Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(Gytė @ 2009 10 03, 10:23)
Nupirksiu tos "apatines" lygintuvu priklijuojamos medziagos (nu kaip ji vadinas??????- as ne siuveja, nezinau...... blush2.gif ) per visa staltieses ilgi ploti ir kartu su kaspinu ja prilyginus apsiusiu. Ka manot?  g.gif

nu jei taip supratau, kad flizelino, tai nepaskudink darbo doh.gif schmoll.gif , tu siuliuku nesimatys gi, o plaunant tas flizelinas atsoka, atsiklijuoja ir vistiek teks nuplest.
jau geriau koki linini pamusaliuka dek, jei pati nemoki, geriau kreipkis i siuveja, bet tik nepartolink su paklijavimais tokiu dalyku, cia gi ne skirtukas, prie stalo nevartys mirksiukas.gif
as palikus kaip yra blogaja puse ir tikrai nemaiso,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 03 spalio 2009 - 09:27
nezinau ar tau netrauks tas prilyginimas, visgi staltiese nemazas gabalas medziagos g.gif o be to ir jos tolimesne prieziura....kaip zmogus ja skalbs? po keliu kartu ziurek ir atsilipins, suplys tas tavo pamusaliukas, juk ne paltas, o staltiese, kuri ir apsitasko, ir susitepa gan daznai....as neklijuociau. Gal ka dar mergaites patars mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 03 spalio 2009 - 09:28
QUOTE(dovyda @ 2009 10 03, 10:28)
nezinau ar tau netrauks tas prilyginimas, visgi staltiese nemazas gabalas medziagos g.gif o be to ir jos tolimesne prieziura....kaip zmogus ja skalbs? po keliu kartu ziurek ir atsilipins, suplys tas tavo pamusaliukas, juk ne paltas, o staltiese, kuri ir apsitasko, ir susitepa gan daznai....as neklijuociau. Gal ka dar mergaites patars mirksiukas.gif

Aciu, mergaites 4u.gif nezinojau kad jis atlimpa doh.gif maniau isplauni, lygini ir vel prisiploja doh.gif niekada nedariau to, uztat ir tariuosi. blush2.gif Visada ir as palikdavau ta bloga pusike su siulais, juolab kad ji pakankamai tvarkinga.... drinks_cheers.gif
O kadangi rezultatu esu labai patenkinta (beveik nesavikritiskai lotuliukas.gif ), tai nesinori sugadint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 10 03, 10:23)
Vakar vakare pasidariau visa staltieses motyva  4u.gif   liko dar vienas bigsmile.gif  pasirodau ax.gif

Oho, kaip gražu!!! wub.gif (Ar aš ne taip supratau, ar visa tai išsiuvinėjai per vakarą? blink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rosalie.: 03 spalio 2009 - 10:01
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 03, 08:56)
kompensacija uz nepatogumus tik tiems kas moka pinigus uz naudojimasi, kazkiek laiko gales nemokamai naudotis

nors man keletos neduoda mano fotkiu dar, siandien  g.gif

O kodėl tada beveik prie visų žvaigždutės? Ka jos reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 10 03, 11:01)
Oho, kaip gražu!!!  wub.gif (Ar aš ne taip supratau, ar visa tai išsiuvinėjai per vakarą?  blink.gif )

Aciu 4u.gif
Oi ne, ne per vakara, jau kelis kartus rodziausi procesas kaip vyksta. Per savaite padariau. Bet saziningai kiekviena vakara sedejau.... ax.gif
Atsakyti
Tai dėl gallery ,gavau emeilą,kad dėl nepatogumų suteikia naudotis nemokamai mėn. Vadinas visiem čia. Tai puolam kopint visus albumus dabar,nes turėtų leist ne po vieną nuotrauką,o visą albumą. lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
vartau vartau psl ir ziuriu ar jau rodziau savo matuokle issiuvineta ... ogi nea doh.gif tai reik ikelt foto ir parodyti smile.gif vakare tikrai idesiu nes fotika issinese doh.gif
Atsakyti
vakar baigiau dvi mažas dovanėles..ne komplektas, bet dovanosiu tam pačiam žmogui smile.gif skirtukas ir kosmetinė:
user posted image
siuvinėta ant pilko 28ct lino, kitoj pusėj žalios sp. veltinis (ačiū jum už idėją 4u.gif )rožytės iš kažkurio DFEA žurnalo.
user posted image
kosmetinė - geltonas 32ct linas ir juoda 14 aida. dizainas - dfea ir mango.
Atsakyti
Tyli_tyla,kaip gerai turėt tokią draugę. Jau kosmetinės grožis neapsakomas. Geltona mano viena mėgstamiausių spalvų. Šauniai padirbėjai.
Atsakyti
tute, ačiū 4u.gif . Čia bus sesei šitos smulkmenėlės topsecret.gif jos mažiukei vis sukryžiavoju ką nors, o sesė nuskriausta lieka. tai va atsilyginu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 03, 13:36)
vartau vartau psl ir ziuriu ar jau rodziau savo matuokle issiuvineta ... ogi nea  doh.gif  tai reik ikelt foto ir parodyti smile.gif vakare tikrai idesiu nes fotika issinese  doh.gif

Jau pabaigei? bigsmile.gif Oi nekantrauju pamatyti tongue.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 10 03, 13:51)
vakar baigiau dvi mažas dovanėles.

Pasakiškos dovanos wub.gif wub.gif
Atsakyti