Olgina laikykitės - tikiuos,kad pas jus viskas išsispręs be ligonnės - aš ir taip būč lėkus - kiek kartų bandė mus guldyt - visad pabėgdavom, na - tik kartą gryžom.
Ausru - nesikarščiuok taip . Mano dukrai jau trys metai - mes praėjom jau nemažai. Aš nesiginčysiu - kad esu BE PROTO laiminga, kad kol kas nesusidūrėm su įkvepiamais alergenais ir esu BE PROTO laiminga, kad mum gerėja ir jau maisto paletė išsiplėtė nuo suskaičiuojamų ant vienos rankos. AD jai prasidėjo 5 tam mėnesy, tai kad aš tikrai nesiteisinsiu ir prievarta "nekišiu" savo vaiko temon, kur jam ne vieta ir be reikalo jam nelipdysiu AD etiketės . Nuo dietų, kai vaikui ranka pakrapščius nagai trupėjo - aš niekam neprivalau aiškint ir aiškintis ,aš ir tylėjai ilgai šitoj temoj, kad "nepiktint" kitų savo gydymo būdais. Palauk dar, kai jum bus trys - aš tikiuos, kad mintis apie tokią temą, apie kurią kalbėjai - tau tik šypseną kels. Galėčiau vėl kartotis ir plėstis, pasakodama, kad mano B iki 19 žiaurią AD turėjo, ir produktų paletė ant dviejų rankų tilpo, dabartines ligas vardint ir t.t. - bet nematau tam reikalo, tikslo, noro. Visad vyliausi ir tikėjausi,kad mano dičkei pasiseks ir jai nereiks tiek daug kančių patirt, ir tikrai matau pagerėjimą, nors retas iš šono tai mato - dar buvo kilus iš pasikarščiavimo mintis visgi savo vaiką nufotkint ir čia inkelt jos dabartinę būklę, bet - neaaa , niekam aš nieko neįrodinėsiu. Kažkada "užstaugiau" ant Laiskristės , kai ji pabandė paguost mus, kad išaugsim savo AD ( gailiuos labai ) - nes tikrai retai kada saulės prošvaistę mačiau, bet ką - gerėja mum - .NA ir kas, kad dabar po miego (ji bus tik kelias valandas išmiegojus, nes šia naktį vėlgi laikėm vaikui rankas), visviena reiks labai atsargiai nuvilkinėt drabužiukus, nes iš žaizdelių kraujas sulipina vską - mes visviena einam tolyn savo keliu. mes daug kur pakeitėm šeimos gyvenimo būdą - nes maisto ir daugelio buity naudojamų dalykų keitimas nori nenori keičia ir mąstymą. Perskaičiau nemažai knygų - tiek mitybos,tiek psichologinių,parapsichologinių - informaciją rankiojaus kokią galėjau - esu irgi iš knisančių giliau,nes mokytoja irgi esu - ir susikūriau savo sistemą. Tikrai neplanuoju stotis nė vienon 'barikadų pusėn" - ar tradicinės medicinos, ar homeopatų, ar natūralistų ar vien tik tikėjimo galia išgyjančių. Kiekvienas turi savo kelią , smerkimas, menkinimas kito žmogaus pasirinkimų - nemanau kad gali pagelbėt savo paties gyvenimui,vystymuisi. Na,žodž - dėkui mamom už vakar dieną mum pasakytų daug gražių žodžių . Aš neikur nepabėgu , bet vėlgi - geriau, rinksiuos patylėt - ir laikysiu už visų mažius suspaustus kumščius sėkmei
QUOTE(Otaip @ 2009 10 06, 07:12)
Olgina laikykitės - tikiuos,kad pas jus viskas išsispręs be ligonnės - aš ir taip būč lėkus - kiek kartų bandė mus guldyt - visad pabėgdavom, na - tik kartą gryžom.
