Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(LiloSun @ 2009 10 11, 16:14)
as uzsiregistravau, tik tas pay palas nepriima korteles. Reiks skambint i banka  smile.gif

O kokia kortele?
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Mes vakar grizome is ligonines, is pradziu atsisakeme gultis, o paskui sugrizome, nes pradejo mazoji tustintis su gleivem kas pusvalandi ir pries tustinimasi raitesi labai, verke, tai neisvengeme ir antibiotiku ir laseliniu verysad.gif Ir AD musu suzydejo dar labiau, ir su apetitu problemu dabar turime, ir gerti mergyte atsisako, nors gydytojai nurode jai duoti kuo daugiau skysciu, o ji na ne uz ka negeria, tik misinuko kelis buteliukus per diena isgeria ir tiek.
Ausru, niekur nuo musu nepabek, aciu tau labai, kad esi cia kartu su mumis, o del alergijos sunkumo...zinai, man atrodo, kad maziau beria ar daugiau beria, bet kuriuo atveju tai didziule problema, su kuria kovoti daug lengviau visoms kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 11, 19:31)
Sveikos, mamytes 4u.gif  Mes vakar grizome is ligonines, is pradziu atsisakeme gultis, o paskui sugrizome, nes pradejo mazoji tustintis su gleivem kas pusvalandi ir pries tustinimasi raitesi labai, verke, tai neisvengeme ir antibiotiku ir laseliniu verysad.gif  Ir AD musu suzydejo dar labiau, ir su apetitu problemu dabar turime, ir gerti mergyte atsisako, nors gydytojai nurode jai duoti kuo daugiau skysciu, o ji na ne uz ka negeria, tik misinuko kelis buteliukus per diena isgeria ir tiek.

Tai liudna, kad jums taip nutiko verysad.gif . O ka diagnozavo?
Papildyta:
O tu jai saldini arbateles ar vandenuka? Aisku, tas cukrus ne i nauda, bet nors dabar kol serga gal saldint reiketu - gal daugiau isgertu? g.gif

Bet is tikruju labai gerai, kad nors misinuka geria. Juk Neocate Advance ir sukurtas taip, kad pilnai atstotu visa maista, vadinasi jeigu ji geria - maisto medziagu nepritruks. Jeigu tu jo tik turi, tai duok kiek nori, neribok kol pasveiks.
Papildyta:
Ir dar vienas pastebejimas - nenoras valgyti ir gerti yra naturalus pasamoningas organizmo instinktas ligos metu - sitai man ikale i galva Kepenis ir po to ne vienoj knygoj apie tai ir skaiciau. Ir cia geras zenklas, nes taip organizmas nori apsivalyti. Jeigu mes kisame vaikui valgyti jam sergant - trukdome organizmui kovoti su liga ir ja prailginame, nes maitiname nesveikasias lasteles/virusus/bakterijas. O kai neduodame valgyti patogenines lasteles greit nusilpsta ir musu imunines lasteles jas greit "suvalgo". Nezinau ar aiskiai paaiskinau, nes prisimenu tik esme, be tu visu medicininiu terminu. Kepenis dar labai gera pavyzdi dave - sako paziurekit kaip elgiasi gyvuneliai apsirge, vat pvz suniukas - susiries i kamputi ir nei es nei gers. Gyvunai siuo atzvilgiu yra protingesni uz mus, nes jie nenutole nuo gamtos ir instinktyviai elgiasi teisingai. O vaikai taip pat (kol mes suauge nesugadinsim ju naturaliu instinktu).
.
Viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif . Nenori valgyt - neduok, tegul organizmas apsivalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 11 spalio 2009 - 20:08
QUOTE(Olgina @ 2009 10 11, 19:31)
Sveikos, mamytes 4u.gif  Mes vakar grizome is ligonines, is pradziu atsisakeme gultis, o paskui sugrizome, nes pradejo mazoji tustintis su gleivem kas pusvalandi ir pries tustinimasi raitesi labai, verke, tai neisvengeme ir antibiotiku ir laseliniu verysad.gif  Ir AD musu suzydejo dar labiau, ir su apetitu problemu dabar turime, ir gerti mergyte atsisako, nors gydytojai nurode jai duoti kuo daugiau skysciu, o ji na ne uz ka negeria, tik misinuko kelis buteliukus per diena isgeria ir tiek.
Ausru, niekur nuo musu nepabek, aciu tau labai, kad esi cia kartu su mumis, o del alergijos sunkumo...zinai, man atrodo, kad maziau beria ar daugiau beria, bet kuriuo atveju tai didziule problema, su kuria kovoti daug lengviau visoms kartu 4u.gif

Kaip nesmagu verysad.gif Sveikite greiciau 4u.gif
Turbut koki virusa pasigavot?
O del gerimo, tai pabandyk ramuneliu arbata truputi pasaldinta duot, kaip tik gerai ir skandziui ir siaip. Tik keista kad po laseliniu paumejo AD g.gif Nes mum kaip tik atvirksciai buvo, tada pagrazejo odyte po laselines.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 11, 17:25)
O kokia kortele?

