Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

Nuo ten reikejo ir pradeti sklaidyti savo abejones. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2009 11 05, 14:10)
Nuo ten reikejo ir pradeti sklaidyti savo abejones.  biggrin.gif

Tikrai... blush2.gif sukeliau as cia surmuli 4u.gif Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=zuvyte26,2009 11 04, 22:23]
Sveikos 4u.gif
Ir as uzklydau i si skyreli, nes noreciau is tiesu issiaiskinti del tu kodu sutapimu ant buteliuko ir dezutes.
As esu pirkusi is vieno didmenininko kvepalu - jie tikrai pardavineja 100 proc. originalius. Kadangi pirkeju grazinimu is 100 vnt gal 1 pasitaiko.
Stai koki atsakyma aisku anglu k. man atsiunte jie

about codes:
some items are decoded, because we bought items from US, Europa and all perfumes from USA are decoded, all wholesales have decoded items, because the items from USA are not intended for Europa. This is problem for all wholesalers and companies, but the perfumes are 100% original. Not decoded items you can have only from manufactures and providers - for higher prices.

As konkreciai pirkau YSL Cinema - kvepalai tikrai originalus, nes ju esu turejusi ir testeri ir dar kt talpu. Kvapas tas pats. Tik va tie kodai nesutampa.

Kazin kur cia tiesa uzkoduota? biggrin.gif

Gal kas galetu mane apsviesti auksciau pateikta informacija apie kodukus, t.y. ju sutapima su ant dezutes esanciu.
LAbai jau mane domina tai - vadinasi ir originalus kvepalai gali buti perpakuojami? blush2.gif doh.gif

Jei kas galite padekite issiaiskinti mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka pasakysit apie www.kvepalaipigiau.lt .........neapsisausiu is ten prikdama? nenusipirksiu neorginalo ax.gif gal kas ten perkate?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 11 06, 20:13)
o ka pasakysit apie www.kvepalaipigiau.lt .........neapsisausiu is ten prikdama? nenusipirksiu neorginalo  ax.gif gal kas ten perkate?

juk yra sukurta atskira tema apie kvepalaipigiau. Pirkau as ir daug kitu, viskas ok, originalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ricci @ 2009 11 06, 19:34)
juk yra sukurta atskira tema apie kvepalaipigiau. Pirkau as ir daug kitu, viskas ok, originalai  ax.gif

aciu uz atsakyma..... jau radau ir ta tema, nelabai lankausi sitame skyrelyje kazkaip kvepalai patinka ir perku, dazniausiai parfum ekspresse, dabar mamai renku, atsakomybe dviguba....... galvoju nupirksiu ir bus kokia padielke...... na bet jeigu orginalai tai uzsakiau jau mirksiukas.gif
Atsakyti
o as noreciau jusu paklaust kaip manot jei kvepalu aprasyta sudetis skiriasi,lietuviskoje internetineje p[arduotuveje vienokia,o uzsienio int parduotuvej kai kurie ingridientai sskiriasi,tai kaip cia suprasti,ar tiesiog nekreipt demesio,nes as jau uzsakiau is perfumenetwork bijau gaut neoriginala.
Atsakyti
sveika smile.gif kodukai ant dezutes ir buteliukai turi butinai sutikti, o ar cia pati gamykla sumaise ar ........ , tai sunku issiaiskinti. visi klaidu daro, bet sunku patiketi, kad is gamyklos ateitu su skirtingais kodukais.
.
Papildyta:
QUOTE(skarbonke @ 2009 10 11, 22:02)
beje kodukas ant dugno kazkoks neaiskus,perbraukiau svelniai nagu ir nusitryne g.gif

Sveikute. smile.gif Nezinau ar skaitei pradzipje, kaip atpazinti neoriginalius kvepalus? tai ten buten rase, kad reikia paziureti ar kodas nenusitrina. ???? Tai cia vienas is atpazinimu.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 05, 13:54)
Cia limituotas leidimas, kiek mano rusu kalba leidzia suprasti...? blush2.gif
Bet ar limituoto leidimo kvepalai nebuna brangesni? ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif Aciu
Va ir Dior puslapyje radau kad dabar tokie buteliukai....Is kart ramiau 4u.gif
http://beauty.dior.c...oilette-11.html

Kiek maciau tai visi buteliukai su auksiniu ziedu, nors ir buteliuku dizainas skiriasi.
Atsakyti
As vel su klausimuku blush2.gif
Kodel Cerruti 1881 vieni buteliukai yra su skaiciais, kiti su tokiom revelem? g.gif
As jau antra turiu, pas mane abu su skaiciais ax.gif Tiesa, gyvai be skaiciu net nesu macius ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal koks kvepalų profas galėtų patarti, ar ne paprasčiau už visas šitas abrakadabras, parašyti laišką kokiu jų int. puslapyje nurodytu adresu , nurodyti savo kvepalų duomenis( t.y. visus kodukus ir t.t.) ir paklausti, ar tai yra tikras tikras originalas, ar jie toikiais dalykais neužsiima?
Atsakyti
Vat skaitau ir negaliu suprast... blink.gif perskaiciau tema ir tikrinu savo visus turimus kvepalus. Negaliu suprast kaip D&G kvepalai gali buti made in UK, jei italai gamina?! blink.gif pgl visus kriteriju kaip ir gerai-kodai sutampa, buteliukas geros kokybes, pirkti Kretos duty free?!
Kuo daugiau isiskaitai, tuo daugiau nesuprantama yra unsure.gif

O viskas prasidejo nuo to, kad mamos pazistama nori itikinti mane, kad tokiuose buteliukuose-"gariunu turgus, 25-30 ml" yra originalus, kaip ji sako testeriniai kvepalai. Ha-ha-ha, galvoju, stai ir priciupau lotuliukas.gif atnesiu savo manoma originala.. ir ka?! MADE IN UK!!! g.gif
Atsakyti