Ausru - nesikarščiuok taip . Mano dukrai jau trys metai - mes praėjom jau nemažai. Aš nesiginčysiu - kad esu BE PROTO laiminga, kad kol kas nesusidūrėm su įkvepiamais alergenais ir esu BE PROTO laiminga, kad mum gerėja ir jau maisto paletė išsiplėtė nuo suskaičiuojamų ant vienos rankos. AD jai prasidėjo 5 tam mėnesy, tai kad aš tikrai nesiteisinsiu ir prievarta "nekišiu" savo vaiko temon, kur jam ne vieta ir be reikalo jam nelipdysiu AD etiketės . Nuo dietų, kai vaikui ranka pakrapščius nagai trupėjo - aš niekam neprivalau aiškint ir aiškintis ,aš ir tylėjai ilgai šitoj temoj, kad "nepiktint" kitų savo gydymo būdais. Palauk dar, kai jum bus trys - aš tikiuos, kad mintis apie tokią temą, apie kurią kalbėjai - tau tik šypseną kels. Galėčiau vėl kartotis ir plėstis, pasakodama, kad mano B iki 19 žiaurią AD turėjo, ir produktų paletė ant dviejų rankų tilpo, dabartines ligas vardint ir t.t. - bet nematau tam reikalo, tikslo, noro. Visad vyliausi ir tikėjausi,kad mano dičkei pasiseks ir jai nereiks tiek daug kančių patirt, ir tikrai matau pagerėjimą, nors retas iš šono tai mato - dar buvo kilus iš pasikarščiavimo mintis visgi savo vaiką nufotkint ir čia inkelt jos dabartinę būklę, bet - neaaa , niekam aš nieko neįrodinėsiu. Kažkada "užstaugiau" ant Laiskristės , kai ji pabandė paguost mus, kad išaugsim savo AD ( gailiuos labai ) - nes tikrai retai kada saulės prošvaistę mačiau, bet ką - gerėja mum - .NA ir kas, kad dabar po miego (ji bus tik kelias valandas išmiegojus, nes šia naktį vėlgi laikėm vaikui rankas), visviena reiks labai atsargiai nuvilkinėt drabužiukus, nes iš žaizdelių kraujas sulipina vską - mes visviena einam tolyn savo keliu. mes daug kur pakeitėm šeimos gyvenimo būdą - nes maisto ir daugelio buity naudojamų dalykų keitimas nori nenori keičia ir mąstymą. Perskaičiau nemažai knygų - tiek mitybos,tiek psichologinių,parapsichologinių - informaciją rankiojaus kokią galėjau - esu irgi iš knisančių giliau,nes mokytoja irgi esu - ir susikūriau savo sistemą. Tikrai neplanuoju stotis nė vienon 'barikadų pusėn" - ar tradicinės medicinos, ar homeopatų, ar natūralistų ar vien tik tikėjimo galia išgyjančių. Kiekvienas turi savo kelią , smerkimas, menkinimas kito žmogaus pasirinkimų - nemanau kad gali pagelbėt savo paties gyvenimui,vystymuisi. Na,žodž - dėkui mamom už vakar dieną mum pasakytų daug gražių žodžių . Aš neikur nepabėgu , bet vėlgi - geriau, rinksiuos patylėt - ir laikysiu už visų mažius suspaustus kumščius sėkmei
Na čia kieviena susikuria savo sistema. Ir negalima pykti, nes kiekvienas atvejis labai individualus.
Na mes tai dabar Detox-kit geriam, ir man atrodo, kad labai tinka, nes tikrai nustojo kasytis.Kai pradėjom juos gerti, nebeduodu jokių vaistų, tepam tik TS, emu ir kokoso aliejumi.
O prieš tai naktys būdavo bemiegės nes kasidavosi. Mes miegam užsiutom rankovė, imu didesnius baltinukus ir užsiuvu, nors žaizdų nepadaro ir su giedrytėm.
QUOTE(Otaip @ 2009 10 06, 06:12)
Manau kad forume mes ieskome ne tiek informacijos (nors kartais ir randam jos) bet palaikymo, supratimo, suvokimo kad nesi vienas su savo bedom. Cia kaip palaikymo grupe, ir jos esme ir yra pasibedavot, isgirst ivairiu nuomoniu ir patarimu.
Taigi tikrai netylek, jei nori issisakyt
QUOTE(Otaip @ 2009 10 06, 06:12)
Ausru - nesikarščiuok taip ........
As nei karsciuojuosi, nei smerkiu nei menkinu. Tik susimasciau, kad as kaip ir tikrai cia ne vietoj, nes tokiu vaiku kaip mano cia tikrai nera (isskyrus viena kita atveji) arba tos mamos cia nepasireiskia. Net ir statistiskai tokiu vaiku kaip mano nera daug, bet vis tik nemanau, kad esam vieninteliai. Todel galvoju, kad mes tiesiog patys daug prarandam nesidalindami patirtimi su to paties likimo vaiku mamomis.
