Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(fantasyja @ 2010 01 11, 07:50)
tai vat ir as pati turejus tik 75ml  unsure.gif  , o skelbimu lentoje yra skelbimas, kad 100ml parduodama ( http://www.manodrabu...393303-kvepalai ).
Is karto susigundziau  biggrin.gif , bet poto susimasciau  unsure.gif . Gal galite patarti dėl šių parduodamų kvepalų  blush2.gif . Aciu

Vien kainos gali byloti apie neoriginaluma doh.gif
nejau 100ml euforijos ar manios galima nusipirkti naujus po 80LT g.gif
Nemanau. schmoll.gif +kiekiai simtiniai cool.gif ir kaip dazniausia-gauti dovanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 01 11, 13:41)
Vien kainos gali byloti apie neoriginaluma  doh.gif
nejau 100ml euforijos ar manios galima nusipirkti naujus po 80LT  g.gif
Nemanau.  schmoll.gif  +kiekiai simtiniai  cool.gif  ir kaip dazniausia-gauti dovanu  biggrin.gif

Supratau blush2.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 01 11, 14:41)
Vien kainos gali byloti apie neoriginaluma  doh.gif
nejau 100ml euforijos ar manios galima nusipirkti naujus po 80LT  g.gif
Nemanau.  schmoll.gif  +kiekiai simtiniai  cool.gif  ir kaip dazniausia-gauti dovanu  biggrin.gif

Siaip tai jeigu spresti vien pagal kaina, tai cia SM turbut vien padirbiniais ir prekiaujama, nes kartais pasiulo ir dar maziau blink.gif
Bet tu teisi: man pavyzdziui didele talpa ir tokia kaina is karto kelia itarima g.gif
Bet kitu atveju ka zmogui daryti, jei gavo dovanu, tas kvapas visiskai netinka ( kaip man Euphoria- apsiverkciau gavusi, nekenciu sito kvapo), o pinigu verkiant reikia...Uz tiek kiek parduoda Sarma ar Kristute- tikrai negausi, o juk dar yra parfumexpress'as, negi eisi su krepsiu.
Siaip net ir garsios uzsienio inetines parduotuves jei tu nori tapti ju retailer'iu tau siulo 2 variantus: pirkti originalus ir uzdirbti labai mazai, ar pirkti fake ir uzdirbti palyginti keliskart daugiau...
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 01 11, 16:33)
  Siaip net ir garsios uzsienio inetines parduotuves jei tu nori tapti ju retailer'iu tau siulo 2 variantus: pirkti originalus ir uzdirbti labai mazai, ar pirkti fake ir uzdirbti palyginti keliskart daugiau...

Įdomu, įdomu bigsmile.gif Ir kuri gi garsi užsienio interneto parduotuvė jums pateikė tokį pasiūlymą? bigsmile.gif
Atsakyti
Siaip tai jeigu spresti vien pagal kaina, tai cia SM turbut vien padirbiniais ir prekiaujama, nes kartais pasiulo ir dar maziau  blink.gif
Bet tu teisi: man pavyzdziui didele talpa ir tokia kaina is karto kelia itarima    g.gif
Bet kitu atveju ka zmogui daryti, jei gavo dovanu, tas kvapas visiskai netinka ( kaip man Euphoria- apsiverkciau gavusi, nekenciu sito kvapo), o pinigu verkiant reikia...Uz tiek kiek parduoda Sarma ar Kristute- tikrai negausi, o juk dar yra parfumexpress'as, negi eisi su krepsiu.

Taip, sm tikrai pardavinejama pigiau nei parduotuvese (daugeliu atveju), bet kai siuloma produkcija po 100ml (ala gavus dovanu) ir uz stulbinamai maza kaina, tai nesitiki, kad zinant originaliu kaina, pardavinetu pusvelciui g.gif
Pirmiausia vertetu gautus dovanu kvepalus issianalizuoti, ka gavai, nes nemanau kad dovanojama po 100ml is Kristianos ar Sarmos, kad ir PE, juk nezinant kvapo, bent jau 30ml pirktu dovanotojas, o ne po 100ml, nemanot? mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, moterys visada perka mazas talpas, arba net atomaizerius- nes jos nori isbandyti, joms greitai atsibosta, pradeda galva skaudeti, nori naujienu, o vyrai- tik dideles, nes jie visa laika skaiciuoja. Todel taip ir gaunasi atvirksciai- vyrai gauna dovanu trisdesimtukus, nors patys sau visada perka didziausia talpa, o moterys- simtukus blink.gif Tame ir gyvenimo paradoksai...
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 01 07, 00:32)
Sveikos merginos. Labai reikia pagalbos. Reikia nupirkti vyriškiui dovaną. Bet "užsikasiau", keliu letenas wub.gif  Skirtinguose int. puslapiuose randu skirtingas dėžutes - su juostele ir be juostelės... Nežinau, kuris yra kuris... Nors pati manau, gal skirtingas leidimas, bet gal saku yra tikrai žinančių?

Lt Douglas'e stovi ir tokios, ir tokios Dreamer dėžutės, tai vis tik irgi manau, kad bus skirtingas leidimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 12 30, 13:21)
Aciu, o gal kas turi 50 ml palyginimui  4u.gif

Ir mano 50ml lygiai taip pat atrodo. Kvapas stiprus ir laikosi ilgai. Pirkau Londone, patikimoje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 01 11, 17:33)
Siaip tai jeigu spresti vien pagal kaina, tai cia SM turbut vien padirbiniais ir prekiaujama, nes kartais pasiulo ir dar maziau  blink.gif
Bet tu teisi: man pavyzdziui didele talpa ir tokia kaina is karto kelia itarima    g.gif

kap įdomu............. o kas čia per biznis, jei ne paslaptis tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 01 12, 11:31)
kap įdomu............. o kas čia per biznis, jei ne paslaptis tongue.gif

Panašu, kad paslaptis rolleyes.gif Aš klausiau to paties, bet atsakymo negavau. Matyt tik išrinktieji gauna tokius pasiūlymus bigsmile.gif
Atsakyti

Šiaip aš taikus žmogus esu, bet kai jau nepasikuklinama viešai daugiatūkstantiniame forume išdrėbti tokio lygio nesąmonę, tai kyla begalinis noras žiebt atapakalia ranka per dantis taip, kad smegenėlės (jei jų yra) į vietą susistatytų.
Atsakyti
O aš jau buvau bepatikinti, jei jau žmogus taip užtikrintai teigia, o aš pati niekada nebandžiau tapt jokiu tuo retaileriu, nu, ką aš žinau..... ax.gif
O čia Smauglius viską aiškiai į vietas sustatė lotuliukas.gif
A baikit, gal visgi tos įžymios internetinės pardės yr įžymios Rusijoje, Kinijoje, Kroatijoje, Turkijoje etc, tada visai tikėtinas reikalas biggrin.gif
Atsakyti