Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 11, 19:42)
Mes mainėmės (ir siuntėmės paštu), aš jai kosmetikos už 85lt (su didelėm nuolaidom pardavinėjau), o ji man kokius 30ml (iš 50ml) CK IN2U ir Dior j'adore summer fragrance kokie 20ml (iš 100). Tie CK tai nesukėlė jokių abejonių.

manau,kad radau atsakyma i jusu klausima
http://perfumela.com...exd.asp?id=5554
pas jus originalas
Atsakyti
Niu negali buti, kad cia originalus g.gif
kvepalai is manodrabuziai.lt
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2010 03 19, 17:20)
Niu negali buti, kad cia originalus  g.gif
kvepalai is manodrabuziai.lt

Sunku pasakyti, del Chanel'iu suabejojau
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 03 20, 00:05)
Sunku pasakyti, del Chanel'iu suabejojau

O kodel? Pagal mane, viskas ok su tais Chanel'iais g.gif
Atsakyti
O kur tie kodukai kvepalų yra? Gal, kur bar kodas ir kilmės šalis, tai ten gal ir yra tas kelių raidžių ir skaičių kodas?Ir jis pas visur turi būti vienodas nežiūrint į talpą buteliuko?
Atsakyti
pirkau netu Dior Poison kvepaliukus, pardaveja tikina kad originalus, bet ar gali uzrasas ant buteliuko but apsitrynes jei tai ne fake? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2010 03 24, 19:04)
pirkau netu Dior Poison kvepaliukus, pardaveja tikina kad originalus, bet ar gali uzrasas ant buteliuko but apsitrynes jei tai ne fake?  g.gif

Pasitaiko kartais, jei buteliukas buvo kokioj rankinėj tampomas ar šiaip nelabai prižiūrimas, na bet geriausia būtų, jei įdėtumėt foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 03 20, 13:34)
O kur tie kodukai kvepalų yra? Gal, kur bar kodas ir kilmės šalis, tai ten gal ir yra tas kelių raidžių ir skaičių kodas?Ir jis pas visur turi būti vienodas nežiūrint į talpą buteliuko?

Ne visada kodas toj pačioj vietoj būna, bet paprastai tai įspausta ar atspausdinta (kitais dažais ir šriftu, negu užrašai ant dėžutės ar buteliuko etiketės) kelių raidžių ir skaičių kombinacija. Ant buteliuko ir jo dėžutės turi sutapt, o ant kitos talpos ar net tos pačios talpos, bet kitur/kitu laiku gaminto buteliuko+dežutės jau bus kitoks.
Atsakyti
Laba diena.
Reikia pagalbos.
Ar cia originalus kvepaliukai? blush2.gif
user posted image
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 25 kovo 2010 - 10:33
QUOTE(katiliukas @ 2010 03 24, 19:04)
pirkau netu Dior Poison kvepaliukus, pardaveja tikina kad originalus, bet ar gali uzrasas ant buteliuko but apsitrynes jei tai ne fake?  g.gif

jei naudotas, tikėčiau, kad apsitrynė. Pačiai būna, jei buteliuką nešiojuosi rankinėje, pakliūna į skyrelį su raktais, rašikliu, keliaujant pvz. į komandiruotę pakliūna į kosmetinę,ne visada pakuoju juos į dėžutę, ir t.t. ir t.t. Tad padorumo ribose tos dėvėjimo žymės yra suprantamos.

Atsakyti
Sveikos, o man iskilo klausimas su ml matavimu g.gif , gal kuri atsakys. Pirkau 47 ml kvepalus is 50 ml. Va foto mano gautu
http://public.fotki....icture-060.html
http://public.fotki....icture-061.html
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 03 25, 10:40)
jei naudotas, tikėčiau, kad apsitrynė. Pačiai būna, jei buteliuką nešiojuosi rankinėje, pakliūna į skyrelį su raktais, rašikliu, keliaujant pvz. į komandiruotę pakliūna į kosmetinę,ne visada pakuoju juos į dėžutę, ir t.t. ir t.t. Tad padorumo ribose tos dėvėjimo žymės yra suprantamos.

na stai, tikiuosi kad originalas user posted image
Atsakyti