O tavo aprasytos dukreles kancios man, prisipazinsiu, skamba labai baisiai Vel gi nesmerkiu, bet nesuprantu, tikrai nesuprantu, kodel tu jai leidi taip kankintis. Ar cia skaitai, kad toks jos kelias? Kancios kelias? Kodel esi tikra, kad ne nuo maisto? Kodel esi tikra, kad ikvepiami jusu nealergizuoja? Juk tyrimai kiek supratau daryti seniai?
Na,bet koks skirtumas,ar tavo vaikas labai isbertas,ar ne daug. Jis vistiek draskosi ir kartais/daznai iki krauju. Jam vistiek reikia laikyti rankytes. Naktys vis tiek bemieges. Tai pagal ka tada atrinkti ta AD stipruma???
ausru nereikia niekur begti ir jokiu kitu temu kurti. As jau manau,kad cia tavo saknys giliai ileistos Ir aciu tau
Otaip o atsimeni,kaip as rasiau,kad gal naiviai,bet vistiek tikiu,kad isaugsim ta AD Ir ka-as ir toliau naiviai tikiu Ir manau,kad jums dabar daug geriau ,nei pirmais metais. Ir nelisk tu i ta pogrindi Ir aciu tau
ausru nereikia niekur begti ir jokiu kitu temu kurti. As jau manau,kad cia tavo saknys giliai ileistos Ir aciu tau
Otaip o atsimeni,kaip as rasiau,kad gal naiviai,bet vistiek tikiu,kad isaugsim ta AD Ir ka-as ir toliau naiviai tikiu Ir manau,kad jums dabar daug geriau ,nei pirmais metais. Ir nelisk tu i ta pogrindi Ir aciu tau
QUOTE(ausru @ 2009 10 06, 09:56)
-As nei karsciuojuosi, nei smerkiu nei menkinu. Tik susimasciau, kad as kaip ir tikrai cia ne vietoj, nes tokiu vaiku kaip mano cia tikrai nera (isskyrus viena kita atveji) arba tos mamos cia nepasireiskia. Net ir statistiskai tokiu vaiku kaip mano nera daug, bet vis tik nemanau, kad esam vieninteliai. Todel galvoju, kad mes tiesiog patys daug prarandam nesidalindami patirtimi su to paties likimo vaiku mamomis.
-O tavo aprasytos dukreles kancios man, prisipazinsiu, skamba labai baisiai Vel gi nesmerkiu, bet nesuprantu, tikrai nesuprantu, kodel tu jai leidi taip kankintis. Ar cia skaitai, kad toks jos kelias? Kancios kelias? Kodel esi tikra, kad ne nuo maisto? Kodel esi tikra, kad ikvepiami jusu nealergizuoja? Juk tyrimai kiek supratau daryti seniai?
-O tavo aprasytos dukreles kancios man, prisipazinsiu, skamba labai baisiai Vel gi nesmerkiu, bet nesuprantu, tikrai nesuprantu, kodel tu jai leidi taip kankintis. Ar cia skaitai, kad toks jos kelias? Kancios kelias? Kodel esi tikra, kad ne nuo maisto? Kodel esi tikra, kad ikvepiami jusu nealergizuoja? Juk tyrimai kiek supratau daryti seniai?
- visų pirma - prašau - tik neįsižeisk . Tai va - kad mes tokie vieninteliai ir pan. ir aš galėjau pagalvot (ir manau,kad ne aš viena iš čia esančių mamų),kai mano penkių mėnesių dukra pasidengė šlapiuojančiom žaizdom(maitinta tik MP, man laikantis paprasčiausio mitybos raciono, nors dar ne visai dietiško,kokį vėliau įvedžiau). Mūsų kaime (aš ne visai pačiam mieste gyvenu) - mus priskyrė labai alergiškiems. Kur ėjom - irgi taip sakė,bet aš kažkaip ne taip baisiai gasdinaus, nes tiek mano vyro AD, tiek daugiau girdėtų faktų man rodė,kad pas mus nėr jau taip baisu, kaip daug kas aplink dejuoja. O kai atsigulėm alergologinin ir pabendravau su ten buvusiom mamom - tai išvis super sveiki tuo metu pasirodėm -žinok, jūsų atvejis, tik neįsižeisk, dar ne toks, ką aš ten mačiau, sutikau . Mamos čia temon kėlė daug nuotraukų - žiauriausi vaizdai yra kūdikių - taip ir mum buvo, nes veido žaizdos iki akyčių plėsdavosi,kūnelis mažas, reakcijos dažnai staigios būdavo, bent pas mus -šlapiuojanti oda dideliu kiekiu luposi - kai vaikas paaugo,jau natūraliai mum žaizdos gražesnės,mažesnės tapo (nors alergologiniam sutikau ir didelių vaikų su didžiausiais žaizdų lopais.., kurie TIKRAI TIKRAi ne iš asocialių šeimų buvo,kuriuos po įvairias šalis vežioja ieškodami būdų pagyt).Jei tau taip lengviau - atidarinėk naują temą , galbūt kažkam daugiau čia per menkos problemos, Bet aš šitoj vietoj pilnai pritariu paskutiniams Laiskriste1s ,LiloSun pasisakymams.
