Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Renatina @ 2010 02 25, 18:02)
manau, kad pastovėjus atsiskleis, kad visgi skiriasi 4u.gif

drinks_cheers.gif
Skiriasi, dar ir kaip skiriasi doh.gif
As turejau 100ml padelke, tai gavus tuos pacius originalius, sudejus viens salia kito, viskas skirias doh.gif
Atsakyti
Sutinku, kad originalas ir yra originalas...
Vyrai gi nieko apie tai nenusimano... bent jau mano... wub.gif
Nemesiu lauk... "Valgyti neprašo"... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano busimas vyrelis daznai vazineja i uzsieni, na o is ten prisiveza visokiu ,,firminiu,, kvepalu versace, lacoste, armani, gucci ir t.t.....po 50lt biggrin.gif as jam tvirtinu, jog kvepalai uz 50lt tikrai nera originalai!! na o jis patenkintas man irodineja, kad pasiziurek i ipakavima, buteliuka, juk be priekaistu viskas, tikrai cia ko gero originalai tik pigesni, nes gal vogti ar pan.. biggrin.gif ir niekaip nepavyksta jam irodyti, jog jie neoriginalus!! ir is purskimosi jauciais kad padielkos, o apie kvapa net nekalbu: pasipurskus jauciasi spiritas na o kvapo vos vos vos.... bet vyras man vistiek aiskina, kad cia ko gero originalai ir kad jam labai kvepia:lotuliukas: na jam niekaip neaisku kaip tokias grazias bonkutes padaro jei cia neoriginalai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 02 25, 17:43)
mano busimas vyrelis daznai vazineja i uzsieni, na o is ten prisiveza visokiu ,,firminiu,, kvepalu versace, lacoste, armani, gucci ir t.t.....po 50lt biggrin.gif  as jam tvirtinu, jog kvepalai uz 50lt tikrai nera originalai!! na o jis patenkintas man irodineja, kad pasiziurek i ipakavima, buteliuka, juk be priekaistu viskas, tikrai cia ko gero originalai tik pigesni, nes gal vogti ar pan.. biggrin.gif  ir niekaip nepavyksta jam irodyti, jog jie neoriginalus!! ir is purskimosi jauciais kad padielkos, o apie kvapa net nekalbu: pasipurskus jauciasi spiritas na o kvapo vos vos vos....  bet vyras man vistiek aiskina, kad cia ko gero originalai ir kad jam labai kvepia:lotuliukas:  na jam niekaip neaisku kaip tokias grazias bonkutes padaro jei cia neoriginalai lotuliukas.gif

Sunkus atvejis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 24, 16:01)
ok,lauksiu,aisku kodukas netiks ,bet bent jau parasyk ar pas tave isgraviruota,ar paprastas uzrasas?

pagaliau ištraukiau ax.gif
mano mažas 30 ml buteliukas, pirktas seniai. Apačioje tiek kodas,tiek užrašas įspaustas ir dažytas.

Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 23, 23:16)
Mergaites,reiketu info ax.gif
Ar gali but ant 100ml.Givenchy Hor Couture edp dugno but paprastas uzrasas(ir toks apsitrynes gerokai,vos iziurimas) ,ar jis butinai turi but isgraviruotas stikle?Ir ar gali skirtis ant 100ml.buteliuku kodai? g.gif Ar as cia jau fake busiu papirkus unsure.gif

Labutis, Zebrina, as turėjau visada tik 50 ml edp ir edt Hot couture - ir visų mano turėtų buteliukų dugne buvo būtent išgraviruota stikle kodukas bei visi kiti būtini įrašai. O jeigu dėžutės ir pačių kvepalų flakono skiriasi kodukai - galima ir sunerimti. Geriausia tai kvapą testuoti, lyginti su originalu. Būtų įdomu foto pamatyti kaip dugnas atrodo ir kaip pats buteliukas. g.gif Baisiausia tai, kad 100 ml kvepalai dažniausiai yra padirbinejami. Jei ką išsiaiškinsi - parašyk..įdomu man g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 03 02, 20:30)
Labutis, Zebrina, as turėjau visada tik 50 ml edp ir edt Hot couture - ir visų mano turėtų buteliukų dugne buvo būtent išgraviruota stikle kodukas bei visi kiti būtini įrašai. O jeigu dėžutės ir pačių kvepalų flakono skiriasi kodukai - galima ir sunerimti. Geriausia tai kvapą testuoti, lyginti su originalu. Būtų įdomu foto pamatyti kaip dugnas atrodo ir kaip pats buteliukas. g.gif Baisiausia tai, kad 100 ml kvepalai dažniausiai yra padirbinejami. Jei ką išsiaiškinsi - parašyk..įdomu man  g.gif  4u.gif

