Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Isabelle @ 2009 12 22, 19:32)
nes trokystai tipo isnesa is troku kvepalus... doh.gif 

Kas čia per kosmosas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 12 22, 20:32)

nu va neseniai teko susidurti su fuflo dior jadore....jei neturetum rankoj originalo tai galvotum kad tas fuflo originalas......kvapas panasus...laikosi gan gerai.....bonkute nepriekaistinga.....

o tais kvepalais prekiauja viena moteriske ir visiems sako kad kvepalai originalai, nes trokystai tipo isnesa is troku kvepalus... doh.gif  jezus marija tipo kokiu nori tokiu ir isnesa....atrodo kad tam troke skirtingu kvepalu dezes buna.... doh.gif lotuliukas.gif  svieto virsune.....ir amerikoj tokiu dalyku buna lietuviu ir ne tik tarpe.... doh.gif

nu lygiai ta pati situacija pas mane buvo pries 5 metus, gerai laike ir kvapas visai nieko, mano buvusiam patiko, tai vaziavau i gariunus spec. pirkti, bet jau zinojau ko, tai tas vyras ir nesliepe. O kai paklausiau kur jie tokie gaminami, tai atsake kad cia tiesiog analogas ir pilstomas kazkur rusijoje.
Tai va ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monax @ 2009 12 22, 13:02)
o as cia i diskusijas nieko nekvieciu.... parasiau tai ka zinau....

tai matyt, kad nelabai ką ir žinot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.. Iškilo man toks klausimukas.. Tikiuosi už jį neužsipulsit manęs.. Kad Lietuvoj yra padielkių ir taip aišku.. Tarkim iš Vokietijos parsivežiau Escada Into the Blue, kai pasibaigė nubėgau nusipirkti (dabar nepamenu tiksliai į kokią) parduotuvę jų.. Ir ką pasakysit.. Kvapas buvo visiškai ne toks. Tai kur originalas? Vokietijoj ar Lietuvoj??
Ir dar... Kažkuri rašėt, kad Sarmoj tikrai nėra padielkių.. Tai kaži kodėl daro akcijas "Seną buteliuką atnešus, naujas kvepalų buteliukas su 20% nuolaida" g.gif Ale gerą darbą žmonėms daro?? g.gif Ar galit man paaiškint kas nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktoOote: 22 gruodžio 2009 - 23:41
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 22, 15:25)
Referendume tai balsavom UŽ, o perskaityt tai praktiškai nieks neskaitė. Va ir kliedi žmogeliai iš inercijos apie tai kaip LT yra trečioji šalis (nelabai gal ir žino ką tai reiškia). Šiaip įdomių dalykų ten parašyta. Vat Biblijos gali neskaityt jei į pomirtinį gyvenimą netiki ir šiaip pasakų nemėgsti, bet tą sutartį (nu tiek to, be papildomų protokolų ir lydinčių dokumentų) - privalu.  biggrin.gif

O tai kaip tokioj šviesoj paaiškintumėte Padvaisko matracą "Benediktas XVI"?
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 12 22, 23:41)
Ir ką pasakysit.. Kvapas buvo visiškai ne toks. Tai kur originalas? Vokietijoj ar Lietuvoj??

Ir dar... Kažkuri rašėt, kad Sarmoj tikrai nėra padielkių.. Tai kaži kodėl daro akcijas "Seną buteliuką atnešus, naujas kvepalų buteliukas su 20% nuolaida" g.gif Ale gerą darbą žmonėms daro?? g.gif Ar galit man paaiškint kas nors?

lotuliukas.gif
Neužpuolu, man tik juokinga lotuliukas.gif (kaži kokia mėnulio fazė, po galais ar prieškalėdinės paranojos visus puola???)
O kodėl RIMI, Maxima va, ką tik padarė net 40 proc nuolaidą žaislams, 30 proc nuolaidą knygoms - psio, žaislai broluoti, o knygose visai ne tas rašoma, kas jose turi būt originalo kalba? lotuliukas.gif
A batai, batai - božė...Kokios jiems nuolaidos būna.....O rūbams..... lotuliukas.gif
O picerijose tai, kai būna nuolaidos, tai - viskas tikrai supuvę, supeliję ar kaip?
Turbūt, žymiai smagiau yra galvoti, kad Sarmose dirba visas padirbinėtojų tinklas, beje, - jų yra visur, ir visi tyko, būtent, jūsų. Ir Sarmos, būtent, tam ir įkurtos. Ir buteliukus, žinoma, surenka akivaizdžiai tam, nes jiems pritrūko savos taros lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paimkit vieną kartą ir parašykit į Vartotojų teises. Jausitės gerą darbą padarius - atskleidus praktiškai mafijinį struktūrinį padalinį. cool.gif

O dėl Eskados. krūvos veiksnių gali būt (elementariausias - ne ta koncentracija, jei tokios būna Eskadose ar ne tų metų leidimas, o su tamstos žiniom, tai akivaizdžiai gali būt net ne ta Eskada, o gal ir visai ne Eskada). Ir apie visus juos rašo šitoje ir ankstesnėse temose.

Dzievaž, buvo tokia graži V-i-k-o-s mintis, kad nevystyt tų paranojų..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 12 22, 23:41)
Tai kaži kodėl daro akcijas "Seną buteliuką atnešus, naujas kvepalų buteliukas su 20% nuolaida" g.gif Ale gerą darbą žmonėms daro?? g.gif Ar galit man paaiškint kas nors?

doh.gif ... nu kodel maxima daro akcijas? blink.gif kad zmones pirktu doh.gif
ups,heilės posta pakartojau.. ne nu bet zmoniu logika.. doh.gif superka senus originalius buteliukus,kad i juos padielka ipylt ir pardavineti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 23 gruodžio 2009 - 09:08
QUOTE(Shumeras @ 2009 12 22, 23:49)
O tai kaip tokioj šviesoj paaiškintumėte Padvaisko matracą "Benediktas XVI"?

