Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(Smauglius @ 2009 12 22, 00:39)
Shit happens arba Ir gudri višta uodega įsidilgina - rinkitės kas labiau patinka. Net ir apdairiausiam žmogui gali atsitikti tas pats. Nė vienas nesam aiškiaregiai ar ekspertai. Nu išsidūrėt - ir ką? Gyvenimiška pamoka kainavo 140 Lt. Kitą kartą nepirksit iš skelbiu.lt. Ar jums naujiena, kad aplinkui pilna sukčių?
O sugebėjimas pasišaipyt iš savęs atsidūrus bet kokioje situacijoje yra pati geriausia žmogaus savybė.

zdiugu kad sugebat is saves tokioje situacijoje pasisaipyt thumbup.gif
man pakanka kad atsiranda norinciu is manes pasisaipyt, tai nesiruosiu pati is saves juoktis.
Be to tema juk apie padirbtus kvepalus, tai mes ir stengiames kad kuo maziau tu sukciu pasitaikytu, ir jie is musu pelnytusi,
o ka skatina tokie sposai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 22 gruodžio 2009 - 00:04
QUOTE(Natka @ 2009 12 22, 00:49)

Jau atsake - nedaryti tragedijos, nes tai tikrai ne pasaulio pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(monax @ 2009 12 21, 14:25)
kazkur skaiciau kaip reikia patikrinti kvepalu kokybe.... reikia buteliuka suplakti ir ziureti ar yra nuosedu... kuo maziau nuosedu tuo geriasni jie yra.... bet va ne visi buteliukai yra persvieciami doh.gif

As tai ragauju.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 21, 23:49)

O ką skatina perdėta paranoja (JUMS ASMENIŠKAI NETAIKOMA) ar, persiprašau, nu, bet juokingi patarimai, kaip atskirti originalą nuo fuflo (JUMS ASMENIŠKAI NETAIKOMA)? Nieko. Tai gal geriau jau papokštaut ta tema, negu nesustojant savęs gailėtis.... smile.gif

Kad būt ramiau - aš irgi esu šitaip pakliuvus, irgi sumokėjus 140lt už visišką padirbinį. Nu, ir neverkiu kaskart progai pasitaikius apraudodama savo 140 lt, kurie dabar, oho, kaip praverstų.....
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 21, 23:49)
man pakanka kad atsiranda norinciu is manes pasisaipyt, tai nesiruosiu pati is saves juoktis.

<...>

Kas iš jūsų norėjo šaipytis? Aš ne. Parašiau ne po jūsų žinutės ir ne jums mano rašliava buvo skirta.

Jeigu taip rimtai ir jautriai reaguojate, paaiškinkite, ką skatina žinutė apie kvepalų plakimą ir nuosėdų juose stebejimą?

Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 12 22, 11:13)
Kas iš jūsų norėjo šaipytis? Aš ne. Parašiau ne po jūsų žinutės ir ne jums mano rašliava buvo skirta.

Jeigu taip rimtai ir jautriai reaguojate, paaiškinkite, ką skatina žinutė apie kvepalų plakimą ir nuosėdų juose stebejimą?

