Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 16, 10:43)
Zinot , o man atrodo kad sia tema isvis reik istrinti. Prisiskaito visos o poto visur vaidenasi padirbti kvepalai. Ir pradeda poto isteriskos asmenybes terorizuoti pardavejas. As ne apie ka konkreciai nesakau. O bendrai.
Merginos! Maziau sukit sau galvas. Pirkit pas patikimus pardavejus.  O jai nepasitikit tai jau geriau pasitaupykit ir nusipirkit parduotuveje. Ramiau megosit.

Pritariu drinks_cheers.gif
Nes periodiškai kyla mada paranojiškai nagrinėt savo kvepalus, apkaltint pardavėją, patalpint jos niką į JS, uždėjus ant visų nekaltumo prezumpcijų, vadovaujantis tik vienu įrodymu - turėjau prieš penkis metus šitą kvapą, tai kvepėjo visai ne taip, o jau laikėsi tai devynias paras, o ant rūbų - metus kaip minimum doh.gif , neišmanant nieko apie edp ir edt skirtumus.
Kaltinimais mėtytis reik atsargiai. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 16, 10:43)
Zinot , o man atrodo kad sia tema isvis reik istrinti. Prisiskaito visos o poto visur vaidenasi padirbti kvepalai. Ir pradeda poto isteriskos asmenybes terorizuoti pardavejas. As ne apie ka konkreciai nesakau. O bendrai.
Merginos! Maziau sukit sau galvas. Pirkit pas patikimus pardavejus.  O jai nepasitikit tai jau geriau pasitaupykit ir nusipirkit parduotuveje. Ramiau megosit.

Visiškai sutinku thumbup.gif Pagauta visuotinės isterijos, puoliau apžiūrinėt visus šiaudelius-vamzdelius: visi nusisukę į skirtingas puses, purkštukai irgi kaip tai nebe taip purškia, viena laimė, kad kvapas nesikeičia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 16 gruodžio 2009 - 15:11
Na nezinau ar man taiket, bet tikrai zinau kad mano ne originalus biggrin.gif
kvapa puikiai zinau koks t.b. o koki ispakavau, tai patikekit swoon.gif
na padarysiu nuotrauka, kad pacios isitikintumet mirksiukas.gif
Beje, ne is SM pirkau, o bendravom per gmail'a.
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 16, 18:55)
Na nezinau ar man taiket, bet tikrai zinau kad mano ne originalus  biggrin.gif
na padarysiu nuotrauka, kad pacios isitikintumet  mirksiukas.gif

na va griztu su nuotraukom mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

na kas turejo si kvapa, tai gali pasakyt, kad spalva turetu buti tamsiai oranzine, o ne geltona, buteliukas su daugybe oro burbuliuku ir dar apdauzytas, kvapas toks sintetines citrinos (nezinojau kaip kitaip pavadint), o ir kamstukas pasako pats uz save smile.gif plastmase tokia ispurksta auksiniais dazais, ir kol laikau apverstus, vis kazkur leidzia skysti blink.gif
tai vat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 16, 17:55)
Na nezinau ar man taiket, bet tikrai zinau kad mano ne originalus  biggrin.gif
na padarysiu nuotrauka, kad pacios isitikintumet  mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis, o kur pirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2009 12 16, 20:56)
Jei ne paslaptis, o kur pirkot? g.gif

ne paspaptis, pirkau pagal skelbima, skelbiu.lt berods
bet nezinau ar galiu jos mail'a skelbti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 16, 20:31)
ne paspaptis, pirkau pagal skelbima, skelbiu.lt berods
bet nezinau ar galiu jos mail'a skelbti  blush2.gif

Tamsiai oranzine spalva sakot?nu kad juos sarmoje testavau,tai buvo tokios spalvos kaip jusu g.gif o del budeliuko kokybes tai zinokit ir originaliuose pasitaiko broko..na as ne experte,gal ir klystu 4u.gif bet kai pradedi abejoti,tai ir kvapas jau atrodo "ne toks"
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2009 12 20, 14:07)
Tamsiai oranzine spalva sakot?nu kad juos sarmoje testavau,tai buvo tokios spalvos kaip jusu g.gif  o del budeliuko kokybes tai zinokit ir originaliuose pasitaiko broko..na as ne experte,gal ir klystu 4u.gif bet kai pradedi abejoti,tai ir kvapas jau atrodo "ne toks"

