QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 30, 09:31)
Sveikos ekspertės
, ką matot ir/ar manote apie šiuos
Šis tikrų tikriausias fufelis. Aš profilaktškai karts nuo karto užsiimu susipažinimu su fufliais ir jų tobulėjimu, tai buvo šis butelaitis patekęs pas mane, bet labai sėkmingai išsisprendė situacija. Buvau radusi apie 10 skirtumų nuo originalo
Bet visgi galėčiau pasakyti, kad gana tobulas fuflis, padielų pramonė tobulėja, nieko nepasakysi
Pagrindinis skirtumas, kuris foto aiškiai matosi, tai buteliuko prieky parašyti 6M01, jie turi būti išgraviruoti stikle taškiniu būdu, o čia aiškiai matosi, kad užrašyta kažkokiais sidabro spalvos dažais.
Šiaip tas kaspinėlis iš antros pusės labai grubus, nelygiai išlietas metalas; dangtelio jungimo žymės aiškios; pats metaliukas, prie kurio pritvirtintas kaspinėlis, prie kamštelio priklijuotas kažkokiais guminiais klijais, kurie matomi išorėje; dugno graviravimas ar kaip jį pavadint, na tas raštas, skiriasi nuo originalo, pastarajame tas raštas stambesnis; pats kvepalų pavadinimas apsitrynęs; dėžutė kažkokia aptriušusi; dar tas laiptuotas jungimas viršuj buteliuko kur yra tai irgi nedailus, stiklas kažkoks išsiliejęs.. daugiau nebepamenu kitų neoriginalumo įrodymų