QUOTE(ausru @ 2009 10 05, 14:04)
Otaip, nu bet kazka daryti tai reikia, nuo to, kad cia mes bedavosim tavo vaikui geriau nebus
. Is tavo apibudintos situacijos, kad mergaite jau net lelems rankas bintuoja, isivaizduoju kaip ji vargsiuke kencia. Ir tokiu atveju, kad ir kaip sunku butu, manau jau reikia atsisakyti savo principu del sveiku gydymo budu ir padeti vaikui. Zinai, kad paskui nebutu blogesniu pasekmiu - ta prasme, kad nenukentetu vaiko psichika. Anot Astr..., suauge, kurie turi stipru ad, daugumoj visi geria stiprius antidepresantus, o tai isivaizduok kaip vaikui reikia visa tai iskesti? As tau nesiulau jos imti tepti kilogramais hormonu, bet tyrimai jums tikrai nepamaisytu, nes vien tik atsisakymas labiausiai alergizuojanciu produktu ir tai jau veda i pagerejima. O galbut po tyrimu ieskotum kuo juos pakeisti ir tt.
O su Astr nereikia gincytis - nuvaziavai ir pasakai savo tiksla: "Atvaziavau tyrimu - noriu tokiu, tokiu ir tokiu...". As kita karta taip ir darysiu, kad nereiketu paskui del ju netikusiu gydymo budu grauztis.
Kas liecia hormonus, as jau po truputi keiciu savo nuomone del alergijos suvarymo i vidu. Taip jie turi stipru pasalini poveiki - isplonina oda, veikia endokrinine musu sistema, bet vistik jie turi daugiau gydomaji, o ne maskuojamaji poveiki - oda tiesiog greiciau uzgyja jais patepus. Kur kas didesne blogybe yra sintetiniai emolientai - butent ta naftos plevele ir neleidzia tersalams lipti i pavirsiu. O anot Astr.., jeigu lemta ad pereiti i astma, tai ir pereis ar tepti hormonais ar ne.
Na o kaip Ketotifenas - bandet ar ne?
Papildyta:
Tik kad ta alternatyvi medicina labai daznai aklais soviniais saudo
. As uz tai, kad derinti abi medicinas ieskant geriausio varianto vaikui.
Beje, jeigu nori, galiu duoti koordinates mamos siaulietes, kuri savo vaika gyde pas latviu profesoriu Olega Novikova. Pas juos buvo lb sunkus ad, turejo ir invaliduma, bet dabar sako, kad jau visiskai sveiki. Gydesi kazkur apie metus ar du pagrinde Tianshi produktais. Buvau labai susidomejusi ir iki siol esu, tik kad maniskis dar per mazas.
dėkui,
ausru, bet aš tik pasibėdavot ir norėjau - nes savo nuomonę apie šia ligą jau turiu, o ir šiokį tokį "bagažą". Visad gera girdėti, kai pas kažką pagaliau ši liga įveikiama, būdai, kokiais ją įveikia, ligos, kurios sukelia tuos bėrimus, niežulius ir pan. Tik,kad būdų,kuriais įveikė - yra vos ne kiekvienam atskiram atvejui po atskirą
. Mum beveik pilnai ant žaizdų odą "užaugina" ir viską pagerina (kur drąskymaisi be bėrimo, kaip yr pas mus ant kojų ir rankų) - vient tik jei dvi paras nenusidrąsko bintų - švari, sudrėkinta oda labai greit atsistato, vadinas tam mum hormonų nereik. Nugaros,kaklo, žandų sausas bėrimas - čia, jau, manau - maistas kaltas, viduriukai (visgi nekakoja po 5-7 paras) - tam irgi hormonų netepsiu - mano per skaudi pamoka hormonai - tai jos išplonėjusi oda. sintetiniais emolientais netepu pusantrų metų jau,valgom švarų ekologišką maistą, naudojam ekologiškas skalbimo priemones ir pan. Bet jau "mažiau vynioju" į vatą dėl maisto - nes vaikas jau didelis, apie darželį galvojam, vaikai aplink gimtadieniuose viską valgo - o ji tik mano atrinktą maistą - ar tai normalu? Ypač kai mum gavos taip, kad labiausiai nealergizuojantys produktai tapo labiausiai alergizuojantys
- stulpelis apsivertė
- tokių dietų jau nebedarau vaikui .
Su ketotifenu taip - jis pas man stalčiuj ir mėtos, nes Astrauskaitė iškart pasakė - jis veiks tik tris kursus, ir turim tai turėt omeny, pradėdami vartot. Man labai nepatiko jo aprašymas, tai ir neskubėjau duot - kad jau per gyvenimą tik tris kursus veiks
, tai jei neišaugsim - tai žmogus dar spės jais pasinaudot .
kas link Tianshi - netiko mum kalcis dičkei - mažiukė geria .. dičkei iškart žandai kaito po kalcio, o grybo - nesugirdau - smirda jai
. Taigi, netiks mum,panašu - Tianshi gydymas. Na,bet turėsiu omeny, kad tu kontaktus turi
. Mes su B svarstom vis dar ką čia daryt - jį pilnai išgydė ankstesnioji Antakalnio alergologinio vedėja (
pavardė užstrigo) .
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 05, 14:08)
Ir tiesa, jei taviske taip issidrasko, tai sivaizduok kiek bacilu patenka i jos oda. Jeigu jau turit gryba ar stafilokoka (99% kad turit), jokia homeopatija jums ju neisnaikins.
blyn, išsitrynė žinutė
na, žodž - oda pas dičkę gerai gyja,jei be šlapiavimų per dvi paras užsitraukia
. O ir mūsų homeopatė - nieko prieš antibijotikus ir pan. stiprias priemones, jei kito kelio nėr, ar tėvai nenori jo imtis. Netgi kas link skiepų - jei visgi norim skiepyt, tai sako tik mėnesį iki skiepo pasakyt, kad jin pasiūlytų ką "palengvinančio" skiepo galimas nepageidaujamas pasekmes. Nemanau, kad esu "nesveika akla natūralistė "
.
Papildyta:
QUOTE(Meda01 @ 2009 10 05, 13:49)
maniškis ir su viduriais turėjo problemų, dabar viskas susitvarkė 3 tfu. O
nekakindavo po penkias dienas
ir viskas ant odos lysdavo
Gėrėm duphalak'ą, nu mums jis tikrai efektyvus buvo, o jau blogiausiu atveju sukišdavau mikrolax klizmutę ir tikrai pastebėjau kai tik susitvarkė viduriukai ir odelė pagražėjo, aišku vasara ir savo padarė
Papildyta:
Iš Akomos siunčiausi jau kokius 5 kartus
rodos, tai visada labai greit ateina nu max 5 dienos
išskyrus va paskutinį kartą, bet jie paaiškino kodėl užtruko
vat vat, aš ir su ta klizmute įpenktos paros pabaigą paprastai tą reikalą "tvarkau". O duphalak'ą maniškė geria po 35 ml per kart - ir NĖ KIEK ne geriau - dabr tą šlykštuką tik dėl "gydytojos" girdau - kad tikrai jai pasakyt, kad laikėmės visų nurodymų ir mum visviena tai nepadeda
.
Mum TS atėjo per 7 paras.