Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(GITALE @ 2010 02 06, 09:42)
O TAI REŠKIA KAD JIE NEPADIRBTI TAIP?

Foto parodyta 5ml miniatiura, o parduodami 30ml. Neitiketina butu jei 30ml padirbinetu. g.gif ir kaina tikrai nemaza kaip uz 30ml schmoll.gif
Atsakyti
o kodas, esantis ant buteliuko, (tas, kuris sutampa su esančiu ant dėžutės) turi būti tarsi įspaustas, ar užtenka, kad būtų užklijuotas?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 02 06, 09:42)
O TAI REŠKIA KAD JIE NEPADIRBTI TAIP?

Nežinau, nuotraukoje 5ml miniatiūra, jos būna popierinėj dėžutėj, o įprastas talpas esu mačiusi tik plastikinėj. Galima paklausti pardavėjų, kaip atrodo 30ml pakuotė, o jei dvejojat, pirkit kitur- ne toks jau didelis kainų skirtumas wink.gif ir tikrai originalūs, parfumexpress 119Lt, Sarmoj, Kristianoj- 139Lt
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2010 02 06, 13:52)
o kodas, esantis ant buteliuko, (tas, kuris sutampa su esančiu ant dėžutės) turi būti tarsi įspaustas, ar užtenka, kad būtų užklijuotas?

Ant dezutes dazniausia buna ispaustas ar ilietas su dazais, o ant buteliuko gali buti ireztas i stikla(dazniausiai chanel ir kt.), arba ant lipduko uzrasytas dazais bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos kvepalu zinoves 4u.gif norejau patarimo, nzn geras pazystamas siulo situos kvepalus g.gif
Chanel CHANCE,
versace bryght crystal,
Dior addict,
lancome miracle so magic
Typo drauge dirba kristjanoje ir ten typo dezute brokuota ar dar koks brokelis g.gif visi po 130 g.gif turejo ju daug ir visokiu g.gif dabar liko tik tiek g.gif nzn ar tiketi ar ne, bet nemanau, kad taip lengvai tuos kvepalus nuraso g.gif ir leidzia pardavineti g.gif tiesiog pasimeciau ir nzn ar pirkti ar ne doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 09 vasario 2010 - 13:37
QUOTE(xernesta @ 2010 02 09, 13:35)
tiesiog pasimeciau ir nzn ar pirkti ar ne  doh.gif  verysad.gif

Ne! Nes ta pasaka apie broka is kristes sena kaip as. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 09, 13:35)
Sveikos kvepalu zinoves  4u.gif  norejau patarimo, nzn geras pazystamas siulo situos kvepalus  g.gif
Chanel CHANCE,
versace bryght crystal,
Dior addict,
lancome miracle so magic
Typo drauge dirba kristjanoje ir ten typo dezute brokuota ar dar koks brokelis  g.gif  visi po 130  g.gif  turejo ju daug ir visokiu g.gif dabar liko tik tiek  g.gif  nzn ar tiketi ar ne, bet nemanau, kad taip lengvai tuos kvepalus nuraso  g.gif  ir leidzia pardavineti  g.gif  tiesiog pasimeciau ir nzn ar pirkti ar ne  doh.gif  verysad.gif

ir visi po 90-100ml taip? g.gif
"brokuojasi" tokiu talpu dazniausia ir kaineles visu, neziurint firmos, -vienodos lotuliukas.gif
Atsakyti
Na dabar as jam aiskinu, kad nekistu man faflo schmoll.gif o tas "yra kaikuriu biski dezutes apgadintos,bet kvepalai geri vienu zodziu mano puske Sarmos direktore tvarko visu reikalus ir is Kristiana salono gavo nurasytu kvepalu. " glumina jis mane doh.gif g.gif baige perkalbeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 09 vasario 2010 - 14:45
QUOTE(xernesta @ 2010 02 09, 14:43)
Na dabar as jam aiskinu, kad nekistu man broko  schmoll.gif  o tas "yra kaikuriu biski dezutes apgadintos,bet kvepalai geri vienu zodziu mano puske Sarmos direktore tvarko visu reikalus ir is Kristiana salono gavo nurasytu kvepalu. " glumina jis mane  doh.gif  g.gif  baige perkalbeti  lotuliukas.gif

Jus susitikit ir apziurekit. Arba nusineskit i Kristiana ir palyginkit kvapa, pakuote, kokybe ir pan. 4u.gif
bet esu beveik tikra, kad siulo, tai, ka dauguma vadina: "vogti" arba "nurasyti is Kristianos" doh.gif
Papildyta:
P.S. Kokius kiekius jums siulo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 09, 16:47)
Jus susitikit ir apziurekit. Arba nusineskit i Kristiana ir palyginkit kvapa, pakuote, kokybe ir pan.  4u.gif
bet esu beveik tikra, kad siulo, tai, ka dauguma vadina: "vogti" arba "nurasyti is Kristianos"  doh.gif
Papildyta:
P.S. Kokius kiekius jums siulo? smile.gif

Esme, kad jis ne is mano miesto g.gif sakau nufotkink man dezute, ir dezutes dugna g.gif tai gal nufotkins kaip moteris issirinks nes as tai versace bryght crystal, noriu... Jei ju nenupirks lotuliukas.gif typo kiekis didelis 90ml ar 100ml prie saves siuo metu neturi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 02 09, 14:43)
Na dabar as jam aiskinu, kad nekistu man faflo  schmoll.gif  o tas "yra kaikuriu biski dezutes apgadintos,bet kvepalai geri vienu zodziu mano puske Sarmos direktore  tvarko visu reikalus ir is Kristiana salono  gavo nurasytu kvepalu. " glumina jis mane  doh.gif  g.gif  baige perkalbeti  lotuliukas.gif

Nu nižinau, nižinau, nuo kada Sarma su Kristiana "bendradarbiauja"? Labai jau neįtikėtinos fantazijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 09 vasario 2010 - 15:03
QUOTE(straige @ 2010 02 09, 17:02)
Nu nižinau, nižinau, nuo kada Sarma su Kristiana "bendradarbiauja"? Labai jau neįtikėtinos fantazijos.

cia atsake i mano zinute g.gif "na bendradarbiauja turbut jei gauna Sarma is Kristianos kvepal"
Atsakyti