As ju nerasiau, tai negaliu interpretuot ne savo rasytu zinuciu, kcia jau klausimas turetu autorems nuskambet wink.gif
Galiu tik uz savo parasytas atsakyt. Kas iš jūsų norėjo šaipytis?
As del saipymosi turejau omeny tuos, kurie nuolat bando apgauti, ir visai neturejau omeny SM rasytu zinuciu. Be to griztant prie temos. Perziurekit kvepalu temas ir paskaiciuokit kiek kartu juose rasoma ir prasoma padet atpazinti padirbtus nuo originalo. O kvepalu isparduotuveje kai nuotrauka savo kvepalu patalpina ir praso kaip uz originala? Tai gerai kad yra apsisvietusiu ir askarto pasako, kad jos ne originala parduoda. Ir visas siuncia cia pasiskaityt.
As tikrai neverkiu del savo 140 lt, tai buvo seniau, ne dabar ir pries 5 metus tokia situacija buvo ir su J'Adore, tada sumokejau gerai pazystamai 160 lt, kad paskui nei jai pasakyt, nei ka padaryt.
As labai noreciau kad mano klaida pakartotu kuo maziau zmoniu, todel ir parasiau temoje, ir nuotrauku ikeliau, ir dar ikelsiu kai originala turesiu. O juk galejau nieko nerasyt ir tiliai juoktis, kad kazkam beda tokia pasitaike.
Juk temos autore padare dideli darba (ir jos pagalbininkes) kad susistemint turimas zinias ir informacija, tai manau kad jei kam taip pasitaiko, galima prisidet ir isplesti tema su naudingais patarimais.
Atsakyti
saipykites... tikriausiai pacios niekada neturejote geru kvepalu... vienos meto is 12 auksto kitos ragauja... skanaus! gal ir as taip daryciau jei visus "firminius" kvepalus is turgaus pirkciau..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nelabai protingos pasirodet ir tiek..... ir humoras cia jusu visai nejuokingas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monax: 22 gruodžio 2009 - 12:03
Neseniai pirkau dviejus kvepaliukus 8ml is Sarmos, beda ta, kai uosciau testeri tai labai skaniai kvepejo, jokio spirito neuzuodziau, bet kai parsinesiau namo, pausciau iskart dvelke spirito kvapas, vienas is ju (neturiu dabar po ranka) Salvadoro Dali ar pan, net nekvepejo panasumu, taip, kvapas turejo ta pati gaivumo, bet truko vieno prieskonio, kuris taip skaniai kvepejo is testerio. Ar gali buti padielkes Sarmoje? Su ipakavimu lyg ir viskas tvarkoi buvo. Nerandu niekur informacijos apie kvepalu ar EDT, EDP sudeti, kokiu skysciu juos skiedzia? Ar tas spirito kvapas turi uzsiuosti? Ar orginalai kvepia tuo spiritu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monax @ 2009 12 22, 12:02)
tikriausiai pacios niekada neturejote geru kvepalu... 

Aišku, kad neturėjom. Mes net nežinom, kokie yra geri.

Na, nesąmonė tas būdas originalumui patikrint, nesąmonė. Lygiai taip pat patikrint galima ir ragaujant, ir iš daugiaaukščio mėtant.

Patikrinimo būdai yra visai kitokie, ir dauguma jų yra aprašyti tokiose temose, skaityt reikia, prieš kažką apkaltinant ar leptelint , persiprašau, bet visišką kvailystę, kuri bent jau juokinga. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Rupuziokas @ 2009 12 22, 12:14)
Neseniai pirkau dviejus kvepaliukus 8ml is Sarmos,

Labai abejočiau, kad Sarmoj galima nusipirkti padirbinių.
O kad jaučiasi spirito kvapas, tai gal dėl to, kad iš mėginuko užsipilat ar uodžiat didesnį kiekį, nei iš testerio. Ir nepalaukiat, kol kvapas nusigaruos, iškart kišat nosį.
Atsakyti
Ir nepalaukiat, kol kvapas nusigaruos, iškart kišat nosį.

Na ten purskiami kuriuos pirkau, spirito kvapo po keliu minuciu nelieka, bet is testeriu tikrai nera to kvapo, jug irgi iskat uosciau. Tik noreciau paklausti kas nusimano, ar tas spirito kvapas jauciamas labiau EDT nei EDP? Ar tai reiskia, kad jie labiau skiesti? Nes pvz., FM kvepalus turiu, raso jog ten ieina 20 proc, bet spiritu dvokia gal kelias valandas.
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2009 12 22, 12:23)

Na ten purskiami kuriuos pirkau, spirito kvapo po keliu minuciu nelieka, bet is testeriu tikrai nera to kvapo, jug irgi iskat uosciau.

Gal tik atrodė taip su tuo testeriu? Nes gi neturit jo nusipirkus, kad galima būtų iškart sulygint. Gal bandykit neštis į parduotuvę ir ten pravest lyginamąją akciją? mirksiukas.gif

Ir, apskritai, tai drįsčiau teigti, kad spirito kvapo išvis neturi būt. Net ir perdozavus, net ir nosin įlašinus, kvapas bus ne koks, bet ne spiritas.....Nors galvos neguldau - neišmanau nieko apie Dali kvapus.
Gal ten vistik ne spiritas? g.gif
Atsakyti
ka galiu paskayti geru kvepalu lietuvoje nenusipirksi... nei pacioje imantraiusioje lietuvos parfumerijos parduotuveje.... jie yra originalus, skaniai kvepia, bet kvapas isgaruoja po valandos. mes esame viena is treciuju saliu i kurias veza visokias nuoplovas.... ir ka padarysi... dziaugemes vistiek.... mes moterys, juk norim netik skaniai kvepeti bet ir pasimaivyti blush2.gif blush2.gif kad turim firminius kvepalus....
Atsakyti