Sveikos merginos esu gavusi dovanų Lacoste tualetinį vandenį "Dream of pink" (90ml). Vissiškai "ne mano kvapas" viena pažįstama užsiminė jog perpirktų juos iš manęs, tik pasitikslino ar originalas. Tai dabar kažkaip sutrikau kadangi ne pati kvepalus pirkau,tai kaip ir negaliu garantuoti 100% o nesinori žmogaus apgauti gal kas turit ir galit foto iš visų kampų įmesti arba jei reikia, aš galiu savųjų įmesti
čia temai keletas foto (atsiprašau jei jau buvo įmesta)
ir video fufliakai
QUOTE(AMARILIS @ 2010 03 26, 21:56)
Merginos, ar lazerinio 4 skaiciu kodo buvimas ant Chanel buteliuko gali vienareiksmiskai liudyti apie jo originaluma?? Girdejau nuomone, atseit ant fake tu kodu nebuna
Stai nuotraukos.
Buteliukas kaip ir nesukelia itarimo, taciau yra du BET:
Spalva. Kur kas tamsesne, nei paprastai Allure EDT
Kvapas. Kazkoks jis man itartinas.
Labai lauksiu jusu nuomoniu
Stai nuotraukos.
Buteliukas kaip ir nesukelia itarimo, taciau yra du BET:
Spalva. Kur kas tamsesne, nei paprastai Allure EDT
Kvapas. Kazkoks jis man itartinas.
Labai lauksiu jusu nuomoniu
Hmm, norėtųsi pamatyt daugiau foto Spalva ir kvapas gali būti pakitę, jei kvepalai buvo netinkamai laikomi Bet man čia ir apšvietimas nuotraukos nelabai koks, gal dėl to spalva tamsesnė atrodo?
O buteliuko nugarinėj pusėj, apačioj, yra išgraviruoti stikle 4 skaičiukai? Nes kiek esu mačiusi fuflo, nebūna visai jų arba būna užrašyti, ne išgraviruoti..
QUOTE(jurgutele @ 2010 03 29, 23:22)
Sveikos, o ar galima podielka atskirti is dezutes? Gal parasysit i kurias zymas atkreipti demesi
Geriausia, tai nubekit i parduotuve ir palyginkite vienas prie vieno.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 30, 00:25)
Geriausia, tai nubekit i parduotuve ir palyginkite vienas prie vieno.
Neturiu tokios galimybes O kaip su tais kodukais? Butinai turi buti ispausti ant dezutes, ar gali buti ir uzrasyti
Sveikos ekspertės , ką matot ir/ar manote apie šiuos
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 03 27, 01:42)
Hmm, norėtųsi pamatyt daugiau foto Spalva ir kvapas gali būti pakitę, jei kvepalai buvo netinkamai laikomi Bet man čia ir apšvietimas nuotraukos nelabai koks, gal dėl to spalva tamsesnė atrodo?
O buteliuko nugarinėj pusėj, apačioj, yra išgraviruoti stikle 4 skaičiukai? Nes kiek esu mačiusi fuflo, nebūna visai jų arba būna užrašyti, ne išgraviruoti..
Spalva tokia kaip nuotraukoj, 4 skaiciu kodukas yra.
Sestadieni nuejom su vyru pasivaikscioti, ir praeidami pro centrine Berlyno parduotuve KaDeWe, nusprendem uzsukti i Chanel skyriu parodyti buteliuka. Taigi pasirodo kvepalai originalus Be to, greiciausiai tai tam tikras raritetas, nes Allure EDT apie 2000m. buvo siek tiek pasikeitusi formule, o mano buteliukas pasirodo tai dar ta senoji versija, kur jauciasi persiku nata
QUOTE(AMARILIS @ 2010 03 30, 15:01)
Spalva tokia kaip nuotraukoj, 4 skaiciu kodukas yra.
Sestadieni nuejom su vyru pasivaikscioti, ir praeidami pro centrine Berlyno parduotuve KaDeWe, nusprendem uzsukti i Chanel skyriu parodyti buteliuka. Taigi pasirodo kvepalai originalus Be to, greiciausiai tai tam tikras raritetas, nes Allure EDT apie 2000m. buvo siek tiek pasikeitusi formule, o mano buteliukas pasirodo tai dar ta senoji versija, kur jauciasi persiku nata
AMARILIS sveikinu. Tai labai gera naujiena.
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 30, 15:14)
AMARILIS sveikinu. Tai labai gera naujiena.
Aciu, v-i-k-a
QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 30, 09:31)
Šis tikrų tikriausias fufelis. Aš profilaktškai karts nuo karto užsiimu susipažinimu su fufliais ir jų tobulėjimu, tai buvo šis butelaitis patekęs pas mane, bet labai sėkmingai išsisprendė situacija. Buvau radusi apie 10 skirtumų nuo originalo
Bet visgi galėčiau pasakyti, kad gana tobulas fuflis, padielų pramonė tobulėja, nieko nepasakysi
Pagrindinis skirtumas, kuris foto aiškiai matosi, tai buteliuko prieky parašyti 6M01, jie turi būti išgraviruoti stikle taškiniu būdu, o čia aiškiai matosi, kad užrašyta kažkokiais sidabro spalvos dažais.
Šiaip tas kaspinėlis iš antros pusės labai grubus, nelygiai išlietas metalas; dangtelio jungimo žymės aiškios; pats metaliukas, prie kurio pritvirtintas kaspinėlis, prie kamštelio priklijuotas kažkokiais guminiais klijais, kurie matomi išorėje; dugno graviravimas ar kaip jį pavadint, na tas raštas, skiriasi nuo originalo, pastarajame tas raštas stambesnis; pats kvepalų pavadinimas apsitrynęs; dėžutė kažkokia aptriušusi; dar tas laiptuotas jungimas viršuj buteliuko kur yra tai irgi nedailus, stiklas kažkoks išsiliejęs.. daugiau nebepamenu kitų neoriginalumo įrodymų
Turiu lygiai tokius pacius Dior 100ml, tai pas mane tas skaiciukas isgraviruotas kitoje puseje buteliuko ant stiklo, o cia priekyje, kazkaip keista
Ar perkate is Ebay? Randu kai kuriu kvepalu tikrai pigiau ir gundausi pirkti. ir pardavejai patikimi (sprendziu pgl. ju feedback), bet vis tiek bijau gauti padirbtus...