Chanel Chance mano nuomone yra ne originalūs, turiu tokius tai užrašas ant dugno yra dailus, smulkesnėm raidėm ir etc.
neįžiūriu ar yra kodukas ant nugarinės sienelės... ant dėžutės yra bet tai nieko nesako nes dežutė tai edp.. o ant buteliuko edt. ir pats skystis mano akimis per ryyškus.
nors aišku, garantuoti galėtų tik, Chanel atstovai kaip kažkuri rašė išsiųsti jiem galima ir gautumėt ats. fakė ar ne, nors aš tikrai tokių nepirkčiau ir dykai neimčiau.
p.s pažiūrėjau paskutinę fotkę, tai ten skystis gal ir normalus, bet tas dugnas nedailiai padarytas nžn.. iš Chanel namų to nesitikėčiau
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 03 08, 20:44)
Chanel Chance mano nuomone yra ne originalūs, turiu tokius tai užrašas ant dugno yra dailus, smulkesnėm raidėm ir etc.
neįžiūriu ar yra kodukas ant nugarinės sienelės... ant dėžutės yra bet tai nieko nesako nes dežutė tai edp.. o ant buteliuko edt. ir pats skystis mano akimis per ryyškus.
nors aišku, garantuoti galėtų tik, Chanel atstovai kaip kažkuri rašė išsiųsti jiem galima ir gautumėt ats. fakė ar ne, nors aš tikrai tokių nepirkčiau ir dykai neimčiau.
p.s pažiūrėjau paskutinę fotkę, tai ten skystis gal ir normalus, bet tas dugnas nedailiai padarytas nžn.. iš Chanel namų to nesitikėčiau
Aciu,visoms pasidalinusioms savo nuomone.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 09, 12:22)
Man irgi taip pat pasirodė, bet gal čia tik blogai nufotkinta
Panelės, padėkit išsiaiškint, ar tai originalas? Dior j'adore summer fragrance:
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 10, 13:40)
Panelės, padėkit išsiaiškint, ar tai originalas? Dior j'adore summer fragrance:
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
Gal pasirodysiu nekompetentiska, ar ten sampunas?
QUOTE(MilGana @ 2010 03 10, 13:46)
Gal pasirodysiu nekompetentiska, ar ten sampunas?
man sakė burbuliuoja dėl to, kad tai summer fragrance, kvepalai be alkoholio, todėl ir putoja
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 10, 13:48)
man sakė burbuliuoja dėl to, kad tai summer fragrance, kvepalai be alkoholio, todėl ir putoja
ой, негалюю... Na nezinau, nezinau... As neimciau
QUOTE(MilGana @ 2010 03 10, 13:50)
Kai pamačiau, pagalvojau, kad tai padielke ir labai prasta. Bet norėjau įsitikint 100 proc.
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 10, 12:48)
Nors karta matete ,kad summer fragrance putotu???
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 10, 13:53)
Nors karta matete ,kad summer fragrance putotu???
Nesu turėjusi summer fragrance
Papildyta:
Na ką mergaitės, ačiū už atsakymus
QUOTE(Chardonnay @ 2010 03 10, 13:00)
Man atrodo jokie kvepalai neturi putoti