Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

Noriu ideti palyginamas nuotraukas originaliu ir neoriginaliu VERSACE - Crystal noir ax.gif . Atsiprasau uz nuotrauku kokybe blush2.gif .
user posted image
Skirtumai tokie:
Pavadinimas neoriginaliu yra auksciau negu originaliu ir raides yra daug stambesnes:
user posted image
Dar nuotraukuose nesimato, bet neoriginaliu stiklas yra toks gana nelygus ir ne toks skaidrus, dar nezinau ar tai svardu, bet siaudelis originaliu yra pasisukes i desine, o neoriginaliu - i kaire ir neoriginaliu siaudelis yra vos vos storesnis. Dar jeigu ziuriu siaudeli nuo kamstuko i apacia, siaudelio pradzia neoriginaliu yra daug ilgesne negu originaliu:
user posted image
Aisku purkstukas skiriasi - neoriginliu yra ilgesnis ir tas taskelis juodas:
user posted image
O originaliu purkstukas trumpesnis ir taskelis sviesus:
user posted image
Kas cia dar...Aj, neoriginaliu ant dugno esanti etikete priklijuota kreivai:
user posted image
Galu gale, kvapas kazkokio panasumo turi, bet vistiek didelis skirtumas jauciasi 4u.gif . Tai tiek mano patirties blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 31 spalio 2009 - 00:12
Atsiprasau uz klaidas 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 31 spalio 2009 - 00:30
Ir kaip jūs tuos skirtumus randat doh.gif Aš va vis ruošiuosi chanel pirkti, bet kur garantija, kad pirmą kartą originalą nusipirksiu? Nusipirksiu va pirmą kartą
"paddielką", paskui galvosiu, kad visi originalai doh.gif
Atsakyti
Asmeniskai as, kai pirkau tuos neoriginalius, jau zinojau. Nes pati pardaveja perspejo blush2.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2009 10 29, 17:45)
taigi, kad čia ne mano kvepaliukai, įdėčiau visais rakursais  unsure.gif

O gal pardavejos galima paprasyti, kad pafotkintu daugiau tuos kvepalus..? g.gif

Cia palyginimui (manau, kad sioje nuotraukoje originalas)

user posted image
Atsakyti
Padekit man 4u.gif ka matote sioje foto?
user posted image
Kodukai ant dezutes ir buteliuko sutampa.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ir as uzklydau i si skyreli, nes noreciau is tiesu issiaiskinti del tu kodu sutapimu ant buteliuko ir dezutes.
As esu pirkusi is vieno didmenininko kvepalu - jie tikrai pardavineja 100 proc. originalius. Kadangi pirkeju grazinimu is 100 vnt gal 1 pasitaiko.
Stai koki atsakyma aisku anglu k. man atsiunte jie

about codes:
some items are decoded, because we bought items from US, Europa and all perfumes from USA are decoded, all wholesales have decoded items, because the items from USA are not intended for Europa. This is problem for all wholesalers and companies, but the perfumes are 100% original. Not decoded items you can have only from manufactures and providers - for higher prices.

As konkreciai pirkau YSL Cinema - kvepalai tikrai originalus, nes ju esu turejusi ir testeri ir dar kt talpu. Kvapas tas pats. Tik va tie kodai nesutampa.

Kazin kur cia tiesa uzkoduota? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 04, 23:22)
Padekit man 4u.gif  ka matote sioje foto?
Kodukai ant dezutes ir buteliuko sutampa.

Aš matau kvepalų buteliuką Hypnotic Poison ir dėžutę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2009 11 04, 23:42)
Aš matau kvepalų buteliuką Hypnotic Poison  ir dėžutę.  4u.gif

Tas tai taip hihihi.gif kazkodel man kyla klaustuku del ju originalumo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 04, 22:49)
Tas tai taip hihihi.gif kazkodel man kyla klaustuku del ju originalumo... g.gif

man regis, tas žiedas irgi raudonos spalvos turi būti. o ir spalvos nutamsėjimai labiau būdingi elixir.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 11 05, 08:22)
man regis, tas žiedas irgi raudonos spalvos turi būti. o ir spalvos nutamsėjimai labiau būdingi elixir.

Tai vat tas auksinis ziedas man ir kliuva (ir purkstukas auksinis) ir buteliuko nutamsejimas i gala... g.gif Nera jokio uzraso kad elixir...ir pirkau kaip paprastus poison unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 11 05, 08:34)
Tai vat tas auksinis ziedas man ir kliuva (ir purkstukas auksinis) ir buteliuko nutamsejimas i gala... g.gif Nera jokio uzraso kad elixir...ir pirkau kaip paprastus poison unsure.gif

O kur pirkot?
Atsakyti