Bandziau 2:savo visa "Senukai maxima" ir yra Laisvalaikio debeto kortele.
Na dar pabandysim su vyro, jei ne tai reiks tada pay palo isigyt kortele.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 11, 20:02)
Ir dar vienas pastebejimas - nenoras valgyti ir gerti yra naturalus pasamoningas organizmo instinktas ligos metu - sitai man ikale i galva Kepenis ir po to ne vienoj knygoj apie tai ir skaiciau. Ir cia geras zenklas, nes taip organizmas nori apsivalyti. Jeigu mes kisame vaikui valgyti jam sergant - trukdome organizmui kovoti su liga ir ja prailginame, nes maitiname nesveikasias lasteles/virusus/bakterijas. O kai neduodame valgyti patogenines lasteles greit nusilpsta ir musu imunines lasteles jas greit "suvalgo". Nezinau ar aiskiai paaiskinau, nes prisimenu tik esme, be tu visu medicininiu terminu. Kepenis dar labai gera pavyzdi dave - sako paziurekit kaip elgiasi gyvuneliai apsirge, vat pvz suniukas - susiries i kamputi ir nei es nei gers. Gyvunai siuo atzvilgiu yra protingesni uz mus, nes jie nenutole nuo gamtos ir instinktyviai elgiasi teisingai. O vaikai taip pat (kol mes suauge nesugadinsim ju naturaliu instinktu).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Olgina, stiprybės jums ir greičiau taisykitės 4u.gif

Pas mus jau kelios dienos kaip vėl užkilo karščiai, tai mano mažiui vėl viskas normos ribose su AD rolleyes.gif . O maisto vis gi neapribojau kol kas, valgom kaip valgę.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 11, 20:39)
:Pas mus jau kelios dienos kaip vėl užkilo karščiai, tai mano mažiui vėl viskas normos ribose su AD  rolleyes.gif . O maisto vis gi neapribojau kol kas, valgom kaip valgę.

Kur gi jus gyvenat kad pas jus karsta? smile.gif
Labai smagu girdeti, kad viskas gerai. drinks_cheers.gif
Mum tai lyg ir padeda tas Emu, o ir taukmedis vakar pateptas kojitem nieko blogo nepadare, tai sian po vonios vel bandysiu tept smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

nerasinejot, galvojau jau visi is AD isaugot g.gif biggrin.gif aisku noreciau, kad taip ir butu 4u.gif

Receptu tema: Ausru, gaila ne alergiuku ax.gif
as vakar kepiau moliugo pyraga, kazkaip pernai vis masciau, o vat siemet iskepiau - gavosi visiskai netiketas skonis, dukrytei buvo neskanu, man ryte toks keistas buvo, vakare jau skanu, jei tik moliugai nesibaigs kepsiu dar... gal procesas kiek ilgokas... ir uztai namai kaledomis "pakvipo" (nors sitas labiau "thanks giving day pumpkin pie"), nes prieskoniai tokie kalediniu-imbieriniu sausainuku dedasi, tai wub.gif jau pradejau mastyti ar neatidarius kaledu sezono su imbieriniais sausainukais ir dar zadu ta garsuji vaisiu-riesutu pyraga kepti, nezinau ar gausis, bet bandysiu biggrin.gif

jei kam idomu, tai vat receptukas toks (tik as i tesla 1 tryni dejau, taip pat dejau Kariju riesutu sluoksni, bet tiesiog skaldytu, o ne maltu ir be sausainuku, moliuga viriau ant garu ir klevu sirupo padazo nedariau, patingejau blush2.gif ):
http://www.joyofbaki...pumpkinpie.html

