Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 08:01)
4u.gif
panos, jei dar neminėjau (jei minėjau - pasikartosiu) - aš iš daddygirl esu gavus TS su nepraplėštu maišiuku, ant kurio buvo Akomos internetinės parduotuvės adresas  mirksiukas.gif  (ėmiau tada didesnį kiekį, tai jis buvo supakuotas parduotuvėj, neperpakuotas, lipdukas net likęs) , tada dar apie tai pasidalinau su gosiuke, kuri pirma iš ten ir užsisakė, paskelbė tą adresą. Daddygirl sakė, kad nežino, ar visad iš ten pat gaudavo Ts (na, tipo Akomos, nes galbū kartais ir iš kitur  rolleyes.gif , na, nežinau tų plonybių, bet kaina visad pas ją ta pati buvo); taigi, negaliu sakyt, kad man skiriasi  lotuliukas.gif  - be reikalo nesigąsdinkit  mirksiukas.gif

Nu va ir islindo yla is maiso. Tai as buvau teisi sakydama, kad ji tikrai ne ka brangesni ts mums siunte uz tokia kaina. O juk is pradziu sake, kad pirkdavo neva ten kazkokioj afrikieciu parduotuvej ir jei gerai prisimenu jai "tekdavo vaziuoti" jo mums pirkti? g.gif doh.gif . Ir kaip dabar ji nezino is kur ts gaudavo? Bajeriu bajeriai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 08:58)
4u.gif  dėkui. O kas gi belieka tėvams - nes dar ir linksmiem reik būt - būna, nurengiu, ir natūraliai veidas pas man "persimaino" pamatčius eilinį pablogėjimą, o vaikas jau didelis - klausia: "labai nusidraskiau, mama?" ...  verysad.gif  ir žaidimai pas ją - lėlės subintuotom rankom, kojytėm.. kai piešia,dažnai sako - čia nudraskyta, skauda, o dabar užtepsiu kremuko ir neskaudės (ir tepa kita spalva  ..) . Žodž..

Visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif - stiprybės, mamos.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Oj kaip nefainai tie pablogejimai. Ir kaip vaika zaloja ta liga, juk po truputi supranta kad jam kazkas netaip. Kad tik greiciau viskas pasibaigtu ir nereiketu mazeisiems ir mamoms kankintis. Laikykis...
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 05, 10:17)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Oj kaip nefainai tie pablogejimai. Ir kaip vaika zaloja ta liga, juk po truputi supranta kad jam kazkas netaip. Kad tik greiciau viskas pasibaigtu ir nereiketu mazeisiems ir mamoms kankintis. Laikykis...

4u.gif

unsure.gif nežinau ką su darželiu daryt - mum jau eilė atėjo. Jau draugų vaikai pirštu rodo ir kalusia, kas mūsų vaikui, kad tokios rankos unsure.gif . Su maistu dar kaip su maistu, pabandysim paderint su darželio virtuve,bet va kaip su bintavimu ( g.gif aš ją 2-3 kart dienoj dar tepu ir perrišu bintus), kaip su kitų vaikų požiūriu ir kaip su auklėtojom (ar pastebės, kai drąskosi, kai grupėj 26 2-3 metų vaikai doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 10:34)
4u.gif
unsure.gif  nežinau ką su darželiu daryt - mum jau eilė atėjo. Jau draugų vaikai pirštu rodo ir kalusia, kas mūsų vaikui, kad tokios rankos  unsure.gif . Su maistu dar kaip su maistu, pabandysim paderint su darželio virtuve,bet va kaip su bintavimu (  g.gif  aš ją 2-3 kart dienoj dar tepu ir perrišu bintus), kaip su kitų vaikų požiūriu ir kaip su auklėtojom (ar pastebės, kai drąskosi, kai grupėj 26  2-3 metų vaikai  doh.gif ).

Tai,jei yra galimybe,manau dar neleisk i darzeli siais metais. O kitais metais gal jau viskas bus kitaip.
O tu nebandei vietoj bintu kokia labiau prigludusia bliuskute uzdet(tipo aptemta siek tiek)ar dydziu mazesne,kad labiau prigludus prie ranku butu ir sunkiau jai ten butu nusidraskyt...
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 09:34)
4u.gif
unsure.gif  nežinau ką su darželiu daryt - mum jau eilė atėjo. Jau draugų vaikai pirštu rodo ir kalusia, kas mūsų vaikui, kad tokios rankos  unsure.gif . Su maistu dar kaip su maistu, pabandysim paderint su darželio virtuve,bet va kaip su bintavimu (  g.gif  aš ją 2-3 kart dienoj dar tepu ir perrišu bintus), kaip su kitų vaikų požiūriu ir kaip su auklėtojom (ar pastebės, kai drąskosi, kai grupėj 26  2-3 metų vaikai  doh.gif ).

