Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Sveikos mergaites. Pasirodau ir as su savo zadetu darbeliu jusu teismui blush2.gif 4u.gif Veliau ireminsiu smile.gif Paveikslelis cia
Atsakyti
Vėl visų darbeliai iš koto verčiantys thumbup.gif ,šaunuolės visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gyte ,tikrai neklijuok tos medžiagos ant staltiesės ,žmogui paskui bus problematiška skalbti ,palik kaip yra ,juo labiau jei blogoji pusė tvarkinga,siūlai nekaba ir gerai thumbup.gif ,nieko čia blogo nematau jei pamatys tą blogąją pusę kažkas ,jei pats žmogus nesiuvinėja ,tai kad ir kiek prinarpliota ten būtų ,vistiek tam žmogui bus gražu,nes jis nė tiek nesugeba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita L @ 2009 10 03, 18:56)
Sveikos mergaites. Pasirodau ir as su savo zadetu darbeliu jusu teismui blush2.gif  4u.gif  Veliau ireminsiu  smile.gif  Paveikslelis cia

Laaabai gražiai atrodo ant rausvos medžiagos wub.gif wub.gif
Atsakyti
ssamantaa, dėkui mirksiukas.gif
QUOTE(Jurgita L @ 2009 10 03, 17:56)
Sveikos mergaites. Pasirodau ir as su savo zadetu darbeliu jusu teismui blush2.gif  4u.gif  Veliau ireminsiu  smile.gif  Paveikslelis cia

mielas darbukas. tik gaila, oranžinės spalvos backstitchas nelabai matosi 4u.gif
Atsakyti
Dizainas: mano "patobulintas" Marabout anges
Dydis: 27x34 cm (su rėmeliu)
Audinys: 14 aida
Pastabos: Dovana labai mielai porai smile.gif

user posted image
Atsakyti
visoms po 4u.gif aciu uz pagyrimus ir pastabas ax.gif tai mano pirmas darbas siuvinetas su raidelemis backstitch technika. kita karta manau geriau iseis ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Leita, gražu thumbup.gif mielas minimalistinis darbelis. labai dailiai baltas siūlas ant raudonos žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Labutis, labai gražūs visi darbeliai. wub.gif

O man jau rodės, kad baigsiu tulpes ir... vėl pritrūkau siūlų dangui, net trim eilutėm. Tai pamiegojus po darbo sakiau į lėksiu į GA, bet sesuo sužinojo, kad šiandien ir rytoj Vilniuje vyksta veislinių kačių paroda. Nu va- taip ir pradėjom nuo jos, tada į GA, po to Akropolis, Ozas (vakar jai grįžtant iš komandiruotės lagaminą sulaužė- tai irgi ieško žmogus, nes kita kelionė ant nosies), tai tik neseniai namo grįžau. g.gif

