Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

O aš kažkur skaičiau, kaip reikia patikrinti kvepalų originalumą... Reikia užlipti kuo aukščiau - geriausia į 12 ar 16 aukštą - ir mesti buteliuką ant šaligatvio. Jeigu nesudūžta, reiškia originalus, iš gero stiklo bigsmile.gif ... bet va ne visur yra dvylikaaukščių ar šešiolikaaukščių doh.gif
Atsakyti

Ne ne ne, centifolija, neklaidink supermamyčių. Būtinai suplakti reikia (jei turit namie pavyzdžiui Tuperware salotų centrifūgą - super thumbup.gif ) ir tada pastatyt maždaug valandai į šaldytuvą. Jei paddielka - sušąla į luitą, o jei tikri, tai atsisluoksniuoja aliejus, alokoholis ir kitokie ingridijientai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 21, 22:25)
Ne ne ne, centifolija, neklaidink supermamyčių. Būtinai suplakti reikia (jei turit namie pavyzdžiui Tuperware salotų centrifūgą - super  thumbup.gif ) ir tada pastatyt maždaug valandai į šaldytuvą. Jei paddielka - sušąla į luitą, o jei tikri, tai atsisluoksniuoja aliejus, alokoholis ir kitokie ingridijientai.  4u.gif

*****, neturiu as tokios centrifugos, neiseis suplakt verysad.gif
Atsakyti
blink.gif cia matyt jau sarkazmas prasidejo
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 21, 22:55)
blink.gif  cia matyt jau sarkazmas prasidejo

Nea, tik sposai mirksiukas.gif Sarkazmas, kai su pikta potekste.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 12 21, 23:33)
Nea, tik sposai  mirksiukas.gif Sarkazmas, kai su pikta potekste.

man tai visai nepasirode juokinga
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 21, 23:50)
man tai visai nepasirode juokinga

Tai, ponia, turite gerą humoro jausmą...
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2009 12 21, 23:55)
Tai, ponia, turite gerą humoro jausmą...

tai turbut neteko pakloti 140 lt uz fufeli, kuris gariunuose 50 lt kainuoja, paziureciau kaip pasijuoktumet
Atsakyti

Natka, jūs turit stulbinančią savybę sau prisitakyti visus postus, net ir tuos, kurie jūsų absoliučiai neliečia. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 12 21, 22:20)
O aš kažkur skaičiau, kaip reikia patikrinti kvepalų originalumą... Reikia užlipti kuo aukščiau - geriausia į 12 ar 16 aukštą - ir mesti buteliuką ant šaligatvio. Jeigu nesudūžta, reiškia originalus, iš gero stiklo  bigsmile.gif ... bet va ne visur yra dvylikaaukščių ar šešiolikaaukščių  doh.gif

O aš tai irgi panašiai girdėjau apie šešiolikaaukščius - sako, reikia užlipti į šešioliktą auktštą, o draugė laukia pirmame. Tada padėti įtartiną buteliuką vieną į liftą ir paspaudi pirmojo aukšto mygtuką... Jei pirmame aukšte draugė sulaukia buteliuko, tai poddielkė pabradska vulgaris, jei ne, tai reiškia BUVO geri kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 12 22, 00:24)
Natka, jūs turit stulbinančią savybę sau prisitakyti visus postus, net ir tuos, kurie jūsų absoliučiai neliečia.  rolleyes.gif

Tiesiog tie postai po mano pasisakymu, be to kai tave apgauna, tai tiesiog erzina kitu zmoniu juokeliai apie ganetinai rimtus dalykus.
Gal man paranoja, bet kai pagalvoji, kiek daug zmoniu apsigauna ir nieko nedaro, o sukciai krauna sau turtus is tokiu neismaneliu kaip as. Gal tai juokinga, bet kaip ten sako, sotus alkano neuzjaus.
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 21, 23:33)
Tiesiog tie postai po mano pasisakymu, be to kai tave apgauna, tai tiesiog erzina kitu zmoniu juokeliai apie ganetinai rimtus dalykus.
Gal man paranoja, bet kai pagalvoji, kiek daug zmoniu apsigauna ir nieko nedaro, o sukciai krauna sau turtus is tokiu neismaneliu kaip as. Gal tai juokinga, bet kaip ten sako, sotus alkano neuzjaus.

Shit happens arba Ir gudri višta uodega įsidilgina - rinkitės kas labiau patinka. Net ir apdairiausiam žmogui gali atsitikti tas pats. Nė vienas nesam aiškiaregiai ar ekspertai. Nu išsidūrėt - ir ką? Gyvenimiška pamoka kainavo 140 Lt. Kitą kartą nepirksit iš skelbiu.lt. Ar jums naujiena, kad aplinkui pilna sukčių?
O sugebėjimas pasišaipyt iš savęs atsidūrus bet kokioje situacijoje yra pati geriausia žmogaus savybė.

Atsakyti