Laba smile.gif Na atrodo lyg ir nusiraminau.Pabraukiau per dugna su nagu ,tai jauciasi siek tiek isgraviravimas,o ant jo tas baltas uzrasiukas tai beveik visas toks nudiles(ne nusilupinejes o taip vienodai pablukes)Kvapas irgi kaip ir niekuo nekliuna..toks kaip ir is taves gavau.Dezutes nera,taip kad koduku negaliu sulygint.
Tai va dabar sekmingai kvepinuosi biggrin.gif Susitaikiau su mintim kad originalas..O ir su pardavusia panele pabendravus nesitiki kad butu neorg.
Atsakyti
4u.gif Merginos pakonsultuokit kas išmanot - man truputį iškilo jų originalumo klausimas blush2.gif ...

Laikosi kvapas super, kaip ir turi būt biggrin.gif

Biškiuka tas pats buteliuko metaliukas man toks "padevėtas" - tas kažkaip ir suglumino pamačius,
tai pradėjau dabar toliau ieškot sliekų... laugh.gif p.s: pardavėja sakė - pirko iš "duty free"

Prieš tai turėjau 30ml. buteliuką, bet niekur metaliukas apsitrynęs, nebuvo... g.gif

Įkeliu foto:

user posted image

user posted image

user posted image

o .. gal tai tik "paranoja" ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 03 kovo 2010 - 13:17
QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 03, 12:49)
4u.gif Merginos pakonsultuokit kas išmanot - man truputį iškilo jų originalumo klausimas blush2.gif ...

Biškiuka tas pats buteliuko metaliukas man toks "padevėtas" - tas kažkaip ir suglumino pamačius,
tai pradėjau dabar toliau ieškot sliekų...  laugh.gif p.s: pardavėja sakė  - pirko iš  "duty free"

Prieš tai turėjau 30ml. buteliuką,  bet niekur metaliukas apsitrynęs, nebuvo...  g.gif

Įkeliu foto:

user posted image

user posted image

user posted image

o ..  gal tai tik "paranoja" ...  lotuliukas.gif

Nezinau,pas mane jis irgi "padevetas"pasidaro,bet patrinu-pablizginu-ir vel kaip naujas biggrin.gif del saviskiu originalumo net neabejoju.Kvapas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 03 03, 13:49)

tai pradėjau dabar toliau ieškot sliekų...  laugh.gif p.s: pardavėja sakė  - pirko iš  "duty free"

Prieš tai turėjau 30ml. buteliuką,  bet niekur metaliukas apsitrynęs, nebuvo...  g.gif

Įkeliu foto:

o ..  gal tai tik "paranoja" ...  lotuliukas.gif

Gali būti ir paranoja, tik pasitikslinu dėl "padėvėjimo" - ar metalas įrėžtas? (gali paklausti pardavėjos, kur ji po pirkimo jį laikė) ar sutrūkinėję ir apsilaupę (įtarčiau prastą dažymą metalizuota sp.)? ar pavalius medžiagėle/servetėle atgauna įprastą blizgumą - tada viskas kaip ir ok..

Atsakyti
4u.gif
Neįrėžta, nesutrūkę, neapsilaupę - net nemoku paaiškint kas čia yra ... blink.gif lotuliukas.gif doh.gif
Beje tos vietos nenusivalo... jau bandžiau unsure.gif šiaip pavalius visą paviršių - jis gražiai blizga, o tos vietos kur tie plėmukai taip ir lieka...

O beje gal patarsit man su kuo pavalyt? rolleyes.gif Aš bandžiau su LOC (amway) valikliu - kuris kaip ir visas dėmes išima, ale niu šį kart nepadėjo... ax.gif

..... cituoju ką tik gautą atsakymą iš pardavėjos:

Labas, buteliukas stovejo ant spinteles su visais kitais kvepalu buteliukais - tu turi omenyje tokios demeles is vienos desines berods puses? cia matyt oksidavosi tas metalas, bet kodel nezinau, gal nuo kitu kvepalu sklido koks aromatas... bet siaip ten viskas tvarkoj, metalas gi ten ne sidabru dengtas ar platina. Sidabras ir tas juoduoja! Ir tikrai kvepalu neperpylinejau, jei ka ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 03 kovo 2010 - 16:22
Rasicka*, tai kaip suprantu del kvapo abejoniu nekyla? toks pats kaip origanaliu? jei taip tai tikrai manau neverta nerimauti, maza nuo ko tam metalui taip pasidare..
Atsakyti