- kodėl esu tikra? na, ne visu šimtu procentų esu tikra. bet aš esu savo vaiko mama - tai daug ką pasako. Daug kas jau ir plika akim matos,kai ką jauti/nujauti. Po 2,5 metų šalia sergančio vaiko - jau mažiau spėlionių lieka . Tai,manau ir daugiau mamų paliudyt galėtų.
Na va susizinojau del 100% medvilniniu pedkelniu, jos estiskos. Siaip gamina jas tik iki 74 dydzio, bet reikalui esant gali ir 80-86 dydzio pagamint. Siuntimas pigus, 11,5 Lt - 20 kg. Ateina siunta per 5-7 dienas. Dabar uzklausiau kiek pacios padekelnes kainuoja. Dabar pati uzsakiau 80 dydzio 7 ir 86 7dydzio. Idomu ar apsiims toki maza kiek gamint
va tokios pedkelnes
va tokios pedkelnes
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 06, 10:21)
Na va susizinojau del 100% medvilniniu pedkelniu, jos estiskos. Siaip gamina jas tik iki 74 dydzio, bet reikalui esant gali ir 80-86 dydzio pagamint. Siuntimas pigus, 11,5 Lt - 20 kg. Ateina siunta per 5-7 dienas. Dabar uzklausiau kiek pacios padekelnes kainuoja. Dabar pati uzsakiau 80 dydzio 7 ir 86 7dydzio. Idomu ar apsiims toki maza kiek gamint
va tokios pedkelnes
va tokios pedkelnes
tai gal jei reikėtų kokio didesnio kiekiotai ir mes galėtume prisijugti ir užsisakyti?
mum ir 80 dydžio reikėtų na gal ir 86 nepamaišytų
laba diena beje
skaitau skaitau na mum turbūt ne taip baisu nors visko būna..
baisiausias tai veidas, nes jį labiausiai nusidrasko... ale ką daba padarysi... nelaikysi vaiko suišto... nesužiūrėsi 100% ir kas svarbiausia nusidrasko tai dieną
Ausru norejau taves paklaust: tu emu kur siunteisi ten siunčia tiesiiogiai į Lt?
trūksta trūksta saulės mano mažės odytei...
Nu va galetu pagamint kita savaite. Bet kainos nenurode, nes sake pati nezino, del to kad iki tol negamino tokio dydzio. Sunkiai s jais susirasynet, nes nei anglinskai nesupranta o rusiskai tik biski
Tai ziurekit jei kam reikia, parasykit siandien kiek ir kokio dydzio. Galesiu pridet prie savo uzsakymo.
Tai ziurekit jei kam reikia, parasykit siandien kiek ir kokio dydzio. Galesiu pridet prie savo uzsakymo.
Sveikutės
Neperlenk lazdos, mamka . Esi vietoje ir laiku. O kas dėl tavo minėtos rimtos alergijos... Ausru, nu AD tai ne tik alergija maisto ar įkvepiamiems alergenams. Alergija gali būti tik alergija, kai vaiką paberia nuo kažkokio produkto, bet AD vaikui nėra (na suvalgys vaikas daugiau kokių kiaušinių ir tikrai gali paberti). O AD jau minėjau - gali būti labai skirtingas. Esu įsitikinus 90proc, kad mano vaikui AD nuo maisto nelabai priklauso. Jei jau kalbant atvirai - nei viena iš mūsų tiksliai nežino kas tas AD ir kaip jį tiksliai gydyti, kad išgydyti. Visos ieško, visos bando, dalinasi informacija, patarimais ir tiek. Vienos vaikui tinka vienokie būdai, kitos kitokie, trečios gal netinka niekas. Ir ta homeopatija. Va pasako homeopatas, kad gerkit vaistukus, per metus turėtų pagerėti. Tai kaip čia pasakius. Per metus ir negeriant tų vaistukų vaikas gali išaugti savaime tą AD. Vieniems tas AD praeina gana greitai, o kitiems visam gyvenimui lieka. Čia kaip kam. Ai, aplamai tai čia šita tema galima kalbėti be galo be krašto ir nerasti 100procentinio sutarimo. O pyktis tai išvis nematau prasmės. Temoje renkasi mamos, kurių vaikučiams yra AD. Ir visai nesvarbu ar lengvas, ar vidutinis, ar stiprus, ar labai stiprus tas AD.
