Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(wife @ 2010 02 11, 13:37)
Labukas 4u.gif Merginos prasau patarkit kaip zinoti orginalus cia ar ne?Ko tai spalva lb tamsi g.gif
user posted image

Manau, kad spalva per tamsi, as galvociau, kad neoriginalus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvita: 11 vasario 2010 - 14:09
QUOTE(wife @ 2010 02 11, 12:37)
Labukas 4u.gif Merginos prasau patarkit kaip zinoti orginalus cia ar ne?Ko tai spalva lb tamsi g.gif
user posted image

Šiaip tokia kvepalų spalva yra tik vyriškų The One. 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Klausiau del spalvos sake taip tamsiai nusifotkino,nzn ka galvoti g.gif
kitoje puseje sake parasyta- eau de parfim 75ml e2.5fl.oz.p&g prestige beute,geneva-london,made in uk
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2010 02 11, 11:51)
Manau, viskas paaiškinta. Visos supratot, kokios esat?

Be abejo. Marš visos į Sarmas ir Kristianas (vogt! bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2010 02 11, 17:02)
Be abejo. Marš visos į Sarmas ir Kristianas (vogt!  bigsmile.gif )

fool.gif doh.gif Padaret is muses drambly ir dar nusipaistot doh.gif Mano klausimo mintis buvo "AR TIE KVEPALAI BUS ORIFINAL AR TAI DAR VIENAS NAUJAS BUDAS APMULKINTI" nes tiesiogiai man niekas nepasake, kad jie vokti ar ka... Jie butu atvesti is rusijos ir viskas, kaip paklausiai kaip, sako kaip kaip nesigilink, pasakiau nesupratau as gal pirkciau ir turiu zinoti is kokio sandeliuko fuflo atves g.gif tai taip numyke typo is kur gi daugiau, niekas uz 150lt 90ml is salono legaliai pirktu tau neatves g.gif o Jus cia ponios mane puolat doh.gif vos ne draskot i skutelius blink.gif doh.gif typo vagilka angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 11, 15:19)
fool.gif  doh.gif  Padaret is muses drambly ir dar nusipaistot  doh.gif  Mano klausimo mintis buvo "AR TIE KVEPALAI BUS ORIFINAL AR TAI DAR VIENAS NAUJAS BUDAS APMULKINTI" nes tiesiogiai man niekas nepasake, kad jie vokti ar ka... Jie butu atvesti is rusijos ir viskas, kaip paklausiai kaip, sako kaip kaip nesigilink, pasakiau nesupratau as gal pirkciau ir turiu zinoti is kokio sandeliuko fuflo atves  g.gif  tai taip numyke typo is kur gi daugiau, niekas uz 150lt 90ml is salono legaliai pirktu tau neatves  g.gif  o Jus cia ponios mane puolat  doh.gif  vos ne draskot i skutelius  blink.gif  doh.gif  typo vagilka  angel_sadangel.gif

Relax.
Noras nusipirkti pigiai ir originalą, - natūralus.
Bet kažkodėl, kad tie originalai iš Rusijos ir tik dideliais (90-100ml) kiekiais pasitikėjimo nekelia. schmoll.gif
Turint omeny krizę ir jos metu suklestėjusius sukčius, - nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 02 11, 15:53)
Klausiau del spalvos sake taip tamsiai nusifotkino,nzn ka galvoti  g.gif
kitoje puseje sake parasyta- eau de parfim 75ml e2.5fl.oz.p&g prestige beute,geneva-london,made in uk

Ta spalva kvepalu... tas siaudelis... Ir buteliuko dugnas...
Nu nezinau, nezinau... Sakyciau sie kvepalai man kazkaip labiau panasus i originala

user posted image

user posted image

user posted image

xernesta, gal gana?
Atsakyti
Ne ne ji ax.gif as irgi visaip lyginau su kitom foto ir nzn....
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 02 11, 17:01)
Ne ne ji ax.gif as irgi visaip lyginau su kitom foto ir nzn....

kvepalai gali pakeisti spalvą netinkamai laikomi. gali būt originalūs, bet pasenę.
man dar įtarimų sukeltų kamštelio netolygi spalva g.gif
bet gal čia bloga nuotrauka?
Atsakyti
Nu va ir zinok dabar doh.gif O kaip gyvai matant atpazinti?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As su tokiu klausimu,gal pades kas nors atsakyti i ji g.gif Chanel Chance kvepalai pirkti is tos pacios vietos,bet su skirtingais uzrasais ant dezuciu doh.gif Originalumu suabejota kaip ir nebuvo schmoll.gif

user posted image

Uzrasas ant dezutes Chanel Chance Eau Fraiche Vaporisateur Spray.

Kita dezute tokia:

user posted image

Uzrasas Chanel Chance Eau Fraiche eau de toilette Vaporisateur Spray

Siek tiek skiriasi dezuciu spalvos ir spalva buteliukuose,bet cia tik nuotraukose,skiriasi apsvietimas,nes realiai viskas tas pats,isskyrus uzrasus g.gif
Jei kas man paaiskintu,buciau labai dekinga 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaska: 12 vasario 2010 - 10:52
QUOTE(jurgaska @ 2010 02 12, 12:50)

Pas mane tokie pat kaip jusu virsutinej foto, tikrai originalus. Kvepaliukai parvezti is JAV 4u.gif
O jusu abeji is tos pacios salies? ax.gif
Atsakyti