Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(MilGana @ 2010 03 10, 20:14)
Na nezinau, man jeigu nors biski kyla abejoniu del originalumo, as neperku.

Grąžinsiu aš tuos kvepaliukus pardavėjai. Gal jie ir originalai, nežinau, bet man ir kvapas jų nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 10, 20:40)
Grąžinsiu aš tuos kvepaliukus pardavėjai. Gal jie ir originalai, nežinau, bet man ir kvapas jų nepatiko schmoll.gif

O kiek mokėjot jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 03 11, 12:32)
O kiek mokėjot jei ne paslaptis?  4u.gif

Mes mainėmės (ir siuntėmės paštu), aš jai kosmetikos už 85lt (su didelėm nuolaidom pardavinėjau), o ji man kokius 30ml (iš 50ml) CK IN2U ir Dior j'adore summer fragrance kokie 20ml (iš 100). Tie CK tai nesukėlė jokių abejonių.
Atsakyti
Sveikos,

Visada kvepalus perku TIK parduotuvese, turejau pamoka, kai susigundziau megstamus Calvin Klein euphoria nusipirkti pigiau fool.gif Pirkau is zmogaus, kuris turejo visu zinomu firmu, nauju, uzpakuotu kvepalu, savaime aisku dievagojosi, kad tai TIKRAI ORIGINALAS. Patikejau blush2.gif Tik parsinesusi namo, ir sulyginus su savaisais supratau, kad tai neoriginalas. Kas skiresi :
1. Ant buteliuko kamstelio uzrasas Calvin Klein euphoria paprastai isspaustas, o ant originalo, israizytas lazeriu, plonos raides; beje vienas labiausiai pastebimu ir greiciausiai atpazistamu pozymiu, kas yra kas mirksiukas.gif
2. Originalaus buteliuko metaliniai krasteliai ploni, graziai nugludinti, o kito- stori, atrodytu, kad plastmase apipurksta tokiu metaliniu blizgesiu.
3. Dozatoriaus ta plasmasine slangute, nezinau kaip tiksliai vadinasi, pas originala labai plona ir tik iki dugno, praktiskai statmena, o neoriginalo- storesne, ilgesne. biggrin.gif
4. Aromatas- neoriginaliu, turejo toki astru, specifini zoleliu ir spirito kvapa.
Atsakyti
dirol.gif Aš noriu pasitiklint, gal kas žinot rolleyes.gif

Turiu 75ml. Chloé EDP kurio dugne lipdukas ... ir gavau naujus 50ml. EDP kurių dugnas išgraviruotas ...

Ar tai gali taip skirtis? g.gif
Atsakyti
unsure.gif Niekas nepakomentuosit? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, man irgi iskilo klausimelis ax.gif gal kuri nors galetumete paaiskinti ka reiskia ant dezutes arba ant buteliuko dugno uzraselis: tarkim turiu versace tai ten parasyta 3.0 US fl.oz. talpa 90ml,pirkti lietuvoj sarmoj,o elizabet arden mazas buteliukas yra 1.7 oz kitas hereros irgi su 1.7 vyro laura biogoti ar ferrari su 1.7 nors laura ir didesne talpa yra,bet sie visi pirkti danijoje parduotuveje.kazkas man kuzdejo kad kuo didesnis tas skaiciukas tuo jie geriau laiko ar ka...bet netikiu.nes tie pirktieji danijoj visa diena puikiai uzsiuodzia kad oda pakvepinta yra o versace tai nepasakyciau.... Bukit gerutes apsvieskit kuri nors mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristexxx @ 2010 03 15, 14:59)
Sveikutes, man irgi iskilo klausimelis  ax.gif  gal kuri nors galetumete paaiskinti ka reiskia ant dezutes  arba ant buteliuko dugno uzraselis: tarkim turiu versace tai ten parasyta 3.0 US fl.oz. talpa 90ml,pirkti lietuvoj sarmoj,o elizabet arden mazas buteliukas yra 1.7 oz kitas hereros irgi su 1.7 vyro laura biogoti ar ferrari su 1.7 nors laura ir didesne talpa yra,bet sie visi pirkti danijoje parduotuveje.kazkas man kuzdejo kad kuo didesnis tas skaiciukas tuo jie geriau laiko ar ka...bet netikiu.nes tie pirktieji danijoj visa diena puikiai uzsiuodzia kad oda pakvepinta yra o versace tai nepasakyciau.... Bukit gerutes apsvieskit kuri nors mane  blush2.gif

oz'ais žymima talpa. 1 oz - 30 ml, 1.7 oz - 50 ml, 3 oz - 90 ml
su laikymusi ar kvepalų kokybe tai neturi nieko bendro.

fl oz arba oz. fl yra uncijos trumpinys. tai tūrio vienetas JAV. 1 fl. oz = 29,57 ml

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 15 kovo 2010 - 15:28
QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 12, 20:20)
dirol.gif Aš noriu pasitiklint, gal kas žinot  rolleyes.gif

Turiu 75ml. Chloé EDP kurio dugne lipdukas ... ir gavau naujus 50ml. EDP kurių dugnas išgraviruotas ...

Ar tai gali taip skirtis?  g.gif

Pas mane EDT 50ml.
Ant dugno užklijuotas lipdukas.Pirkti Andoroj,dėl originalumo visiškai neabejoju
Nežinau,ar kiek padės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 03 15, 17:35)
Pas mane EDT 50ml. Ant dugno užklijuotas lipdukas.

Niu, o pas mane EDP rolleyes.gif blink.gif gal dar kas nors pakomentuosit .. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 15 kovo 2010 - 20:31
QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 15, 20:30)
Niu, o pas mane EDP  rolleyes.gif   blink.gif gal dar kas nors pakomentuosit .. unsure.gif

Pas mane 50 ml. EDP su lipduku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 15 kovo 2010 - 20:44
Niu nebeiškenčiau doh.gif lotuliukas.gif
... ir susiradusi oficialioje C h l o é svetainėj spec. formą thumbup.gif
nusiunčiau kodukus nuo buteliukų originalumo užklausai - pažiūrėsiu ką atrašys... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 15 kovo 2010 - 23:19