Jums mano turimas buteliukas atrodo originalus? biggrin.gif
na siaip gaila kad negalejau normaliu palyginimui pridet, gal jei atveztu sese pirktus is kristutes, tai nufotkinsiu kartu sudetus.
Kai turi prie pat su kuo lyginti, tai tada akivaizdziai matosi kur "fufliakas"
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 20, 20:35)
Jums mano turimas buteliukas atrodo originalus?  biggrin.gif
na siaip gaila kad negalejau normaliu palyginimui pridet, gal jei atveztu sese pirktus is kristutes, tai nufotkinsiu kartu sudetus.
Kai turi prie pat su kuo lyginti, tai tada akivaizdziai matosi kur "fufliakas"

vien is buteliuko nebespredziu.drauge gavo dovanu versace crystal noir is perfuexpress,tai kai paziurejau i buteliuka ir jai aiskinau,kad neoriginalus,buteliuko stiklas su burbuliukais,auksine juostele ant dangtelio apibaizyta,nu vienu zodziu atrode,kaip "fake",bet kodai buvo ant dugno ant lipduko ir kvapas laike visa diena,ir buvom Kosmadoje ,ziurjom,lyginom kvapus,ir kvapas tikrai buvo toks pat smile.gif del to ir sakau,kad gali pasitaikyti ir originaliu su broku buteliuku g.gif
gal tie Jusu kvepalai yra is kokios nors "discount perfumes" parduotuves,del buteliuko gal ir buvo nukainuoti,nezinau is tikruju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 21 gruodžio 2009 - 10:00
QUOTE(Incredible Me @ 2009 12 21, 10:49)
vien is buteliuko nebespredziu.drauge gavo dovanu versace crystal noir is perfuexpress,tai kai paziurejau i buteliuka ir jai aiskinau,kad neoriginalus,buteliuko stiklas su burbuliukais,auksine juostele ant dangtelio apibaizyta,nu vienu zodziu atrode,kaip "fake",bet kodai buvo ant dugno ant lipduko ir kvapas laike visa diena,ir buvom Kosmadoje ,ziurjom,lyginom kvapus,ir kvapas tikrai buvo toks pat smile.gif del to ir sakau,kad gali pasitaikyti ir originaliu su broku buteliuku g.gif
gal tie Jusu kvepalai yra is kokios nors "discount perfumes" parduotuves,del buteliuko gal ir buvo nukainuoti,nezinau is tikruju

ne, mano visu pirma kvapas grynos sintetines citrinos, o papurskus iskarto trenkia pigiu odekolonu wink.gif jau nekalbu kad visai nieko nelaiko, po 2 val net pedsaku kvapo nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 12 21, 12:42)
ne, mano visu pirma kvapas grynos sintetines citrinos, o papurskus iskarto trenkia pigiu odekolonu wink.gif jau nekalbu kad visai nieko nelaiko, po 2 val net pedsaku kvapo nera  smile.gif

alkoholio turi buti. Bėda tik jei įtari,kad jo per daug ar apskritai sudėtis kvapo "ne ta". O tai edt? tada 2 valandos gal yra norma?

Nes man yra sukėlę įtarimų visai kitas variantas - apart alkoholio aštrumo niekaip kitaip kvapas nebenusėsdavo,tiksliau likdavo blanki nyki užuominą į kažką,gal kaip kokiu nivea losjonu išvakarėse buvę tepta..o po 30-40 minučių oda jau švari bigsmile.gif - duok kam nori pauostyt ir atspėt kuo kvepia - gali tavo kraujo grupę užuosti,bet ne kvepalų pavadinimą ar kvapo bent natą atspėti! lotuliukas.gif

Atsakyti
kazkur skaiciau kaip reikia patikrinti kvepalu kokybe.... reikia buteliuka suplakti ir ziureti ar yra nuosedu... kuo maziau nuosedu tuo geriasni jie yra.... bet va ne visi buteliukai yra persvieciami doh.gif
Atsakyti