Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 13, 14:15)
Tai vadinas tau nepasisekė arba tu neturi net žalio supratimo apie kvepalus. Nejaugi nesupranti, kad negali būt Kristutėj neoriginalių kvepalų???  lotuliukas.gif

joa, suprantu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Africa @ 2010 01 13, 14:16)
kaip suprantu, Vokietijoje jūs nusipirkot poddielkę?   unsure.gif  Kaip baisu....

kazi ar poddielke buvo... g.gif ir Svedijoj pirkau identisku kvapu... o LT man spiritu atsiduoda ir tiek. tiesa, laikosi taip pat gerai kaip uzsienyje pirkti. as nerasau, kad padielkos pirktos, nes esu tikra, kad originalai - visgi ne is po stalo, tik gal partijos nr. skiriasi? net nezinau... g.gif
tiesa, karta nuejau i SARMA pauostyt INCANTO SHINE, tai man nedave, nes, priejus vedejai, paaiskino, kad suruge... istrauke is stalciaus ir abi su vedeja pauosciusios dar karta palinksejo galva - suruge... nzn kaip tai buna... gal ir mano pirkti rugteleje? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 13 sausio 2010 - 14:12
QUOTE(ViktoOote @ 2010 01 13, 14:15)
Tai vadinas tau nepasisekė arba tu neturi net žalio supratimo apie kvepalus. Nejaugi nesupranti, kad negali būt Kristutėj neoriginalių kvepalų???  lotuliukas.gif

del tavo pastebejimo apie neoriginalus - jei kvapa perku cia, tai kaip tik renkuosi tik KristiAna. bet nesu is tu, kurie mano, kad Sarmos, Parfumexpress ar kitu parduotuviu kvepalai neoriginalus ar prasciau laiko (kaip kad sklando gandai ant musu zemeles doh.gif )...
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2010 01 12, 13:03)
Panašu, kad paslaptis  rolleyes.gif Aš klausiau to paties, bet atsakymo negavau. Matyt tik išrinktieji gauna tokius pasiūlymus  bigsmile.gif

Na man niekas taip nesiule, nors ir kreipiausi. Cia dziaugtis ar verkti?
Atsakyti
QUOTE(Birūta @ 2010 01 13, 15:07)
tiesa, karta nuejau i SARMA pauostyt INCANTO SHINE, tai man nedave, nes, priejus vedejai, paaiskino, kad suruge... istrauke is stalciaus ir abi su vedeja pauosciusios dar karta palinksejo galva - suruge... nzn kaip tai buna... gal ir mano pirkti rugteleje?  lotuliukas.gif

O butumet norejusi uostyti surugusi kvapa?
Parduotuvese testeriai is tiesu gan greitai genda, nes lentynos isyla nuo lempu apsviecianciu jas ir testeriai, stovintys ant tu ikaitusiu lentynu, daug greiciau genda. Populiariu kvapu testeriai nespeja sugesti, o tie kurie stovi ilgesni laika genda.
Atsakyti
QUOTE(Netavoreikalaite @ 2010 01 13, 21:51)
O butumet norejusi uostyti surugusi kvapa?
Parduotuvese testeriai is tiesu gan greitai genda, nes lentynos isyla nuo lempu apsviecianciu jas ir testeriai, stovintys ant tu ikaitusiu lentynu, daug greiciau genda. Populiariu kvapu testeriai nespeja sugesti, o tie kurie stovi ilgesni laika genda.

ziuriu,kad Kristianoj jau apsvietimai isjungti lentyneliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2010 01 13, 22:37)
ziuriu,kad Kristianoj jau apsvietimai isjungti lentyneliu lotuliukas.gif

Kažkaip nepastebėjau, reiks atidžiau apžiūrėt lotuliukas.gif

Gal išjungė tik prie rečiau testuojamų, nepopuliarių, tai ir nepastebėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 16 sausio 2010 - 23:57
QUOTE(delamorte @ 2010 01 11, 21:24)
Lt Douglas'e stovi ir tokios, ir tokios Dreamer dėžutės, tai vis tik irgi manau, kad bus skirtingas leidimas ax.gif

AČIŪ dideliausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,
Gal kas galetu pakonsultuoti del Nina Ricci Nina kvepalu originalumo. Kvepalai 30ml, edt, pakuote ir t.t. atitinka originala, tik va kamstelis yra ne "auksinis lapelio formos", o siaip baltas "burbuliukas". Ar is sito galima kazka spresti?
Labai aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Himawari: 21 sausio 2010 - 14:38
QUOTE(Himawari @ 2010 01 21, 15:37)
Labas,
Gal kas galetu pakonsultuoti del Nina Ricci Nina kvepalu originalumo. Kvepalai 30ml, edt, pakuote ir t.t. atitinka originala, tik va kamstelis yra ne "auksinis lapelio formos", o siaip baltas "burbuliukas". Ar is sito galima kazka spresti?
Labai aciu uz atsakymus.

30ml Nina Ricci Nina kamstelis ir turi buti be lapeliu wink.gif Turetu buti skaidrus kamstelis- "burbuliukas" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 01 17, 00:56)
Kažkaip nepastebėjau, reiks atidžiau apžiūrėt  lotuliukas.gif

Gal išjungė tik prie rečiau testuojamų, nepopuliarių, tai ir nepastebėjau  lotuliukas.gif

Paiėmiau Guerlain kvepalus kristianoje, tai tokie šilti buvo, kad net ranką šildė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 01 21, 15:03)
30ml Nina Ricci Nina kamstelis ir turi buti be lapeliu wink.gif Turetu buti skaidrus kamstelis- "burbuliukas"  4u.gif

Nebutinai, buna ir su lapeliais ir be ju, pwz as turejau 30ml su lapeliais rolleyes.gif kazkurioj temoj buwau jau diskutuota apie siuos nina kvepalu buteliukus.
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 01 21, 16:05)
Paiėmiau Guerlain kvepalus kristianoje, tai tokie šilti buvo, kad net ranką šildė.  doh.gif

čia gal nelabai į temą nusidiskutuota, ir su originalumu gal nieko bendro neturi,
bet................
rimtai???? stovi šilti???
tada aš pvz. nesistebiu,kad merginos pradeda abejoti nusipirktais/gautais kvepalais, jei juos (tarkim,normaliom salygom laikytus) lygina su įvaizdžiu, susikurtu besiuostinėjant (tarkim, ryškioje šviesoje, matyt kaitriniu lempučių, prišildytus) kristianose doh.gif

prisiminiau analogiją - vynas,likeris,porto,dar belekas,taip pat skirtingai kvepės skirtingose temperatūrose.....
na bet ne apie tai...
bet nuostabi naujiena, bet kokiu atveju

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 21 sausio 2010 - 15:27