Tai čia ne pėdkelnės, čia tipo a la šliaužtukai . Maniškis tokių jau nebenešioja
Otaip, o tu žadi didžkei kokius tyrimus daryti dar ar ne?
QUOTE(ausru @ 2009 10 05, 23:42)
Zinai ka as galvoju, Amica? Kad sito forumo mamos dar nesusidurusios su rimta alergija. Jeigu gali duoti vaikams tokius produktus ar zaisti su homeopatiniais, tai cia tikrai jokios alergijos nera. Taigi as tikrai kazkaip cia ne toj vietoj ir ne tiems zmonems kisu savo patirti ir patarimus ir man arba reikia pasiieskoti kitos temos arba sukurti savo nauja, kur rinktusi tokiu vaikuciu kaip mano mamos.
Neperlenk lazdos, mamka . Esi vietoje ir laiku. O kas dėl tavo minėtos rimtos alergijos... Ausru, nu AD tai ne tik alergija maisto ar įkvepiamiems alergenams. Alergija gali būti tik alergija, kai vaiką paberia nuo kažkokio produkto, bet AD vaikui nėra (na suvalgys vaikas daugiau kokių kiaušinių ir tikrai gali paberti). O AD jau minėjau - gali būti labai skirtingas. Esu įsitikinus 90proc, kad mano vaikui AD nuo maisto nelabai priklauso. Jei jau kalbant atvirai - nei viena iš mūsų tiksliai nežino kas tas AD ir kaip jį tiksliai gydyti, kad išgydyti. Visos ieško, visos bando, dalinasi informacija, patarimais ir tiek. Vienos vaikui tinka vienokie būdai, kitos kitokie, trečios gal netinka niekas. Ir ta homeopatija. Va pasako homeopatas, kad gerkit vaistukus, per metus turėtų pagerėti. Tai kaip čia pasakius. Per metus ir negeriant tų vaistukų vaikas gali išaugti savaime tą AD. Vieniems tas AD praeina gana greitai, o kitiems visam gyvenimui lieka. Čia kaip kam. Ai, aplamai tai čia šita tema galima kalbėti be galo be krašto ir nerasti 100procentinio sutarimo. O pyktis tai išvis nematau prasmės. Temoje renkasi mamos, kurių vaikučiams yra AD. Ir visai nesvarbu ar lengvas, ar vidutinis, ar stiprus, ar labai stiprus tas AD.
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 06, 10:21)
va tokios pedkelnes
Tai čia ne pėdkelnės, čia tipo a la šliaužtukai . Maniškis tokių jau nebenešioja
Otaip, o tu žadi didžkei kokius tyrimus daryti dar ar ne?
QUOTE(Amica @ 2009 10 06, 11:48)
laba
Aha, žiūrėsiu kokius tik - nes visų pirma noriu tą nekakojimo bėdą išspręst - kuri su kraujo tyrimu ar kokiu kitokiu alergenam tirt tyrimu "nesiriša" man.Pabandytų kas po septynias paras nekakot - įdomu, ar to žmogaus tokia jau švari oda būtų. O nekakojimui sutvarkyt - reiktų "giliau srėbt" - nes kad tai psichologinė bėda,teoriją beveik atmečiau, daržovių, lastelienos pilną maistą duodam - nepadeda, kas belieka? kas atsakys taip tiksliai - nežinau dar ką daryt - gydytojų bijo kaip didžiausio baubo, čiupinėjama nesileidžia,net seneliai ne visad ant rankų ją paimt gali , žodž - dar mąstau. Išimsiu ar apmažinsiu "itartinus" produktus kol kas - nes visgi veido bėrimą aš su maisto alergenais sieju, ir jei nepagerės- tada galbūt pasdarysim kuriai nors paletei tyrimuką, bet, privačiai - gultis nesigulsiu - man dar vienas vaikas namie, negaliu sau to leisti, o ir nematau tokios bėdos, kad savaitę ligoninėj gulėt ir ten su visais kariaut