Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(giedruze @ 2009 10 09, 19:37)
tai ta as zinau, bet girdejus buvau, kad testeriai geriau laiko tai uztad idomu ar tiesa

Netiesa.
Tiesiog jei kalbėt apie pirkimą, testerį gausite pigiau, nes jis be firminės dėžutės. Kartais būna apskritai be dėžutės, o kartais ir be kamštuko.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 08, 18:25)
*Smilga* paziurek o gal ju purkstukas atsisuka? Gal cia tipo kaip atomaizeriai?

Ne, neatsisuka
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2009 10 09, 10:50)
*Smilga*, o kvapas irgi skiriasi, ar tik tara?

Kvapas atrodo toks pats. Savaitgalį būsiu laisvesnė, tai išbandysiu dar kartą. Turiu šio kvapo miniatiūrą ir atomiką, bandysiu sulygint kvapus.
Atsakyti
Nina Ricci Nina 30ml buteliukas su lapeliais ar be lapeliu turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 10 10, 18:18)
Nina Ricci Nina 30ml buteliukas su lapeliais ar be lapeliu turi buti? g.gif

čia buvo diskutuota apie tai. berods, ir taip, ir taip būna. einu pati paskaityt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 10 spalio 2009 - 19:26
QUOTE(MilGana @ 2009 10 09, 10:50)
*Smilga*, o kvapas irgi skiriasi, ar tik tara?

Kvapas nesiskiria. Palyginau vakar naujuosius kvepalus su turimais atomike, ir skirtumų neradau. Tikriausiai nuo to ir reikėjo pradėti originalumo tikrinimą ax.gif
O buteliukai.. vienas - compact natural spray, kitas - refill, tikriausiai todėl ir paprastesni g.gif .

Dėkui visoms už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi Carolina Herrera CH? g.gif kazkaip kyla itarimas,kad jie man mazokai laikosi doh.gif brolis nupirko is kazkur ir sake tikrai tikrai ne padielkos,kazkaip jau juo tai pasitikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 10 11, 20:01)
Gal kas turi Carolina Herrera CH? g.gif  kazkaip kyla itarimas,kad jie man mazokai laikosi doh.gif brolis nupirko is kazkur ir sake tikrai tikrai ne padielkos,kazkaip jau juo tai pasitikiu g.gif

beje kodukas ant dugno kazkoks neaiskus,perbraukiau svelniai nagu ir nusitryne g.gif
Atsakyti
Laba vakara,
Gal galetumete pasakyti ar gali buti ne originalas?
Cia
Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 10 11, 22:39)
Laba vakara,
Gal galetumete pasakyti ar gali buti ne originalas?
Cia
Aciu labai smile.gif

Pardavėjo asortimentas nepanašus į tokį, kur neoriginalais prekiautų. Ir brangoka sakyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 10 11, 23:11)
Pardavėjo asortimentas nepanašus į tokį, kur neoriginalais prekiautų. Ir brangoka sakyčiau  g.gif

Bet ant dezutes uzrasu eiliskumas skiriasi nuo kitu ,rastu inete g.gif
o del kainos,jei pirkciau dvejus,tai mokeciau ta pati siuntimo mokesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 11 spalio 2009 - 22:18
QUOTE(furyy @ 2009 10 07, 17:33)
na nežinau net ką galvot doh.gif
kažkaip nesinori tikėt, kad gali parduotuvė prekiaut padielkėm schmoll.gif

Jūsų vietoj parašyčiau gamintojui, nurodyčiau abejus kodus ir paklausčiau, kodėl skirias, nes prispėliot visko daug galima.
Papildyta:
QUOTE(cafe del mar @ 2009 10 11, 23:17)
Bet ant dezutes uzrasu eiliskumas skiriasi nuo kitu ,rastu inete  g.gif
o del kainos,jei pirkciau dvejus,tai mokeciau ta pati siuntimo mokesti

Mano dėžutė absoliučiai tokia pati, kaip jūsų nuorodoj, lygiai tokie patys užrašai (ir ant buteliuko). Manau, ramiai pirkit.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 10 12, 07:35)
Jūsų vietoj parašyčiau gamintojui, nurodyčiau abejus kodus ir paklausčiau, kodėl skirias, nes prispėliot visko daug galima.
Papildyta:

Mano dėžutė absoliučiai tokia pati, kaip jūsų nuorodoj, lygiai tokie patys užrašai (ir ant buteliuko). Manau, ramiai pirkit.

Valio!Aciu 4u.gif
Atsakyti