Nesuprantu, o del ko tu ja risi tais bintais? Neuztenka tiesiog ilgom rankovemis drabuzeliais aprengti? Ir nenusilupa ji tu bintu? Maniskiui tai risk nerisus - tuoj visus uzraisiojimus nudraskytu. Kazkada bandziau - snipstas gavosi, tai ir atsisakiau sitos idejos. Bet jeigu jau tokia bloga situacija, tai gal jau reikia pasuoti su homeopatija kaip alergijos gydymo budu? O tyrimai (normalus ta prasme, ne tie foliniai ir tt) pas jus daryti? Antihistaminiu speju neduodi? As tavo vietoj vaziuociau i alergologini, kartociau tyrimus, duociau antihistamininius ir jeigu jau taip blogai gal kazkiek ir silpnu hormonu patepciau.
Be to, jeigu taip lupasi, ko gero, grybas isimetes. Butu gerai odos paseli pasidaryti. Musiskis paskutines kelias savaites naktimis pradejo taip draskytis, kad kelemes po 50 kartu per nakti. Uzvakar vel supyliau kordicepso i emu, tai jau dvi naktys, kai prabunda jau gal tik kokius 4-5 kartus. Vadinasi tikrai ta niezuli kazkas dar padidina - grybas ar stafilokokas ar koks kitas biesas.
Papildyta:
Ir dar manau, kad prospanas tikrai nera jums tinkamas vaistas - juk gudobeles ekstraktas - jis ir nealergiska galetu sualergizuoti. O dar kiek ten visokiu kitokiu sudetiniu daliu jame yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 05 spalio 2009 - 10:30
Laba ryta, mamos
Tikriausiai ne viena esat bandziusi dr. NONA tepalus.
Man drauge dave pabandyt. Is pradziu man atrode, kad kaip ir pablogejo, o dabar apakus esu blink.gif, tokios odeles senai neteko pas savo maziuka matyti rolleyes.gif.
Galvoju nusipirkt ta tepala, nors sake jis nera labai jau pigus.
Bet va dabar susimasciau, kad visiskai nezinau nieko apie ji wacko.gif. Turiu omeny, kad tepu vaikui, dziaugiuosi kad padejo (bent jau kol kas), bet ka as ten tepu mastau.gif. Ar nepakenksiu savo maziukui su tuo tepalu? Gal jis plonina odele, ar dar koks velnias, gal ner gerai jis mastau.gif. Gal kuri mama turi patirties ir daugiau ziniu apie tos firmos tepalus?
Tiesiog keista, kad sitaip padejo, tai dabar prisigalvoju visko, nes negaliu patiket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 09:34)
4u.gif

O kiek metuku mazylei? Tai gal i Alergologini darzeli eikit? Kuris Pasilaiciu g. Vistiek ten orientuotas i tokius vaikus, o jei yra galimybe ir namuose butu geriau palaikyt, nes jei labai draskosi nesuziures visu aukletojos verysad.gif
Atsakyti
Otaip as dar cia pagalvojau rolleyes.gif ,o gal kaip tik darzely ji uzsizais ir pamirs tuos draskymusis,juk veiklos ten ne mazai,ka manai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 05, 10:30)
Nesuprantu, o del ko tu ja risi tais bintais? Neuztenka tiesiog ilgom rankovemis drabuzeliais aprengti? Ir nenusilupa ji tu bintu? Maniskiui tai risk nerisus - tuoj visus uzraisiojimus nudraskytu. Kazkada bandziau - snipstas gavosi, tai ir atsisakiau sitos idejos. Bet jeigu jau tokia bloga situacija, tai gal jau reikia pasuoti su homeopatija kaip alergijos gydymo budu? O tyrimai (normalus ta prasme, ne tie foliniai ir tt) pas jus daryti? Antihistaminiu speju neduodi? As tavo vietoj vaziuociau i alergologini, kartociau tyrimus, duociau antihistamininius ir jeigu jau taip blogai gal kazkiek ir silpnu hormonu patepciau.

