QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 08:01)
panos, jei dar neminėjau (jei minėjau - pasikartosiu) - aš iš
daddygirl esu gavus TS su nepraplėštu maišiuku, ant kurio buvo Akomos internetinės parduotuvės adresas
(ėmiau tada didesnį kiekį, tai jis buvo supakuotas parduotuvėj, neperpakuotas, lipdukas net likęs) , tada dar apie tai pasidalinau su
gosiuke, kuri pirma iš ten ir užsisakė, paskelbė tą adresą. Daddygirl sakė, kad nežino, ar visad iš ten pat gaudavo Ts (na, tipo Akomos, nes galbū kartais ir iš kitur
, na, nežinau tų plonybių, bet kaina visad pas ją ta pati buvo); taigi, negaliu sakyt, kad man skiriasi
- be reikalo nesigąsdinkit
mano dičkei Stiprus stiprus pablogėjimas
.. norėjau pafotkint, čia įdėt, bet ranka nekyla, žiaurus vaizdas ..
. Na, suverčiau tai peršalimui dar - nes naudojam nuo peršalipo prospaną ir aconitum bei beladona žirniukus.
Tokia bejėgė eilinį kart jaučiuos
....
Nu geras
. Taigi Daddygirl sakydavo, kad perka afrikiečių pardėje, kad važiuoja pati ten jo pirkti ir kai parašėm apie pirkimą TS internetu iš akomos, tai ji pati rašė, kad pabandys ir jinai internetu, nes anksčiau yra bandžius, bet nesėkmingai. Joooo
Otaip, jau nežinau nei kaip tave guosti
. Žodžiai atrodo tokie bereikšmiai ir banalūs, kad norisi tik patylėti, mintimis siunčiant tau stiprybės visa tai atlaikyti
Papildyta:
QUOTE(vasariukė @ 2009 10 05, 08:17)
Per kiek?? Tai Medai tuomet labai labai pasisekė
. Dabar tyčia pažiūrėjau - apmokėjimą akomai padariau 09.04 siuntinukas namie buvo mėnesio gale, tuoj tiksliai pasakysiu
. Rugsėjo 23d. Vadinas beveik 3 savaites keliavo. Na, bet, tačiau, kadangi aš provincijoj, gal ir teisinga, kad ilgiau keliavo
.
Šiaip aš savo vaikui dar tiek daug nesu sutepus nei kapkano
, nei TS. (dar tik 2 kartus is akomos siunciausi). Ir tai jaučiu skirtumą. Dėl TS negaliu nieko teigti, nes pirmasyk jo nebuvo prekyboje, tai ėmiau kapkaną, bet dabartinis jis man rodos kitoks
. Kažkaip jaučiasi toks "grūdėtumas" ir TS ir kapkane, kaip pilingas švelnus sakyč
, tame kurį naudojau vasarą - nesijautė. Kaip kitom?
Jei tiek ilgai ėjo, tai gal jie neturėjo kažko, ko užsisakei tuo metu
. Man tas pats buvo kai dabar siunčiausi (aš su Medos pagalba siunčiausi). Užsakėm, praėjo dvi savaitės - nėra. Meda parašė jiems užklausimą kas nutiko. Atsakymas - šiuo metu neturime jūsų užsisakyto kokosų aliejaus. Išsiųsim iš karto, kai tik bus.
Taip, TS tikrai su tokiais lyg grūdeliais, bet jie betrinant TS į odą ištirpsta.
QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 08:58)
dėkui. O kas gi belieka tėvams - nes dar ir linksmiem reik būt - būna, nurengiu, ir natūraliai veidas pas man "persimaino" pamatčius eilinį pablogėjimą, o vaikas jau didelis - klausia: "labai nusidraskiau, mama?" ...
ir žaidimai pas ją - lėlės subintuotom rankom, kojytėm.. kai piešia,dažnai sako - čia nudraskyta, skauda, o dabar užtepsiu kremuko ir neskaudės (ir tepa kita spalva ..) . Žodž..
Visom
- stiprybės, mamos.
Susigraudinau beskaitydama... Už ką vaikui tokios kančios?
. Tokiais momentais man toks didelis pyktis kyla ant visos medicinos...
Tau šimteriopai atgal tos stiprybės
Papildyta:
Otaip, o kaip tu gydai didžkę šiuo metu? Man Ausru postas dėl gydymo patiko. Ką manai tu?