Mano gallery.ru jau veikia normaliai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 03 spalio 2009 - 20:20
Labukas, aš naujokė. Gal galite man pagelbėti. Neseniai pabaigiau du savo pirmus darbelius ir noriu juos kažkaip prisiūti prie mažiaus trikotažinių maikučių. Ar yra taip darančių mamyčių? Suku galvą, kaip geriau tai padaryti. Apkirpti, priklijuoti su audinių klijais ir apsiūti su zigzagu mašina ar kaip?
Ir dar noriu paklausti, ar jums pasitaiko taip, kad siūlai tos pačios firmos būna tarsi nevienodi? Pvz., iš vienos spalvos siūlų gaunasi gražūs purūs kryželiai, pilnai uždengiantys audinį, o kiti tarsi plonesni, audinys šviečia pro juos, o gal čia man, kaip neprityrusiai siuvinėtojai taip ax.gif
Atsakyti
Donalita>prisiūt ant trikotažo siuvinėlį ,nelabai įsivaizduoju kaip galima būtų,neišeis lygiai,nes trikotažas yra trikotažas,priklijuot gal ir gautųsi ,bet ..iki pirmo skalbimo...jei nori siuvinėlio ant trikotažo ,reikia pirkti tirpstančią kanvą ,prisiūti norimoje marškinėlių vietoje ,išsiuvinėt,o pabaigus tiesiog pakišti po vandeniu ir kanva ištirpsta o siuvinėlis lieka ten kur siuvinėjai.čia yra merginų kurios jau taip siuvinėjo ,gal ir jos dar ką patars.manau ,tuos pirmus darbelius padėk į šalį ,pritaikysi kad ir atvirukams ,jei jie maži,o padaryk ,kaip sakiau ,su tirpstančia kanva ,tai ir tu ir vaikelis ilgai džiaugsitės darbeliu mirksiukas.gif
o dėl neviedodai putlių siūlų ,tai manau ,kad tai normalu ,nes ir man va dabar siuvinėjant DMC,baltos spalvos siūliukai yra tokie nepūtlūs,o kitų kryželiai pūtlesni,bet visumoje ,bendras siuvinėlio vaizdas nuo to nenukenčia ,galutinis rezultatas bus geras,nes gi kai žiūri į darbelį ,tai neprisikiši jo prie akių ,o žiūri iš toliau,tai ir nelabai matosi tas putlumas ,iš toliau matosi tik atspalvių perėjimai,viskas susilieja ir būna tikrai gerai ,tikrai nepergyvenk dėl šito.čia gal nuo dažymo priklauso ,gal dar dievai žino nuo ko ,bet tai manau ,smulkmena mirksiukas.gif

beje .pasirodyk greitai ,ką ten prikryžiavojai,mes labai smalsios blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 spalio 2009 - 07:15
QUOTE(Donalita @ 2009 10 04, 00:24)
Labukas, aš naujokė. Gal galite man pagelbėti. Neseniai pabaigiau du savo pirmus darbelius ir noriu juos kažkaip prisiūti prie mažiaus trikotažinių maikučių. Ar yra taip darančių mamyčių? Suku galvą, kaip geriau tai padaryti. Apkirpti, priklijuoti su audinių klijais ir apsiūti  su zigzagu mašina ar kaip?
Ir dar noriu paklausti, ar jums pasitaiko taip, kad siūlai tos pačios firmos būna tarsi nevienodi? Pvz., iš vienos spalvos siūlų gaunasi gražūs purūs kryželiai, pilnai uždengiantys audinį, o kiti tarsi plonesni, audinys šviečia pro juos, o gal čia man, kaip neprityrusiai siuvinėtojai taip  ax.gif

Dėl siulų,tai tikrai ir man taip būna.Atrodo,kad ne tas pats žmogus siuvinėjo.Pvz su dmc baltu pastoviai vargstu,negražiai gaunasi.Gal čia mistika g.gif O ant marškinėlių yra spec kanvos:tirpstanti(ją prisiūni,išsiuvinėji,išplauni ir lieka tik xx)ir išpešiojama.(išsiuvinėjus išsitraukioja).O kaip gražiai prisiūt,neįsivaizduoju. Gal kas patars. PS.Sveika prisijungus. Pasirodyk darbelius.
Papildyta:
Zundyte gal tu ekstrasensė kokia? Tavo žinutė viens prie vieno kaip mano. Ir apie balta spalvą... Vienu žodžiu mintis skaitai lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kol rašei ,aš jau atsakymą pasiunčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..o balti DMC jau seniai pastebėjau kad tokie lyg šlapi būtų ,maniau ,gal vaidenasi,bet jau ne pirmas darbas .o balti kryžiukai visada tokie...tai jau dabar nebekreipiu dėmesio mirksiukas.gif

dar aš galvojau pradžioj ,kad per daug į tą kondicionierių siūlą pertraukiu,bet kad visus vienodai pertraukiu,o tik balti tokie...vadinasi taip turi būt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 spalio 2009 - 07:35