Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(darvina @ 2009 12 29, 17:27)
Na, ir mane siandien po gauto siuntinuko is Fragrancedirect  itarimo kirminas kamuoja. Dezutes buvo be jokio "celofano" , nors Sarmoj maciau "celofanuotus". daug kas sake, kad is sio internetinio puslapio buna tik originalai, bet kazkas man nepatinka ir tiek.....  su ta pakuote. Kvapas atrodo geras, nors tai mano pirmi tokie kvepalai, neturiu su kuo ir lyginti, tik su "gimtaja Sarma". g.gif

O kokie tai kvepaliukai? Ir kas dar atrodo itartinai? ax.gif
Kad kvepaliukai necelofanuoti dar nereiskia, kad neoriginalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2009 12 29, 16:27)
Na, ir mane siandien po gauto siuntinuko is Fragrancedirect  itarimo kirminas kamuoja. Dezutes buvo be jokio "celofano" , nors Sarmoj maciau "celofanuotus". daug kas sake, kad is sio internetinio puslapio buna tik originalai, bet kazkas man nepatinka ir tiek.....  su ta pakuote. Kvapas atrodo geras, nors tai mano pirmi tokie kvepalai, neturiu su kuo ir lyginti, tik su "gimtaja Sarma". g.gif

tai kad kvapas ir turetu buti pagrindinis rodiklis mirksiukas.gif belieka sarmutes ar kristutes palyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 12 26, 17:35)
user posted image
user posted image

Labuka, gavaunuo Kaledu senio siuos kvepalus. Dziaugiausi kol nepasikvepinau  verysad.gif , kvepia tol kol kvepalus purski. Minute laike ir nebepasakysi, kad kvepinausi verysad.gif . Gal kas turite siuos kvepalus ir paprotinsite mane , cia orginalus ar ne. Gal tiesiog cia is kvepalu, kuriu pats neuzuodi, nors ju ir kiti neuzuodzia  biggrin.gif
Is anksto aciu  4u.gif

Turiu šiuos originalius, nors kvapas man ir nelabai patinka doh.gif Laikosi jie puikiai, o ir kvapas gan stiprus, nereikia daug purkštis ax.gif
Skirtumus tarp jūsų ir savo buteliuko patebėjau tik ant dugno, užrašas pas mane ne baltas, o įspaustas į dugną ir made in france viduryje, o po to mililitrai g.gif Met čia gali būti dėl to, kad maniškis yra 100ML
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 30 gruodžio 2009 - 00:01
Norėjau paklausti jūsų, turiu Dior Eau de Dolce Vita, ir sakykit, žiūrint iš viršaus į kamštuką turi būti koks užtašas kaip ant jadore ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 30, 02:00)
Turiu šiuos originalius, nors kvapas man ir nelabai patinka  doh.gif  Laikosi jie puikiai, o ir kvapas gan stiprus, nereikia daug purkštis  ax.gif
Skirtumus tarp jūsų ir savo buteliuko patebėjau tik ant dugno, užrašas pas mane ne baltas, o įspaustas į dugną ir made in france viduryje, o po to mililitrai  g.gif Met čia gali būti dėl to, kad maniškis yra 100ML

Aciu, o gal kas turi 50 ml palyginimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 12 30, 15:21)
Aciu, o gal kas turi 50 ml palyginimui  4u.gif

Turiu 50ml, viskas atrodo lygiai taip pat. Kvapas laikosi ilgokai.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2009 12 30, 19:10)
Turiu 50ml, viskas  atrodo lygiai taip pat. Kvapas laikosi ilgokai.

Aciu, nuraminote smile.gif Vadinasi su mano nosimi kazkas blogai, kad neuzuodziu as ju biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite palyginimui ideti Chanel Chance ax.gif ar gali originalas buti rudos spalvos(100ml) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 12 31, 12:29)
Gal galite palyginimui ideti Chanel Chance ax.gif ar gali originalas buti rudos spalvos(100ml) g.gif

EDP yra tamsiai gelsvas
Atsakyti
Gal kuri turite palyginimui įkelti Armani Diamonds originalių ir fake kvepalų foto? Arba gal kuri galite man į AŽ parašyt, pagelbėti? atsiųsčiau foto pasakytumėt ar real ar fake, nes bijau pirktis 4u.gif Būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2010 01 06, 15:34)
Gal kuri turite palyginimui įkelti Armani Diamonds originalių ir fake kvepalų foto? Arba gal kuri galite man į AŽ parašyt, pagelbėti? atsiųsčiau foto pasakytumėt ar real ar fake, nes bijau pirktis  4u.gif Būčiau dėkinga

HoTea, tikrai prieš Naujuosius šitoj pačioj temoj mačiau - paversk atgal truputį.... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 01 06, 16:34)
HoTea, tikrai prieš Naujuosius šitoj pačioj temoj mačiau - paversk atgal truputį.... 4u.gif

Dėkui labai, bėgu ieškot 4u.gif
Atsakyti