Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

O kodel iskylo toks klausimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 26, 22:08)
O kodel iskylo toks klausimas? g.gif

Šiaip įdomu, 4u.gif man aiškino, kad jei sutampa kodai ant dėžutės ir ant buteliuko, tai jau originalūs smile.gif Nu negi rimtai, tik jei tie kodukai sutampa jau gali būti tikra, kad originalūs? g.gif Tai įdėjau jums, manau labiau patyrusios, tai įdomu ką pasakysit.
Atsakyti
Kažkur esu girdėjus, kad originalių kvepalų buteliukų viduje tas "vamzdelis" turi būti tiesus tiesus kaip styga... Bet aš kažkodėl netykiu ax.gif
Man irgi pasidarė įdomu kaip vis dėl to atskirti?
Kaip atskirti?
Tiems kas moka skaityti rusiškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@V@N@: 26 lapkričio 2009 - 22:05
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 11 26, 22:04)
Kažkur esu girdėjus, kad originalių kvepalų  buteliukų viduje tas "vamzdelis" turi būti tiesus tiesus kaip styga... Bet aš kažkodėl netykiu ax.gif
Man irgi pasidarė įdomu kaip vis dėl to atskirti?
Kaip atskirti?
Tiems kas moka skaityti rusiškai

O kodėl sunku padirbti ir įdėti tiesų vamzdelį? Kas čia per kosminės technologijos, neįkandamos fufliakininkams? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 26 lapkričio 2009 - 22:10
Apie mano kvepalus nuomonės nepasakysit? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2009 11 26, 23:04)
Kažkur esu girdėjus, kad originalių kvepalų  buteliukų viduje tas "vamzdelis" turi būti tiesus tiesus kaip styga... Bet aš kažkodėl netykiu ax.gif

Baikit juokus - nueikit i parduotuve ir apziurekit kvepaliukus ar tikrai jau visi tiesiavamzdziai biggrin.gif Del saviskiu originalumo esu visiskai garantuota, bet turbut beveik visi yra kazkiek lenktu siaudeliu.
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 26, 22:26)
Apie mano kvepalus nuomonės nepasakysit?  unsure.gif  4u.gif

O pas Jus kodukai yra-sutampa?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 11 27, 13:22)
O pas Jus kodukai yra-sutampa?

Ten tie, kur 20052 MONZA ? blush2.gif Aš nežinau, į kuriuos skaičius žiūrėti 4u.gif Va šitie sutampa.
Atsakyti
Su jūsų kvepalų kodukais viskas tvarkoj. skaičiai 708809 sutampa.
O kas konkrečiai sukėlė jums įtarimą ? Įpakavimas, buteliukas, kvapas? Ar anksčiau turėjote tokius kvepalus, ar matėte taip vadinamą originalą? Ar tiesiog paranoja užpuolė?
Bet kurioj didesnėj Sarmoj, kristianoj, Kosmadoj galima palyginti kvapus ir visas detales. manau ir konsultantės mielai padės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 11 27, 13:43)
Su jūsų kvepalų kodukais viskas tvarkoj.  skaičiai 708809  sutampa.
O kas konkrečiai sukėlė jums įtarimą ?  Įpakavimas, buteliukas, kvapas?  Ar anksčiau turėjote tokius kvepalus, ar matėte taip vadinamą originalą? Ar tiesiog paranoja užpuolė?
  Bet kurioj didesnėj  Sarmoj, kristianoj, Kosmadoj galima palyginti kvapus ir visas detales.  manau ir konsultantės mielai padės.  mirksiukas.gif

Tiesiog paranoja blush2.gif Tai čia tie kodukai smile.gif Ačiū, kitą kartą žinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 27, 12:45)
Tiesiog paranoja  blush2.gif  Tai čia tie kodukai  smile.gif  Ačiū, kitą kartą žinosiu  mirksiukas.gif

Africa jau izvelge koduku skaiciukus, man sunkiai jie lens.gif
Tad vykit paranoja i sali, viskas gerai su jusu kvepalais nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 11 27, 13:55)
Africa jau izvelge koduku skaiciukus, man sunkiai jie  lens.gif
Tad vykit paranoja i sali, viskas gerai su jusu kvepalais  nail.gif

Aš nežinojau, kurie ten kodukai turi sutampi blush2.gif Dabar matau, kad turi sutampi ant dėžutės dugno įspausti skaičiukai, su ant buteliuko dugno lipduko esančiais kodukais drinks_cheers.gif
Atsakyti