Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 3

Vyras paėmė iš pašto siuntinėlį su kveplais iš fragranceX. Siuntinys atėjo iš Jamaikos blink.gif Jokių apsauginių celofanų ant dėžutės, jokių korkių... Gal čia falsfikatas koks unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
kaip idomu... As siunciausi is ten kelis kart, ateidavo is skirtingu vietu. Bet kad be celofano, tai tokio nebuvo. g.gif O kaip kvapas, ar nieko itartino nera?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 27, 14:38)
kaip idomu... As siunciausi is ten kelis kart, ateidavo is skirtingu vietu. Bet kad be celofano, tai tokio nebuvo. g.gif  O kaip kvapas, ar nieko itartino nera?

Aš dar nemačiau jų. Ir iš kur galima įtarti kvapą, jei jų iš viso nesu uosčiusi ir nežinau koks jis turi būti? unsure.gif
Labiausiai bijau, kad vyrui iš ten užsakiau už žymiai didesnę sumą, tai kaip pareis koks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2009 11 27, 15:34)
Vyras paėmė iš pašto siuntinėlį su kveplais iš fragranceX. Siuntinys atėjo iš Jamaikos  blink.gif Jokių apsauginių celofanų ant dėžutės, jokių korkių... Gal čia falsfikatas koks  unsure.gif  verysad.gif

taip pat ir as uzsakiau tik is jav fragranceshop atejo kvepalai be celofano,be nieko dezutej tiesiog,ir sone yra tokia balta linija kazkokiam kodui bet ji tuscia,o ant dezutes parasyta ,kad jei kodas nutrintas ,arba jo nera,tai gali but klastote,tai nebesuprantu matyt taip ir yra..........
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 11 27, 19:06)
taip pat ir as uzsakiau tik is jav fragranceshop atejo kvepalai be celofano,be nieko dezutej tiesiog,ir sone yra tokia balta linija kazkokiam kodui bet ji tuscia,o ant dezutes parasyta ,kad jei kodas nutrintas ,arba jo nera,tai gali but klastote,tai nebesuprantu matyt taip ir yra..........

Jau ir mane baime uzkretet,as ir is ten dvieju dezeliu laukiu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 27, 19:32)
Jau ir mane baime uzkretet,as ir is ten dvieju dezeliu laukiu unsure.gif .

gal viskas bus gerai,nors as uzsakant stebuklo nesitikejau,niekas originalu uz tokias sumas manau neparduotu,geras daiktas ir kainuoja...
buvau ir as dvejus uzsakius sau 40 ml testeri roberto cavalli,tai be kamstelio atejo,o vyrui ferrari 125 ml be celofano ir kvapas ko tai nesilaiko unsure.gif
na kai gausit idomu butu suzinot,kaip jums sekesi..
Atsakyti
As is fragrancexo pirkau Fraca - tikrai labai gerai laikosi, nieko nesiskiria nuo CdC ir graziai supakuoti. Be priekaistu.
Papildyta:

Ir is cia esu neseniai uzsisakinejus. Tai labai jau tvarkingi unsure.gif
Atsakyti
jei kodas nutrintas ,arba jo nera,tai gali but klastote,tai nebesuprantu matyt taip ir yra..........

Kelis kartus teke susidurt, kad perkant is internetiniu parduotuviu ant dugno esanti koda uzpaiso ar istrina, bet cia saugumo sumetimais (kad negrazintum i kita parduotuve ar pan)....
Atsakyti
Agotuk, manau, kad dėl celofano panikuoti nereiktų, nes tikrai nemažai turiu kvepalų, kurie t.p. buvo visiškai nauji, bet be celofano. Pvz., visi Annick Goutal buvo be jo, tačiau dėl originalumo nė kiek neabejoju. O kokius pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 11 28, 10:17)
Agotuk, manau, kad dėl celofano panikuoti nereiktų, nes tikrai nemažai turiu kvepalų, kurie t.p. buvo visiškai nauji, bet be celofano. Pvz., visi Annick Goutal buvo be jo, tačiau dėl originalumo nė kiek neabejoju. O kokius pirkai?

Na Annick Goutal isvis niekada necelofanuoja - pirkau Saks5thAvenue, tai nemanau, kad ten padirbti butu. O del kitu, tai perkant internetinese daznai buna, kad be celofano ateina ir tie, kurie turetu but su, bet del originalumo nekilo abejoniu. Buna pvz aprasyme parasyta, kad bus be dezutes, bet esu gavus su paprasta dezute. Kiti turejo but testeris dezuteje, o atejo be... Na bet tokie neesminiai dalykai kai perki uz maza kaina.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 28, 17:57)
Na Annick Goutal isvis niekada necelofanuoja - pirkau Saks5thAvenue, tai nemanau, kad ten padirbti butu.

Nuraminot ir mane. Pirkau dvi vysnias, tai viena gavau supakuota unsure.gif Nors ne, nenuraminot, dabar celafanuoti padirbti atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 lapkričio 2009 - 17:19
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 11 28, 18:18)
Nuraminot ir mane. Pirkau dvi vysnias, tai viena gavau supakuota  unsure.gif Nors ne, nenuraminot, dabar celafanuoti padirbti atrodo  lotuliukas.gif

O gal priklausomai nuo salies pakuoja ar ne g.gif Na bent jau as nemaciau nei vieno AG supakuoto i celofana - visi tik dezutese ir uzlipinta pilduku, kad neitu atidaryt.
Atsakyti