Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Sveikutės!

Astulia ,zuikytė nuostabi wub.gif švelnumėlis wub.gif wub.gif wub.gif

Šiandien buvau iš aš kasiūlų parduotuvėje rolleyes.gif ,aišku antplūdžio nebuvo apie 13 val,bet kai atėjau viena mezgėja siūlus rinkosi ,paskui aš nusipirkau karoliukų aguonoms(o adatos tai nenusipirkau ,kuo gi juos prisiūsiu doh.gif doh.gif doh.gif ),siūlo įvėriklį tokį naujovišką ir lupą ...ir taip pat gavau dovanų veltinio du lakštus thumbup.gif ,o paskui mane dar dvi panelės atėjo ,tai manau bus ten tų pirkėjų,Kaunas didelis miestas ax.gif ...aš manau ,kad žmonės tiesiog neranda kur ten eiti ,nes iš lauko jokios reklamos ,kad tokia parduotuvė g.gif aš nebuvau užsirašiusi adreso tai iš atminties ,maždaug keliavau ,tai gal iš trečio karto ėjau tiesiog pagal nuojautą ..ir pataikiau,kai pamačiau ant durų kasiūlų logotipą tai ir apsidžiaugiau,na žodžiu kaunietėms tai tikrai patogu ,jei pvz mažesnis užsakymas internetu tai be mokesčio galima bus ten pasiimti arba tiesiog ten nusipirkti ,nes kainos tai kiek mačiau tos pačios,kaip internete thumbup.gif .Pati Kilinskienė aptarnavo,bet gal čia tik atidarymo proga g.gif ,šiaip aišku ten dar taip viskas padrika ,nėra sistemos kažkokios ,bet ko gero tik dabar taip ,pasitvarkys paskui ax.gif

dėl spalvotų ir nespalvotų schemų ,tai man labiausiai smagu siuvinėt ,kai simboliai yra ant spalvotų langelių ,tada ne tik pagal simbolius bet ir pagal spalvas dar atsirenki.kažkaip man aiškiau mirksiukas.gif

na o galerry .ru tai man niekaip nepasikrauna ,tai negaliu pasakyt veikia ar ne doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergimos,
šiandien taip pat buvau kasiulai parduotuvėj. Tikrai truputi padrika viskas, bet man vistiek patiko smile.gif gavau dovanų veltinio siunlų smile.gif
Atsakyti
mano gallery irgi jau veikia thumbup.gif kaip savo tenikscio avataro pasiilgau, schemomis džiaugiuosi irgi kas be ko smile.gif

pavydžiu kaunietiem dėl kasiulų parduotuvės doh.gif
Atsakyti
Na pirmai gallery neveikė,daba pasijungiau,visi albumai atstatyti. O info,kur sakiau,kad kompensacija už nepatogumus,tai raudonom kur raidėm parašyta:informacija... Kas rusų kertat,paskaitykit,pavertėjaukit.
Atsakyti
Jo gallery.ru pagaliau veikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na,pas mane irgi jau veikia gallery.ru thumbup.gif ,ir atrodo viskas atsistatė wub.gif
mano darbelis dabar toks wub.gif ,na visai nebedaug liko blush2.gif
user posted image

Atsakyti
dieeeve, nu koks grozis tie antpirstukai thumbup.gif wub.gif nu negaliu lotuliukas.gif ir kam parodau, tai visi..nu jo, gelytes, grazu. O man tai jie tokie nerealus blush2.gif
Atsakyti
zundyte, šauniai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Man jie irgi nerealūs thumbup.gif ,ta prasme ne mano darbas ,o aplamai dizainas,kai tik pamačiau iš kart užkabino thumbup.gif ,iš kart pasakiAU -tai yra tai KO IEŠKOJAU DOVANŲ MOTERIAI ,KURI MĖGSTA SIŪTI.....žodžiu ,dovana jau greit gatava bus ,o šiandien ir pakvietimą į balių gavau lotuliukas.gif ,o tai galvojau jei nepakvies ,kaip reiks padovanot blush2.gif lotuliukas.gif Dantiste ,daugiau procesu nebenervuosiu tavęs lotuliukas.gif ,tik pabaigusi pasirodysiu...tikiuosi per savaitę pabaigt 4u.gif
Atsakyti
zundyte, man labai gražios tos spalvytės, labai dailus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 02, 22:02)
Na pirmai gallery neveikė,daba pasijungiau,visi albumai atstatyti. O info,kur sakiau,kad kompensacija už nepatogumus,tai raudonom kur raidėm parašyta:informacija... Kas rusų kertat,paskaitykit,pavertėjaukit.

kompensacija uz nepatogumus tik tiems kas moka pinigus uz naudojimasi, kazkiek laiko gales nemokamai naudotis

nors man keletos neduoda mano fotkiu dar, siandien g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 03 spalio 2009 - 07:58
Vakar vakare pasidariau visa staltieses motyva 4u.gif liko dar vienas bigsmile.gif pasirodau ax.gif
user posted image

Beja, audziu minti.... noriu pasitart. Mintis uzvalde, bet niekada taip nedariau. Kadangi sia staltiese dar reiks apsiut panasios (rusvos spalvos) kaspinu ir ji lyg ir dovanai daroma, sumasciau blogaja puse, visus siulelius paslept. Nupirksiu tos "apatines" lygintuvu priklijuojamos medziagos (nu kaip ji vadinas??????- as ne siuveja, nezinau...... blush2.gif ) per visa staltieses ilgi ploti ir kartu su kaspinu ja prilyginus apsiusiu. Ka manot? g.gif
Atsakyti