Sveikutės!
Astulia ,zuikytė nuostabi švelnumėlis
Šiandien buvau iš aš kasiūlų parduotuvėje ,aišku antplūdžio nebuvo apie 13 val,bet kai atėjau viena mezgėja siūlus rinkosi ,paskui aš nusipirkau karoliukų aguonoms(o adatos tai nenusipirkau ,kuo gi juos prisiūsiu ),siūlo įvėriklį tokį naujovišką ir lupą ...ir taip pat gavau dovanų veltinio du lakštus ,o paskui mane dar dvi panelės atėjo ,tai manau bus ten tų pirkėjų,Kaunas didelis miestas ...aš manau ,kad žmonės tiesiog neranda kur ten eiti ,nes iš lauko jokios reklamos ,kad tokia parduotuvė aš nebuvau užsirašiusi adreso tai iš atminties ,maždaug keliavau ,tai gal iš trečio karto ėjau tiesiog pagal nuojautą ..ir pataikiau,kai pamačiau ant durų kasiūlų logotipą tai ir apsidžiaugiau,na žodžiu kaunietėms tai tikrai patogu ,jei pvz mažesnis užsakymas internetu tai be mokesčio galima bus ten pasiimti arba tiesiog ten nusipirkti ,nes kainos tai kiek mačiau tos pačios,kaip internete .Pati Kilinskienė aptarnavo,bet gal čia tik atidarymo proga ,šiaip aišku ten dar taip viskas padrika ,nėra sistemos kažkokios ,bet ko gero tik dabar taip ,pasitvarkys paskui
dėl spalvotų ir nespalvotų schemų ,tai man labiausiai smagu siuvinėt ,kai simboliai yra ant spalvotų langelių ,tada ne tik pagal simbolius bet ir pagal spalvas dar atsirenki.kažkaip man aiškiau
na o galerry .ru tai man niekaip nepasikrauna ,tai negaliu pasakyt veikia ar ne
Sveikos mergimos,
šiandien taip pat buvau kasiulai parduotuvėj. Tikrai truputi padrika viskas, bet man vistiek patiko gavau dovanų veltinio siunlų
šiandien taip pat buvau kasiulai parduotuvėj. Tikrai truputi padrika viskas, bet man vistiek patiko gavau dovanų veltinio siunlų
Na pirmai gallery neveikė,daba pasijungiau,visi albumai atstatyti. O info,kur sakiau,kad kompensacija už nepatogumus,tai raudonom kur raidėm parašyta:informacija... Kas rusų kertat,paskaitykit,pavertėjaukit.
Jo gallery.ru pagaliau veikia
dieeeve, nu koks grozis tie antpirstukai nu negaliu ir kam parodau, tai visi..nu jo, gelytes, grazu. O man tai jie tokie nerealus
zundyte, šauniai žiūrisi
Man jie irgi nerealūs ,ta prasme ne mano darbas ,o aplamai dizainas,kai tik pamačiau iš kart užkabino ,iš kart pasakiAU -tai yra tai KO IEŠKOJAU DOVANŲ MOTERIAI ,KURI MĖGSTA SIŪTI.....žodžiu ,dovana jau greit gatava bus ,o šiandien ir pakvietimą į balių gavau ,o tai galvojau jei nepakvies ,kaip reiks padovanot Dantiste ,daugiau procesu nebenervuosiu tavęs ,tik pabaigusi pasirodysiu...tikiuosi per savaitę pabaigt
zundyte, man labai gražios tos spalvytės, labai dailus darbelis
QUOTE(tute28 @ 2009 10 02, 22:02)
Na pirmai gallery neveikė,daba pasijungiau,visi albumai atstatyti. O info,kur sakiau,kad kompensacija už nepatogumus,tai raudonom kur raidėm parašyta:informacija... Kas rusų kertat,paskaitykit,pavertėjaukit.
kompensacija uz nepatogumus tik tiems kas moka pinigus uz naudojimasi, kazkiek laiko gales nemokamai naudotis
nors man keletos neduoda mano fotkiu dar, siandien
Vakar vakare pasidariau visa staltieses motyva liko dar vienas pasirodau
Beja, audziu minti.... noriu pasitart. Mintis uzvalde, bet niekada taip nedariau. Kadangi sia staltiese dar reiks apsiut panasios (rusvos spalvos) kaspinu ir ji lyg ir dovanai daroma, sumasciau blogaja puse, visus siulelius paslept. Nupirksiu tos "apatines" lygintuvu priklijuojamos medziagos (nu kaip ji vadinas??????- as ne siuveja, nezinau...... ) per visa staltieses ilgi ploti ir kartu su kaspinu ja prilyginus apsiusiu. Ka manot?
Beja, audziu minti.... noriu pasitart. Mintis uzvalde, bet niekada taip nedariau. Kadangi sia staltiese dar reiks apsiut panasios (rusvos spalvos) kaspinu ir ji lyg ir dovanai daroma, sumasciau blogaja puse, visus siulelius paslept. Nupirksiu tos "apatines" lygintuvu priklijuojamos medziagos (nu kaip ji vadinas??????- as ne siuveja, nezinau...... ) per visa staltieses ilgi ploti ir kartu su kaspinu ja prilyginus apsiusiu. Ka manot?