Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Irėja @ 2010 02 10, 20:27)
turbūt tokia pati, kokią ir prieš tai išreiškė forumietės.
o jei tie kvepalai tikrai vogti (kad ir originalai) jums nieko tokio būtų pirkti juos? šiaip įdomu  ax.gif

Kad neisreiske, cia kitas taskelis 4u.gif Nzn net nesusimasciau, ne as juk vagiu... ax.gif O ka kiti daro, man nereiksmingi zmones man dzin tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 10, 19:41)
Nzn net nesusimasciau, ne as juk vagiu...  ax.gif  O ka kiti daro, man nereiksmingi zmones man dzin  tongue.gif

fantastika. nėra daugiau nė ko pridurti.
nebent:
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Irėja, subtilu thumbup.gif
respect
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 10, 18:25)
kokia Jusu nuomone  g.gif

O tai cia socialine apklausa ar siaip pasikalbeti nera apie ka? Tas pats per ta pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 10 vasario 2010 - 20:22
QUOTE(xernesta @ 2010 02 10, 20:41)
Kad neisreiske, cia kitas taskelis  4u.gif  Nzn net nesusimasciau, ne as juk vagiu...  ax.gif  O ka kiti daro, man nereiksmingi zmones man dzin  tongue.gif

As pabusiu ne tokia subtili, kaip Ireja, bet tikiuos, kad bent kazkam mano zodziai nepraslis.

xernesta, ar Jus nesusimastot, kad jei nebutu perkanciu, tokiu kaip Jus, nebutu ir vaganciu kvepalus (ir visa kita). Tik del paklausos yra pasiula. Jus lygiai taip pat prisidedate prie vagystes.

Tik pradedami nuo saves ir savo vaiku auklejimo galime padaryti pasauli grazesniu...

Cia utopija, bet lai.. irnesakyk.gif
Atsakyti
aš ne subtili, aš kantrybės neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 10 vasario 2010 - 21:37
QUOTE(Irėja @ 2010 02 10, 22:36)
aš ne subtili, aš kantrybės neturiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 10, 23:15)

Man nereikia pamokslauti, as neprasiau pamokslu, jei yra tokiu kuriuos lengvas pinigas vilioja lotuliukas.gif man jokio skirtumo lotuliukas.gif Tokie vagiukai ilgai nevagiliauja biggrin.gif thumbup.gif anksciau ar veliau tai uzsiris, o jei dabar yra galimybe nusipirkti pigiau tongue.gif kodel gi ja nepasinaudojus lotuliukas.gif
Ir nevaidinkit cia sventuolemis doh.gif mes esam lietuviai, visi ir ziuri kur ka, pigiau nusipirkti nesvarbu is kur buvo gauta ar kontrobanda ar kas tongue.gif Visu nagai i save atkisti biggrin.gif Cia tas pats, kad atnesa pas mane i darba pvz: naturaliau triusio kailiuko kojniu po 2lt thumbup.gif tai man typo oi nepirksiu, nusipirksiu is parduotuves ir mokesiu maziausiai 20lt thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Merginos prasau patarkit kaip zinoti orginalus cia ar ne?Ko tai spalva lb tamsi g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 11, 11:34)
lotuliukas.gif  man jokio skirtumo  lotuliukas.gif Tokie vagiukai ilgai nevagiliauja  biggrin.gif  thumbup.gif  anksciau ar veliau tai uzsiris, o jei dabar yra galimybe nusipirkti pigiau  tongue.gif  kodel gi ja nepasinaudojus  lotuliukas.gif
Ir nevaidinkit cia sventuolemis  doh.gif

As suprantu kad galima tureti primityvu poziuri i ivairius reiskinius, samoninguma etc. Bet kam tai taip dziaugsmingai afisuoti?
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 11, 12:34)
Man nereikia pamokslauti, as neprasiau pamokslu, jei yra tokiu kuriuos lengvas pinigas vilioja  lotuliukas.gif  man jokio skirtumo  lotuliukas.gif Tokie vagiukai ilgai nevagiliauja  biggrin.gif  thumbup.gif  anksciau ar veliau tai uzsiris, o jei dabar yra galimybe nusipirkti pigiau  tongue.gif  kodel gi ja nepasinaudojus  lotuliukas.gif
Ir nevaidinkit cia sventuolemis  doh.gif  mes esam lietuviai, visi ir ziuri kur ka, pigiau nusipirkti nesvarbu is kur buvo gauta ar kontrobanda ar kas  tongue.gif  Visu nagai i save atkisti  biggrin.gif  Cia tas pats, kad atnesa pas mane i darba pvz: naturaliau triusio kailiuko kojniu po 2lt  thumbup.gif tai man typo oi nepirksiu, nusipirksiu is parduotuves ir mokesiu maziausiai 20lt  thumbup.gif

Manau, viskas paaiškinta. Visos supratot, kokios esat?
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2010 02 11, 12:51)
Manau, viskas paaiškinta. Visos supratot, kokios esat?

Liaudiskai tariant - durnes.
Atsakyti