Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

Bet kodėl be celofano???? Kiek pirkau LT Kristianoj arba duti free pardėse, visi kvepalai su celofanais... Čia atseit tokia kaina didelė to celofaniuko, kad pigiau gaunasi g.gif

Dabar gavom versačės Blue jeans ir dar laukiu bvlgari. Va dėl šitų labai bijau unsure.gif Versačės buteliukas nr dėžutėje, o tokioje skarbonkėj. Bet kai vyrui skarbonkėj kvepalus pirkau LT, ji buvo celofanuota g.gif
Atsakyti
O jei ant dėžutės nėra įspausto kodo, tai jau ne originalas, ar ne ant visu dėžučių būna kodai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinksulė @ 2009 11 29, 13:55)
O jei ant dėžutės nėra įspausto kodo, tai jau ne originalas, ar ne ant visu dėžučių būna kodai?  g.gif

kiek turiu kvepalu tikrai originalu uzsienio parduotuvese pirktu visi turi kodukus ant dezuciu ir ant buteliuko dugno,ant dezuciu buna ispausta arba atspausdinta,bet kazkas tikrai turi but.
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 11 29, 13:59)
ant dezuciu buna ispausta arba atspausdinta,bet kazkas tikrai turi but.

Nubėgau pažiūrėt dar kartą, ir aišku, kad yra bigsmile.gif Neįspaustas, bet atspausdintas kodas, kuris sutampa su buteliuko, tfu tfu tfu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
merginos, kiek laiko turi kvepeti originalus kvepalai: pvz: jei uzpurski ant rubo? iki skalbimo ar jie issivedeja?
labai kazko nerimstu, nes kita diena pauostau tai vos vos...
o kazka girdejau kad geri kvepalai dar ir po skalbimo jauciasi, ar cia tiesa?
Atsakyti
O aš užsisakiau iš Parfumexpreso kvepalus ir atsiunte be celofano. Paskambinau jiems, tai maloni mergina paaiskino, kad dauguma necelofanuoja.... nu bliamba niekada is normalios parduotuves nesu pirkusi necelofanuotu dezuciu... Tai ka dabar daryt? Sako, pvz Hugo boss daznaisuai be celofano buna,..., na nuraminkit, ar taip gali buti? Pirkau Roberto Cavali Serpantine. Sakau, gal jus praimtus tik i mazus miestus siunciat, nes zmones normaliu parduotuviu nemate, tai sueis viskas... sake, ne, pas mus viskas sertifikuota... bet necelofanuota... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 12 02, 11:22)
O aš užsisakiau iš Parfumexpreso kvepalus ir atsiunte be celofano. Paskambinau jiems, tai maloni mergina paaiskino, kad dauguma necelofanuoja.... nu bliamba niekada is normalios parduotuves nesu pirkusi necelofanuotu dezuciu... Tai ka dabar daryt? Sako, pvz Hugo boss daznaisuai be celofano buna,..., na nuraminkit, ar taip gali buti? Pirkau Roberto Cavali Serpantine. Sakau, gal jus praimtus tik i mazus miestus siunciat, nes zmones normaliu parduotuviu nemate, tai sueis viskas... sake, ne, pas mus viskas sertifikuota... bet necelofanuota...  unsure.gif

pasiskambinkit i Kristiana ir paklauskit su celofanu jie ar be,nieks per galva neduos smile.gif
Atsakyti
Nu tai va, pasiskambinau i Kristiana, sake tikrai gali buti necelofanuoti sitie kvepalai... blush2.gif
Tai dabar jau tipo geda pasidare.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 02, 11:13)
merginos, kiek laiko turi kvepeti originalus kvepalai: pvz: jei uzpurski ant rubo? iki skalbimo ar jie issivedeja?
labai kazko nerimstu, nes kita diena pauostau tai vos vos...
o kazka girdejau kad geri kvepalai dar ir po skalbimo jauciasi, ar cia tiesa?

Priklauso nuo kvepalų (daugelis gaivių laikosi trumpiau, o sunkių, prieskoninių, saldžių - ilgiau), jų koncentracijos (EDT, EDP, PP), rūbo audinio, aplinkos drėgmės, temperatūros, jūsų uoslės ir dar daugelio kitų dalykų. Dažniausiai ant rūbo užpurškus kvapas dar jaučiasi kelias dienas, bet visaip gali būti. Po skalbimo paprastai nesijaučia, nebent labai gerai išsilaikantys sunkūs kvepalai, grynas parfumas (jei kam šaus į galvą juos ant rūbų pilstyt), užpilta labai gausiai ar skalbta itin švelniai.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 12 02, 15:00)
Priklauso nuo kvepalų (daugelis gaivių laikosi trumpiau, o sunkių, prieskoninių, saldžių - ilgiau), jų koncentracijos (EDT, EDP, PP), rūbo audinio, aplinkos drėgmės, temperatūros, jūsų uoslės ir dar daugelio kitų dalykų. Dažniausiai ant rūbo užpurškus kvapas dar jaučiasi kelias dienas, bet visaip gali būti. Po skalbimo paprastai nesijaučia, nebent labai gerai išsilaikantys sunkūs kvepalai, grynas parfumas (jei kam šaus į galvą juos ant rūbų pilstyt), užpilta labai gausiai ar skalbta itin švelniai.

Aciu uz paaiskinima, nes man galva mama kvarsina, kad jos kvepalai ne originalus. mat prikalbejo jai drauges kad chanel coco madmosele, net isplovus lieka kvapas.
mama turi chanel 5, as irgi ivairiu, bet kad po plovimo liktu kvapas , n u ne schmoll.gif
o rubai gal prisigeria nuo kuno. blush2.gif
neprofe as... ax.gif
Atsakyti
Jei tik tokia problema, tai ramiai... bigsmile.gif Man po skalbimo rūbuose jokių kvapų nelieka, nors kvėpinuos originalais.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 12 02, 15:23)
Jei tik tokia problema, tai ramiai... bigsmile.gif  Man po skalbimo rūbuose jokių kvapų nelieka, nors kvėpinuos originalais.

nuo stipresniu,parfumuotu vandenu ar kvepalu lieka man,nes siaip visus savo drabuzius skalbiu su Neutral milteliais
p.s buvau sekmadieni balete,dar dabar visa spinta kvepia nuo sukneles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 02 gruodžio 2009 - 15:14