valgom, ar kokius grikius išverdu su pakepintu svogūnu ir morkomis, tai ir jis gauna. Dar sriubų kartais gauna iš bendro puodo. Nes tiek daržovių, kiek dedu vaikui į košę mes kasdien nevalgom, tad man paprasčiau išvirti vaikui atskirai.

QUOTE(ausru @ 2009 10 01, 18:34)
As tai iki siol nieko nenaudoju - tik vandenuka  ax.gif

O kaip plaukučiai išsiplauna tik su vandenuku? g.gif . Aš tai su Sebamed prausiu. Nežinau kiek jis ten parabeninis, nes, atvirai pasakius - nesidomėjau blush2.gif , bet mums tinka.

QUOTE(Meda01 @ 2009 10 01, 21:46)
Beje, šiandien nupirkau Jonui bronchomunalio kapsulių, labai rekomendavo mūsų pediatrė g.gif  įdomu kiek bus naudos, nes kainelė tai nebloga doh.gif
bandysim gert ir stiprint imunitetą,

O kiek laiko jį reikia gerti?
Atsakyti