Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Renatina @ 2010 01 21, 16:26)
čia gal nelabai į temą nusidiskutuota, ir su originalumu gal nieko bendro neturi,
bet................
rimtai???? stovi šilti???

As is pradziu pagalvojau, kad cia metafora, jog jau paemus i rankas siluma sklinda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 01 21, 16:26)
čia gal nelabai į temą nusidiskutuota, ir su originalumu gal nieko bendro neturi,
bet................
rimtai???? stovi šilti???
tada aš pvz. nesistebiu,kad merginos pradeda abejoti nusipirktais/gautais kvepalais, jei juos (tarkim,normaliom salygom laikytus) lygina su įvaizdžiu, susikurtu besiuostinėjant (tarkim, ryškioje šviesoje, matyt kaitriniu lempučių, prišildytus) kristianose doh.gif

prisiminiau analogiją - vynas,likeris,porto,dar belekas,taip pat skirtingai kvepės skirtingose temperatūrose.....
na bet ne apie tai...
bet nuostabi naujiena, bet kokiu atveju

Na lyg ir į temą, panos šnekėjo apie Kristianose apšviestas vitrinas, nuo kurių šyla lentynos ir kvepalai ir kvepalai rūgsta bei keičia kvapą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HoTea: 21 sausio 2010 - 15:51
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 21, 15:37)
As is pradziu pagalvojau, kad cia metafora, jog jau paemus i rankas siluma sklinda  lotuliukas.gif

as ta pati pagalwojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 21, 16:37)
As is pradziu pagalvojau, kad cia metafora, jog jau paemus i rankas siluma sklinda  lotuliukas.gif

QUOTE(pelytea @ 2010 01 21, 16:53)
as ta pati pagalwojau lotuliukas.gif

"šilts kvapas", "niam niam"?........... cool.gif

aš tai supratau kaip baisią bėdą (negana,kad skaičiau, jog konsultantės neišmanios, taip pat skaičiau, kad kvepalai neoriginalūs - bet visa tai baika. Va kad butelaičiai ten inkubuojami blink.gif blink.gif )
iškreips tuoj ten besilankančiųjų skonius visiškai doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 21 sausio 2010 - 16:13
AMARILIS, pelytea - aciu jums.
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 01 21, 15:05)
Paiėmiau Guerlain kvepalus kristianoje, tai tokie šilti buvo, kad net ranką šildė.  doh.gif

Sarmose tas pats. galima rankas pasišildyt nuo butelaičių.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 21, 19:39)
Sarmose tas pats. galima rankas pasišildyt nuo butelaičių.

Bet kur jų protas doh.gif Juk ir durnam aišku, kad kvepalai genda. Galėtų kąnors originalesnio dėl tų šviesų sugalvot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 01 21, 19:12)
Bet kur jų protas  doh.gif  Juk ir durnam aišku, kad kvepalai genda.

Durnam tai aišku, ale kitiems, tai, matyt, nelabai. Aš Sarmoj kažkada pirkau Medeą, tai paprašiau atnešti man iš sandėliuko, ne nuo vitrinos. Gavau, ko norėjau, bet konsultantės žvilgsnis aiškiai paaiškino, kas iš mūsų durnas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 01 21, 20:53)
Durnam tai aišku, ale kitiems, tai, matyt, nelabai. Aš Sarmoj kažkada pirkau Medeą, tai paprašiau atnešti man iš sandėliuko, ne nuo vitrinos. Gavau, ko norėjau, bet konsultantės žvilgsnis aiškiai paaiškino, kas iš mūsų durnas. bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš į tokį žvilgsnį būčiau atsakius "girdėjau, jūs čia fuflo stumdot, bet kaimynė sakė,kad šiandien naują siuntą gavot - tai norėčiau suspėt nusipirkt iš sandėlio,kol dar neperpilstėt"

na bet rimtai...jei ten butelaičiai per dienų dienas šildomi stovi - tai apie kokį kvepalų mėginimą tada mes kalbame????

Atsakyti
Šiandien Kosmadoj pasipurškiau Salvador Dali Purple lips nu ir ką... Taip smirdėjo... prarūgę 100 procentų mad.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 01 23, 22:30)
Šiandien Kosmadoj pasipurškiau Salvador Dali Purple lips nu ir ką... Taip smirdėjo... prarūgę 100 procentų  mad.gif

tai jie ir turi smirdėt hihihi.gif juokauju, bet viršutinės jų natos turi kažką keistoko, tiesiog ne kiekvieno skoniui.
nebent ir man prarūgę pakliuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 01 23, 23:36)
tai jie ir turi smirdėt hihihi.gif juokauju, bet viršutinės jų natos turi kažką keistoko, tiesiog ne kiekvieno skoniui.
nebent ir man prarūgę pakliuvo biggrin.gif

Na, tikrai neapsigavau, nes namie turiu jų atomike ir kvapą žinau blush2.gif . Prarūgę buvo be abejonės gun_bandana.gif
Atsakyti