Oj as tai net negalvoju ketotifeno nutraukt, nes bet tu vaistuku jauciu negyvai nusidraskytu doh.gif O ir alergologe mums patare dar pagert, kol jau nebekankins tas niezulys.

Su bintais mum irgi nieko gero neisejo, bandziau kazkada keliukus uzristi, tai patempe i visru ir ramu, toliau kasosi. Taig ikojos be pedkelniu ar sliauztu tik maudants, sedint ant puodo ir pamperi keiciant. O rankytes aciu dievui uzgydem, o siaip nieko nerisau tik nuolat stebejau kad nekasytu ir tiek. Liudni laikai buvo, dabar biskiuka lengviau.
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 08:01)
panos, jei dar neminėjau (jei minėjau - pasikartosiu) - aš iš daddygirl esu gavus TS su nepraplėštu maišiuku, ant kurio buvo Akomos internetinės parduotuvės adresas  mirksiukas.gif  (ėmiau tada didesnį kiekį, tai jis buvo supakuotas parduotuvėj, neperpakuotas, lipdukas net likęs) , tada dar apie tai pasidalinau su gosiuke, kuri pirma iš ten ir užsisakė, paskelbė tą adresą. Daddygirl sakė, kad nežino, ar visad iš ten pat gaudavo Ts (na, tipo Akomos, nes galbū kartais ir iš kitur  rolleyes.gif , na, nežinau tų plonybių, bet kaina visad pas ją ta pati buvo); taigi, negaliu sakyt, kad man skiriasi  lotuliukas.gif  - be reikalo nesigąsdinkit  mirksiukas.gif

mano dičkei Stiprus stiprus pablogėjimas  verysad.gif .. norėjau pafotkint, čia įdėt, bet ranka nekyla, žiaurus vaizdas ..  verysad.gif . Na, suverčiau tai peršalimui dar - nes naudojam nuo peršalipo prospaną ir  aconitum bei beladona  žirniukus.
Tokia bejėgė eilinį kart jaučiuos  sad.gif ....

Nu geras blink.gif . Taigi Daddygirl sakydavo, kad perka afrikiečių pardėje, kad važiuoja pati ten jo pirkti ir kai parašėm apie pirkimą TS internetu iš akomos, tai ji pati rašė, kad pabandys ir jinai internetu, nes anksčiau yra bandžius, bet nesėkmingai. Joooo blink.gif

Otaip, jau nežinau nei kaip tave guosti verysad.gif . Žodžiai atrodo tokie bereikšmiai ir banalūs, kad norisi tik patylėti, mintimis siunčiant tau stiprybės visa tai atlaikyti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vasariukė @ 2009 10 05, 08:17)
Per kiek?? Tai Medai tuomet labai labai pasisekė ax.gif. Dabar tyčia pažiūrėjau - apmokėjimą akomai padariau 09.04 siuntinukas namie buvo mėnesio gale, tuoj tiksliai pasakysiu  g.gif . Rugsėjo 23d. Vadinas beveik 3 savaites keliavo. Na, bet, tačiau, kadangi aš provincijoj, gal ir teisinga, kad ilgiau keliavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif.
Šiaip aš savo vaikui dar tiek daug nesu sutepus nei kapkano  lotuliukas.gif, nei TS. (dar tik 2 kartus is akomos siunciausi). Ir tai jaučiu skirtumą. Dėl TS negaliu nieko teigti, nes pirmasyk jo nebuvo prekyboje, tai ėmiau kapkaną, bet dabartinis jis man rodos kitoks  g.gif. Kažkaip jaučiasi toks "grūdėtumas" ir TS ir kapkane, kaip pilingas švelnus sakyč  rolleyes.gif,  tame kurį naudojau vasarą - nesijautė. Kaip kitom? g.gif

Jei tiek ilgai ėjo, tai gal jie neturėjo kažko, ko užsisakei tuo metu g.gif . Man tas pats buvo kai dabar siunčiausi (aš su Medos pagalba siunčiausi). Užsakėm, praėjo dvi savaitės - nėra. Meda parašė jiems užklausimą kas nutiko. Atsakymas - šiuo metu neturime jūsų užsisakyto kokosų aliejaus. Išsiųsim iš karto, kai tik bus.

Taip, TS tikrai su tokiais lyg grūdeliais, bet jie betrinant TS į odą ištirpsta.

QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 08:58)
4u.gif  dėkui. O kas gi belieka tėvams - nes dar ir linksmiem reik būt - būna, nurengiu, ir natūraliai veidas pas man "persimaino" pamatčius eilinį pablogėjimą, o vaikas jau didelis - klausia: "labai nusidraskiau, mama?" ...  verysad.gif  ir žaidimai pas ją - lėlės subintuotom rankom, kojytėm.. kai piešia,dažnai sako - čia nudraskyta, skauda, o dabar užtepsiu kremuko ir neskaudės (ir tepa kita spalva  ..) . Žodž..

Visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif - stiprybės, mamos.

Susigraudinau beskaitydama... Už ką vaikui tokios kančios? verysad.gif . Tokiais momentais man toks didelis pyktis kyla ant visos medicinos...

Tau šimteriopai atgal tos stiprybės 4u.gif
Papildyta:
Otaip, o kaip tu gydai didžkę šiuo metu? Man Ausru postas dėl gydymo patiko. Ką manai tu?
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 10 05, 11:16)
Tai,jei yra galimybe,manau dar neleisk i darzeli siais metais. O kitais metais gal jau viskas bus kitaip.
O tu nebandei vietoj bintu kokia labiau prigludusia bliuskute uzdet(tipo aptemta siek tiek)ar dydziu mazesne,kad labiau prigludus prie ranku butu ir sunkiau jai ten butu nusidraskyt...

QUOTE(ausru @ 2009 10 05, 11:30)
Ir dar manau, kad prospanas tikrai nera jums tinkamas vaistas - juk gudobeles ekstraktas - jis ir nealergiska galetu sualergizuoti. O dar kiek ten visokiu kitokiu sudetiniu daliu jame yra  doh.gif

4u.gif
bandžiau ir bliuskutes, aptemptus drabužiukus (bet ne šilko, medvilnės viskas) - nea - jei be bintų - tai bėda - jai gi jau 3metai - puikiai viską atsismaukia,net bintus nuo rankų dantim moka atsirišt doh.gif Mes gi net lipnia juostele (med. pleistru iš ritinėlio galus apsukam dažnai, kad neatrištų, tik kad brangu - nė nežinau kiek jau metrų jo susukom..). Taip, tyrimai pas mus jau seniai daryti (kai antrosios klaukiaus gulėjom) - su Astrauskaite daugiau ginčytis nenoriu rolleyes.gif - man vaiko sveikatos ir savo nervų gaila. Nedaug mum kam silpną alergiją rodė, išrašytas tik ketotifenas ir emolentai įvairūs buvo(suvertė genam didžiausią kaltę - trečia AD karta pas mus ), vėliau - elidelis. O kad čia mum žarnyne, viškinime esmė, panašu - nes pas ją nerelūs vidurių kietėjimai gi dar dabar rolleyes.gif . Bėrimai pas ją sausi sausi - kaip kruopos spuogiukai, kuriuos išsidrąskiu šašuojas , baisiausia pirmų metų bėrimų vietos - kur išplonėjus oda (ten tepta buvo ir fucidinu,ir eloconu), ten tai iškart dideliu plotu oda plėšias, nes ji kaip popieriukas. Prospanas mūsų kaip tik niekad nealergizavo - jau antri metai naudojam g.gif - gal čia dėl vidurių kietėjimų užsilaiko per daug visokio š,kuris rūgsta ir per odą eina unsure.gif . Hormonai mum suvarys tuos bėrimus vidun - bet žarnynui gi nepadės, mąstau taip.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 10 05, 11:36)
Otaip as dar cia pagalvojau  rolleyes.gif ,o gal kaip tik darzely ji uzsizais ir pamirs tuos draskymusis,juk veiklos ten ne mazai,ka manai? g.gif

4u.gif
nea.. kažkaip gaunas,kad kai ji "užsimiršta" žaisdama, tai dar stipriau išsidrąsko, kai savęs "neseka" rolleyes.gif - gi jau nemažas vaikas,žino, kad negalima kasytis, geriau paglostyt, ar atbėgt iki tėvelių, kad paglostytumėm, pateptumėm (vaikas jau žino, jaučia, kad patepimas padeda).
Atsakyti
Otaip, o tai nejau nėra pas ką rimtai pasirodyti su tomis žarnyno bėdomis? Nejau niekas negali pagelbėti dėl tų viduriukų kietėjimo? Ot medicina doh.gif
Atsakyti