Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

Na va, idedu savo kvepalu CHANEL CHANCE nuotraukas.
Kaip rasiau anksciau, atveze is Amerikos, bet man kilo abejoniu schmoll.gif
Gal pagelbesite issiaiskinti mastau.gif aciuks.gif

http://public.fotki..../chanel-chance/
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2010 03 06, 14:18)
Na va, idedu savo kvepalu CHANEL CHANCE nuotraukas.
Kaip rasiau anksciau, atveze is Amerikos, bet man kilo abejoniu  schmoll.gif
Gal pagelbesite issiaiskinti mastau.gif aciuks.gif

http://public.fotki..../chanel-chance/

Keista, at dezutes EDP, ant buteluko EDT... ir kaz kos dugnas visas apibrozdintas g.gif

O ka pasakys Ingakalnis? cool.gif
Atsakyti
[quote=WWWitch,2010 03 06, 11:25]
Keista, at dezutes EDP, ant buteluko EDT... ir kaz kos dugnas visas apibrozdintas g.gif

O ka pasakys Ingakalnis? cool.gif
[/quo

i sita ir as atkreipiau demesi g.gif o nebus taip, kad dezute orginalo prideta, o patys kvepalai fake? unsure.gif
Atsakyti
Manau tas Chance grynų gryniausias fuflikas, nes metaliukas dugne kažkoks matosi papigiai uždėtas, apsibraižęs visas ir įspaustas nedailiai, dar plius prie dugno stiklas kažkoks išsiliejęs, o galiausiai dėžutė EDP, o pati butelka EDT, dar ir butleliukas ne pats dailiausias.. žodžiu apgavo žmogų su ta Amerika.. visi taip sako, kad iš Amerikos...gun_bandana.gif

Buvau ir aš apgauta porą syk su Chanel, tai jų fuflikus dabar jau iš tolo užuodžiu ir alergiją baisią jiem jaučiu, net drebina pamačius, turbūt todėl, kad vienas fuflikas dar tebestovi namie kampe nugrūtas, nes nesiteikia pinigų sugrąžinti apgavikė, tai dabar galėčiau pačią baisiausią egzekuciją fuflikam surengti bash.gif gun_rifle.gif

Nu ir baisiai čia prirašiau, bet taip pikta matyti kaip žmonės yra apgaudinėjami verysad.gif
Atsakyti
[quote=as-ne-tavo,2010 03 07, 01:30]
Manau tas Chance grynų gryniausias fuflikas, nes metaliukas dugne kažkoks matosi papigiai uždėtas, apsibraižęs visas ir įspaustas nedailiai, dar plius prie dugno stiklas kažkoks išsiliejęs, o galiausiai dėžutė EDP, o pati butelka EDT, dar ir butleliukas ne pats dailiausias.. žodžiu apgavo žmogų su ta Amerika.. visi taip sako, kad iš Amerikos...gun_bandana.gif

smile.gif Cia Amerika tai tikrai, jie is tikruju ten gyvena, ir man atveze dovanu smile.gif
Bet as i tuos 100 ml ziuriu atsargiai, smile.gif
As jau irgi perejau visas parduotuves, apziurejau viska, del buteliuko issiliejimo apacioje tai maciau ir parduotuvese.
labiausiai man sukele itarimu edp dezute o edt ant buteliuko, gal ir metaliukas truputi grubokas ir nera jokiu skaiciu ant buteliuko isspaustu smile.gif
Man atrodo kad tai fake verysad.gif
Nors kvapas ant popieriuku nesiskiria kai papurskiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 08 kovo 2010 - 10:33
4u.gif Ką merginos manot/matot? mastau.gif

http://www.manodrabu...o-pienelis-30lt

Pardavėja tvirtina, kad 100% originalūs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2010 03 08, 11:29)
smile.gif Cia Amerika tai tikrai, jie is tikruju ten gyvena, ir man atveze dovanu smile.gif
Bet as i tuos 100 ml ziuriu atsargiai, smile.gif
As jau irgi perejau visas parduotuves, apziurejau viska, del buteliuko issiliejimo apacioje tai maciau ir parduotuvese.
labiausiai man sukele itarimu edp dezute o edt ant buteliuko, gal ir metaliukas truputi grubokas ir nera jokiu skaiciu ant buteliuko isspaustu smile.gif
Man atrodo kad tai fake  verysad.gif
Nors kvapas ant popieriuku nesiskiria kai papurskiu smile.gif

Na nors tu ką, man čia gryniausias fake. Gal ir iš Amerikos, bet fake gun_bandana.gif

Tokia prabangių prekių gamintoja kaip Chanel neleis sau taip grubiai metaliuką uždėti, skaičiukų neįspausti, paleisti į prekybą buteliuką su išsiliejusiu stiklu ir dar sumaišyti dėžutę... Per daug klaidų, kad būtų originalūs kvepaliukai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 08, 13:13)
4u.gif Ką merginos manot/matot?   mastau.gif

http://www.manodrabu...o-pienelis-30lt

Pardavėja tvirtina, kad 100% originalūs  blink.gif

hmmm.. man įtarimą kelia kairioji buteliuko dugno pusė g.gif skiriasi nuo dešiniosios.. Kaina tai neįtikėtina, nemanau, kad tai originalas.. Be abejo, stebuklų kartais pasitaiko, bet reikėtų daugiau ir ryškių foto, kad kažką tiksliai nuspręsti.. Visgi, lieku prie nuomonės, kad tai fake dėl dugno broko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 08 kovo 2010 - 12:29
Žinau, kad stebūklų pasitaiko - bet labai abejoju ir pati, kad šis atvejis yra stebūklas lotuliukas.gif
Paprašiau aš pardavėjos atsiųsti man kvepaliukų dugno foto - pažiūrėsim rolleyes.gif
Atsakyti
Vajezau Rasicka* kokia naivi tu. Paknisau giliau, paprašiaus saskaitos numerio ir išsiaiškinau, kad tai aferistas Mindaugas Paulauskas:) 4u.gif Tokiom kainom, tokių kvepalų nebūna:)
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif taip ir sakiau ... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 03 08, 16:10)
Vajezau Rasicka* kokia naivi tu. Paknisau giliau, paprašiaus saskaitos numerio ir išsiaiškinau, kad tai aferistas Mindaugas Paulauskas:)  4u.gif  Tokiom kainom, tokių kvepalų nebūna:)

O tai cia jau zinoma persona is lentos prie policijos 'ieskomi'? g.gif
Aisku, naivu tiketis, kad uz versienos kumpelio 1 kg kaina bus visas rinkinukas doh.gif
Atsakyti
Taip, ši persona jau žvaigždė aferistų saraše. Atsiliepė labai daug nukentėjusių 4u.gif
Atsakyti