Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 03 03, 18:11)
Rasicka*, tai kaip suprantu del kvapo abejoniu nekyla? toks pats kaip origanaliu? jei taip tai tikrai manau neverta nerimauti, maza nuo ko tam metalui taip pasidare..

Manau, vonios kambary laikomu kvepalu buteliukai su metalu nuo dregmes gali pakisti... ax.gif Su mano Lanvin kamstuku metaliniu taip buvo, atsirado pilku demiu. Kvepalai tikrai originalus buvo, pirkti Kristianoj... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laPerlla: 04 kovo 2010 - 00:07
... merginos ačiū už komentarus 4u.gif

.... aš gi iš kart prisipažinau, kad man ko gero "paranoja" lotuliukas.gif

..... matyt per mažai sumokėjau, tai ir ieškau ko nepametus laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 04 kovo 2010 - 13:23
Kaip, merginos, manot, čia originalūs kvepaliukai? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 03 04, 16:33)
Kaip, merginos, manot, čia originalūs kvepaliukai?  4u.gif

o kaip kvapas ir kaip laikos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 04, 17:02)
o kaip kvapas ir kaip laikos?  ax.gif

Aš jų neturiu, tiesiog įdomu ar pavadinimas originaliems kvepaliukams gali būti užklijuotas kaip čia ar turi būti užrašytas ant buteliuko g.gif Labai norėčiau atsiliepimų iš tų, kurios turi šiuos kvepaliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 04 kovo 2010 - 16:10
Na jei neoriginalūs tai sakyčiau bent buteliukas tai gražiai padirbtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 04, 17:12)
Na jei neoriginalūs tai sakyčiau bent buteliukas tai gražiai padirbtas biggrin.gif

Na man irgi dailus buteliukas atrodo biggrin.gif Tik va dėl to užlipinto užrašo keista, gal koks senesnis leidimas čia, nes internete buvau radus kažkokioj reklamoj su būtent tokiu užklijuotu užrašu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Stai ir Fragranticoj toks buteliukas su uzklijuotu uzrasu, taigi manau originalus cia kvepalai smile.gif
Miss Dior Cherie
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 03 04, 17:40)
Stai ir Fragranticoj toks buteliukas su uzklijuotu uzrasu, taigi manau originalus cia kvepalai  smile.gif
Miss Dior Cherie

Kad čia kitokie kvepaliukai, šių metų leidimo 4u.gif

Man labai įdomu, gal kas turi būtent tokius, kaip mano idėtoje nuotraukoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 03 04, 16:33)
Kaip, merginos, manot, čia originalūs kvepaliukai?  4u.gif
user posted image

Manau, kad čia neorginalūs, nes pavadinimas yra sidabrinėmis-auksinėmis raidėmis išgraviruotas. Toks, koks šioje nuotraukoje:user posted image O kur Jūsų nuotrauka yra, tokių kvepalų nesu mačiusi. blush2.gif 4u.gif smile.gif Manau, kad čia gerai padirbtas „fuflo“. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 03 04, 16:11)

O reklamine foto irgi sukurta fufliku gamintoju?
user posted image
as taip nedrisciau teigti, jog fuflo g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 03 04, 18:08)
Kad čia kitokie kvepaliukai, šių metų leidimo  4u.gif

Man labai įdomu, gal kas turi būtent tokius, kaip mano idėtoje nuotraukoje  ax.gif

Turiu 100ml EDP, tai tikrai ten nera jokio lipduko, auksines raides ant butelioko stiklo. O kokio cia kiekio talpa?
Atsakyti