Skajtau, kad ir tiesa, ir šviesa mūs žingsnius telydi, amen. Ar gerbiamasas prelegente skajtote kitajp? Pakontempliuokime išvakarėse...
Papildyta:

Ė, tetos ir dėdės, prisiminkime šitam kontekste lietuvių liaudies išmintį: melas atšuoliuoja, tiesa lėtai ateina.
Tai jei kokia nors vat aukščiau minimo Padvaisko Nijolė atėjus į SM pareiškia, kad LT yra Ruandos ekonominėj zonoj ir dėl to mums veža TIK paddielkes Poznanės išilstymo, nes jos pusseserės vyro sesers draugė, dirbanti kur nors Kaune Kristianoj sakė, kad tikrai tikrai tikrai pas mus - vien paddielkės, tai toji Nijolė iš Padvaisko šitą savo informaciją paskleis per Lietuvą žaibišku greičiu. O po to gali nors ir Izolda Gudelių ateiti su kontraktu su Chanel ir muštis į dailią krūtinę, kad parduoda tą patį ką ir Eliziejaus laukuose ir ką? Pusė Lietuvos kaimų kaimelių ir didesnių gyvenamųjų teritorijų jau bus įtikėję, kad LT - paddielkos, Šventajame Užsienyje (nepainioti su Šventuoju Sostu) - tik Tikri Kvepalai.
Vat iš čia - ir mergaitės Viktoooootės klausimėliai. biggrin.gif
Ramių ateinančių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2009 12 23, 10:05)
doh.gif ... nu kodel maxima daro akcijas? blink.gif kad zmones pirktu doh.gif
ups,heilės posta pakartojau.. ne nu bet zmoniu logika.. doh.gif superka senus originalius buteliukus,kad i juos padielka ipylt ir pardavineti lotuliukas.gif

o ką? - atnešei sutrintą butelką - ir pirkt gausi tik praėjusios akcijos sutrintam įpilto kvepalo! o jei gražiai buteliuką saugojai - galėsi nusipirkt truputį ryškesniais dažais nupukštą....

Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2009 12 23, 10:05)
superka senus originalius buteliukus,kad i juos padielka ipylt ir pardavineti lotuliukas.gif

Baikit, gi Sarmoj rusy backos stovi su Chanel, Dior, Versace ir t.t. Kaip tik atnesa butelaiti, konsultantes nubega i rusy pripila versace ir vualia lentynos wel pilnos kvepalu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 12 23, 08:51)
lotuliukas.gif
Neužpuolu, man tik juokinga lotuliukas.gif (kaži kokia mėnulio fazė, po galais ar prieškalėdinės paranojos visus puola???)
O kodėl RIMI, Maxima va, ką tik padarė net 40 proc nuolaidą žaislams, 30 proc nuolaidą knygoms - psio, žaislai broluoti, o knygose visai ne tas rašoma, kas jose turi būt originalo kalba? lotuliukas.gif
A batai, batai - božė...Kokios jiems nuolaidos būna.....O rūbams..... lotuliukas.gif
O picerijose tai, kai būna nuolaidos, tai - viskas tikrai supuvę, supeliję ar kaip?
Turbūt, žymiai smagiau yra galvoti, kad Sarmose dirba visas padirbinėtojų tinklas, beje, - jų yra visur, ir visi tyko, būtent, jūsų. Ir Sarmos, būtent, tam ir įkurtos. Ir buteliukus, žinoma, surenka akivaizdžiai tam, nes jiems pritrūko savos taros lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Paimkit vieną kartą ir parašykit į Vartotojų teises. Jausitės gerą darbą padarius - atskleidus praktiškai mafijinį struktūrinį padalinį. cool.gif

O dėl Eskados. krūvos veiksnių gali būt (elementariausias - ne ta koncentracija, jei tokios būna Eskadose ar ne tų metų leidimas, o su tamstos žiniom, tai akivaizdžiai gali būt net ne ta Eskada, o gal ir visai ne Eskada). Ir apie visus juos rašo šitoje ir ankstesnėse temose.

Dzievaž, buvo tokia graži V-i-k-o-s mintis, kad nevystyt tų paranojų..... smile.gif

Bet maximoj neprašo senos knygos atnešt arba senų žaislų. Ir aš nesakau, kad būtent Sarma pardavinėja padirbinėtus kvepalus. Aš tik paklausiau, nes man labai įdomu pasidarė. Bet jus, turbūt pati Sarmoj dirbat, dėl to ir puolat šitaip...
O manęs įžeidinėti, jus išvis neturit teisės. Ir išvis prie ko čia mano žinios, aš sakau kaip buvo- KVAPAS BUVO NE TOKS.
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 12 23, 10:31)
Bet maximoj neprašo senos knygos atnešt arba senų žaislų.

As supratau.... jai parduoda tai dar puse velnio, bet jai kazka praso keitimui. Psio - 100% fufliakas.
Nuo siol mielos tetos as tik pardavinesiu arba pirksiu savo kveliukus, jai jus man siulisit kokiu senu vintaziniu kvepaliuku keitimui tai cia bus irodomas kad fuflo bandod ikisti. As dabar pamokita. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 23 gruodžio 2009 - 10:53