Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

Vat vat, dugnas turetu buti storas, dar 26 d idesiu su originalu nufotkinta, sese pazadejo atvezti tokiam reikalui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 23, 15:06)
Man sis panasus i orginala. Ypac buteliuko apacia - storas stiklas.

o man nepanasus, neswarbu kad butelio apacia turi but stora, nes orginaliu kvepalu su tokiais sulenktais ir perilgais siaudeliais nesu macius. Mano manymu abu neorginalus g.gif
Atsakyti
Nu va, tuo paciu atskleistime tiesa apie parduodamus kvepalus. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Labuka, gavaunuo Kaledu senio siuos kvepalus. Dziaugiausi kol nepasikvepinau verysad.gif , kvepia tol kol kvepalus purski. Minute laike ir nebepasakysi, kad kvepinausi verysad.gif . Gal kas turite siuos kvepalus ir paprotinsite mane , cia orginalus ar ne. Gal tiesiog cia is kvepalu, kuriu pats neuzuodi, nors ju ir kiti neuzuodzia biggrin.gif
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
na va griztu su fotkem
user posted image
user posted image
user posted image

maziukas pirktas kristuteje ax.gif
spalva kiek dabar matau ne tamsiai oranzine, bet visvien skiriasi blush2.gif
dar pastebejau, kad purkstuko spalva neoriginalaus kitokia nei ant buteliuko plastmasiuko ax.gif
Atsakyti

Natka, o kvapas kaip? Spalva, šiaudelio ar purkštuko forma nieko nereiškia. Kaip kvapas tik užpurškus ant odos ir po kokių 20 minučių?

Tarkim, Kenzo Jungle Tigras - šimtukai ir 50-ukai yra šviesiai gelsvos spalvos, o 30-ukai, kurie yra dekoracijoje a la džiunglių imitacijoje, praktiškai ryškiai oranžiniai. Kvapas - identiškas, viskas originalu.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 26, 20:22)
Natka, o kvapas kaip? Spalva, šiaudelio ar purkštuko forma nieko nereiškia. Kaip kvapas tik užpurškus ant odos ir po kokių 20 minučių?

taigi rašė, kad netoks visai:)
ir šiaip, dugnas tas profaniškai pagamintas.
Atsakyti
Parasykite ir apie mano Cristobal kvepaliukus biggrin.gif . Nes taip knieti suzinti ar cia kvapas visiskai nelaiko, kad EDT ar, kad kokiu pripiltu vandeniu kvepinuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 12 26, 22:04)
taigi rašė, kad netoks visai:)
ir šiaip, dugnas tas profaniškai pagamintas.

drinks_cheers.gif jo kvapas nekos doh.gif ir laikosi tragiskai trumpa laika. Buteliukas tikrai prastai pagamintas, teka is jo blin, nesuprantu kur leidzia blink.gif
Atsakyti
Gal galite parasyti apie Armani Diamonds blush2.gif kaip atskirti, gal idesite foto kaip turi atrodyti originalas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnuciukas: 28 gruodžio 2009 - 22:07
stai,as turiu tuscia buteliuka is 50ml originalo ir gavau dovanu FAKE 100ml verysad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Skirtumai:
1. kvepalu spalva!! originaliu buvo skaidrus ,kaip vanduo,Fake-geltoni
2.lipdukas ant dugno.ant originaliu aiskiai matosi kodukai,viskas parasyta aiskiai ir matomai,ant fake lipdukas kaip nuskanuotas,nieko aiskiai nesimato,kodu skaiciai nesimato,kokie skaiciai uzrasyti...
3.stiklas originaliu su "svelniais" kampais ir vienodos spalvos,fake su astriais kampais ir stiklas vietomis su dememis
4.buteliuko dugnas skiriasi
5.originaliu siaudelis tiesus,fake uzlenktas(nors i tai maziausiai atkreipiu demesi g.gif )jau ir fake pradejo su plonais siaudeliais gamynti biggrin.gif
6.KVAPAS! fake spiritu neatsiduoda,bet laiko vos pusvalandi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 29 gruodžio 2009 - 10:24
Na, ir mane siandien po gauto siuntinuko is Fragrancedirect itarimo kirminas kamuoja. Dezutes buvo be jokio "celofano" , nors Sarmoj maciau "celofanuotus". daug kas sake, kad is sio internetinio puslapio buna tik originalai, bet kazkas man nepatinka ir tiek..... su ta pakuote. Kvapas atrodo geras, nors tai mano pirmi tokie kvepalai, neturiu su kuo ir lyginti, tik su "gimtaja Sarma". g.gif
Atsakyti