Atradimu tema: biggrin.gif
kazkaip senai nebuvau sumasciusi kur TS ar kapkana pasildyti, nes zaidimo daug - tai atradau biggrin.gif sildau pienuko sildytuve thumbup.gif jis ten pienuka iki 40 ar vos daugiau sildo, tai TS ar Kapkana dedu i maza stikini indeli (tam puikiai tinka nuo indelis nui puiklapiu aliejaus) ir pasildau vienam kartui - jokio vargo nebeliko ax.gif

ps. is Kapkano pravardes ir MB zvengia hihihi.gif nu bet zinokit prilipo ir liezuvio lauzyti nereikia hihihi.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Nieko pas mus nerado, nei virusu, nei bakteriju g.gif Gydytoja sake, kad galejo buti ir bakterija kokia, del visu tai netyria. O gal net rotas buvo, mes pasiskiepijome kazkada nuo roto, girdejau, kad su skiepu serga panasiai kaip mes apsirgome, o diagnozuoti sunku.
Duodu as jai misinuko tiek, kiek ji nori, kad tik gertu. Protu suvokiu, kad nieko baisaus,jog nevalgo, o vis tiek nerimauju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 11, 20:47)
Kur gi jus gyvenat kad pas jus karsta? smile.gif

Prie Viduržemio jūros biggrin.gif . Dienomis dabar apie 28 šilumos smile.gif

LiloSun, berods su tavim kalbėjom apie pėdkelnes, ar taip? Mano smegeninė neveikia blush2.gif

Mortele, ką daryti su grikių ir ryžių miltais? Turiu abejus, bet nežinau kaip panaudoti doh.gif

Olgina, svarbiausia, kad jums gerėtų, o kas jau buvo tas, svarbu nieko blogo nerado 4u.gif

Na, čia gal ne alergiukams, bet šį tą pakeitus gal ir galima kepti ax.gif . Aš dar nebandžiau, bet kas kepė, tai sakė labai skanu.

http://www_neringa-b...s-suniukai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 11 spalio 2009 - 23:34
QUOTE(Amica @ 2009 10 11, 23:29)
Prie Viduržemio jūros  biggrin.gif

LiloSun, berods su tavim kalbėjom apie pėdkelnes, ar taip? Mano smegeninė neveikia  blush2.gif
Mortele, ką daryti su grikių ir ryžių miltais? Turiu abejus, bet nežinau kaip panaudoti  doh.gif

Olgina, svarbiausia, kad jums gerėtų, o kas jau buvo tas, svarbu nieko blogo nerado  4u.gif

Na, čia gal ne alergiukams, bet šį tą pakeitus gal ir galima kepti  ax.gif . Aš dar nebandžiau, bet kas kepė, tai sakė labai skanu.

http://www_neringa-b...s-suniukai.html

Taip su manim del pedkelniu kalbejom. Dabar uzsisakiau estisku 100proc. medvilnes. Tai kai pagamins turetu susisiekt su manim.
O su ryziu miltais tai as kotletukus darau. I farsa biski idedu ir labai gerai gaunas. Tik per daug nereikia det nes tada gaunasi labai kieti smile.gif
Ir blynelius galima kept. Bandziau pagal Ausru recepta kept is Synlac ir ryziu miltu, bet mazei nepatiko, man tai skanu buvo smile.gif

Bet kaip fainiai prie juros gyvent, ir as noreciau thumbup.gif Kai graikijoj buvom tai pasaka kaip patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 11 spalio 2009 - 23:34
LiloSun, tai ar tau reikia tų mano pėdkelnių, apie kurias kalbėjom? Šiaip ne pirmos jaunystės jos ax.gif . Išmatavimai tokie: baltų ilgis nuo liemens iki kulno 52 cm, žydrų - 55,5 cm, baltų ilgis nuo klyno iki kulno 34 cm, žydrų - 36 cm, baltų pėdutės ilgis 10 cm, žydrų - 11 cm.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 11, 23:38)
LiloSun, tai ar tau reikia tų mano pėdkelnių, apie kurias kalbėjom? Šiaip ne pirmos jaunystės jos  ax.gif . Išmatavimai tokie: baltų ilgis nuo liemens iki kulno 52 cm, žydrų - 55,5 cm, baltų ilgis nuo klyno iki kulno 34 cm, žydrų - 36 cm, baltų  pėdutės  ilgis 10 cm, žydrų - 11 cm.

aciu Amica, bet nereiks. Pasilikit sau, gal kada prireiks smile.gif
Manau gausim tas estiskas ir kaip nors issiversim. Siaip jusu tai didokos bus, nes kazkada kelnes matavau tai nuo klyniuko 27 cm buvo.
Atsakyti