Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Margout @ 2009 11 18, 11:52)
Vat skaitau ir negaliu suprast...  blink.gif  perskaiciau tema ir tikrinu savo visus turimus kvepalus. Negaliu suprast kaip D&G kvepalai gali buti made in UK, jei italai gamina?!  blink.gif  pgl visus kriteriju kaip ir gerai-kodai sutampa, buteliukas geros kokybes, pirkti Kretos duty free?!
Kuo daugiau isiskaitai, tuo daugiau nesuprantama yra  unsure.gif

O viskas prasidejo nuo to, kad mamos pazistama nori itikinti mane, kad tokiuose buteliukuose-"gariunu turgus, 25-30 ml" yra originalus, kaip ji sako testeriniai kvepalai.  Ha-ha-ha, galvoju, stai ir priciupau  lotuliukas.gif  atnesiu savo manoma originala.. ir ka?! MADE IN UK!!!  g.gif

ramiakas, originalūs tie tavo kvepalai irnesakyk.gif is duty free juk. taigi buvo kalbėta, kad kartais įmonėms apsimoka turėti gamyklas skirtingose šalyse, ar kažkaip pan. jei viskas tvarkoj, kam ten tą šalį žiūrėt ir nebūtų kablių ieškot irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 10 11, 20:01)
Gal kas turi Carolina Herrera CH? g.gif  kazkaip kyla itarimas,kad jie man mazokai laikosi doh.gif brolis nupirko is kazkur ir sake tikrai tikrai ne padielkos,kazkaip jau juo tai pasitikiu g.gif

beje kodukas ant dugno kazkoks neaiskus,perbraukiau svelniai nagu ir nusitryne

jei dar aktualu, galiu palyginti su savaisiais. Turite foto?

Atsakyti
Na ir man tenka aplankyti sia tema doh.gif Nupirkau vyrui dovanu ir noriu jusu nuomones blush2.gif
Dar nepraplesiau, bet ar gali buti taip supakuota g.gif
Tokiu nesu pirkus tai butu labai reikalinga jusu nuomone, gal neverta net plesti ir iskart siust atgal biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
prastai matosi, cia celofanas taip apsitrynes?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 11 23, 12:36)
prastai matosi, cia celofanas taip apsitrynes?

Fotografuodama pamaciau, kad kaip ir pirsto antspaudas yra po celofanu doh.gif
Atsakyti
kalbekit su pardaveja, pvz. jei dovanai, tai tikrai nedovanociau tokiu kvepalu. Esu gavusi apsitrynusius, pardaveja pakeite. Is ko pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 11 23, 13:13)
kalbekit su pardaveja, pvz. jei dovanai, tai tikrai nedovanociau tokiu kvepalu. Esu gavusi apsitrynusius, pardaveja pakeite. Is ko pirkote?

ebay doh.gif uzklausiau paneliu is kt temos del grazinimo. O del dovanos, tai dovanociau MB, delto nelabai svarbu...bet jau labai kirba mintis, kad cia klastote...o jos dovanoti nenoreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 11 09, 09:01)
As vel su klausimuku blush2.gif
Kodel Cerruti 1881 vieni buteliukai yra su skaiciais, kiti su tokiom revelem? g.gif
As jau antra turiu, pas mane abu su skaiciais ax.gif Tiesa, gyvai be skaiciu net nesu macius ax.gif
user posted image
user posted image

pas mane be skaiciu, bet mazas kiekis, pirkau diuty, manau ten 30 ml, o kiek ml pas jus?
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2009 11 25, 12:38)
pas mane be skaiciu, bet mazas kiekis, pirkau diuty, manau ten 30 ml, o kiek ml pas jus?

Pas mane ir pirmas, ir dabartinis po 100ml 4u.gif Abu originalus smile.gif
Gal maziukai be skaiciu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 11 25, 11:43)
Pas mane ir pirmas, ir dabartinis po 100ml 4u.gif Abu originalus smile.gif
Gal maziukai be skaiciu yra g.gif

manyciau, jog tai tiesiog naujesnio leidimo buteliukai, nes visi velesni kvapai su skaiciukais tarkim tas bordinis ar zalias smile.gif
Atsakyti
Šitie Cerruti gaminami nuo 1995 metų. Per tuos metus gamintojas šiek tiek keitė buteliuko bei dėžutės dizainą. Ir visai nedaug pakeitė. O būna kad pakeičia pakavimą neatpažįstamai. Kuo ilgiau kvepalai išbūna rinkoje, tuo labiau jie keičiasi, ir ne tik išoriškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 25 lapkričio 2009 - 10:57
Labas vakaras 4u.gif

Noriu Jūsų nuomonės ax.gif Kaip manote, ar tai originalas 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti