Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

nu gerai gerai, įtikinot biggrin.gif tik tiek, kad pačiai kažkaip dar neprireikė spalvotai printintis, tai ir neapsvarsčiau visų galimybių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 02, 10:31)
tu kalbi apie šiuos virėjus???
aš fono nesiuvinėjau, rinkausi marga medžiaga, man taip gražiau  ax.gif

Kokie fainuoliai virėjai wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na va, as ka tik is kasiulu, papildziau kolekcija siuliukais sekanciam darbeliui ir dar dave 2 veltinio lakstus nemokamai, atidarymo proga. Bet kaip tuscia ten, kazkaip tikejausi, kad visos kauno auksarankes subegs prekintis bigsmile.gif na gal laikas toks, darbe visi.

O schemos man irgi labiau patinka spalvotos, arba kai buna juoda/melyna/raudona kaip dimensions. Kazkaip lengviau susigaudyt blush2.gif

Astulia, as ir pritariu, labai miela zuikyte wub.gif visi man tos serijos zuikuciai tokie faini wub.gif
Atsakyti
Florestina, na jei nerasi kas atspausdina, rasyk mirksiukas.gif 100psl schemu neatspausdinsiu, bet kelias manau tikrai galeciau 4u.gif

Astiulia, zuike thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 02 spalio 2009 - 15:53
QUOTE(dovyda @ 2009 10 02, 15:52)
Florestina, na jei nerasi kas atspausdina, rasyk mirksiukas.gif 100psl schemu neatspausdinsiu, bet kelias manau tikrai galeciau  4u.gif

Astiulia, zuike thumbup.gif  wub.gif

Ačiū, kol kas reikia baigti, kas pradėta, o jau rankos niežti eiti į kasiulai.lt šiandien gautus atostoginius "apmažinti", nes reikia medžiagėlių, o ir siūliukų kažkiek. Bet einu ruoštis į naktinę, reikia baiginėti tulpes. g.gif
Atsakyti
Tai ką, jau kita savaitgali siuvinėtoju diena smile.gif
Astulia, tavo zuikutis superinis wub.gif
Atsakyti
GALREY.RU JAU VEIKIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 02, 18:15)
GALREY.RU JAU VEIKIA thumbup.gif

O man neveikia. Kaži kodėl? g.gif Kas geriau kertat rusiškai paskaitykit.Ten kažkaip parašyta,kad kaip kompensacija mėn naudotis mokamu paketu nemokamai.Ir iš vieno disko į kitą kopijuoja visus atstatytus albumus.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 02, 19:15)
GALLERY.RU JAU VEIKIA thumbup.gif

Man dar ne schmoll.gif
Atsakyti
O man neliko nei vienos nuotraukos doh.gif doh.gif Na gal kada reiks susikelt iš naujo.......
Atsakyti
neaaa, man irgi niekas neveikia schmoll.gif
Atsakyti
Rugseje kiba blata turi gallery biggrin.gif pas mane irgi niekas neveikia ir jokiu pasiulymu neparasyta
Atsakyti