Sveikutes
nerasinejot, galvojau jau visi is AD isaugot
aisku noreciau, kad taip ir butu
Receptu tema: Ausru, gaila ne alergiuku
as vakar kepiau moliugo pyraga, kazkaip pernai vis masciau, o vat siemet iskepiau - gavosi visiskai netiketas skonis, dukrytei buvo neskanu, man ryte toks keistas buvo, vakare jau skanu, jei tik moliugai nesibaigs kepsiu dar... gal procesas kiek ilgokas... ir uztai namai kaledomis "pakvipo" (nors sitas labiau "thanks giving day pumpkin pie"), nes prieskoniai tokie kalediniu-imbieriniu sausainuku dedasi, tai
jau pradejau mastyti ar neatidarius kaledu sezono su imbieriniais sausainukais ir dar zadu ta garsuji vaisiu-riesutu pyraga kepti, nezinau ar gausis, bet bandysiu
jei kam idomu, tai vat receptukas toks (tik as i tesla 1 tryni dejau, taip pat dejau Kariju riesutu sluoksni, bet tiesiog skaldytu, o ne maltu ir be sausainuku, moliuga viriau ant garu ir klevu sirupo padazo nedariau, patingejau
):
http://www.joyofbaki...pumpkinpie.htmlAtradimu tema: kazkaip senai nebuvau sumasciusi kur TS ar kapkana pasildyti, nes zaidimo daug - tai atradau
sildau pienuko sildytuve
jis ten pienuka iki 40 ar vos daugiau sildo, tai TS ar Kapkana dedu i maza stikini indeli (tam puikiai tinka nuo indelis nui puiklapiu aliejaus) ir pasildau vienam kartui - jokio vargo nebeliko
ps. is Kapkano pravardes ir MB zvengia
nu bet zinokit prilipo ir liezuvio lauzyti nereikia