nu gerai gerai, įtikinot tik tiek, kad pačiai kažkaip dar neprireikė spalvotai printintis, tai ir neapsvarsčiau visų galimybių
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 02, 10:31)
tu kalbi apie šiuos virėjus???
aš fono nesiuvinėjau, rinkausi marga medžiaga, man taip gražiau
aš fono nesiuvinėjau, rinkausi marga medžiaga, man taip gražiau
Kokie fainuoliai virėjai
Sveikos na va, as ka tik is kasiulu, papildziau kolekcija siuliukais sekanciam darbeliui ir dar dave 2 veltinio lakstus nemokamai, atidarymo proga. Bet kaip tuscia ten, kazkaip tikejausi, kad visos kauno auksarankes subegs prekintis na gal laikas toks, darbe visi.
O schemos man irgi labiau patinka spalvotos, arba kai buna juoda/melyna/raudona kaip dimensions. Kazkaip lengviau susigaudyt
Astulia, as ir pritariu, labai miela zuikyte visi man tos serijos zuikuciai tokie faini
O schemos man irgi labiau patinka spalvotos, arba kai buna juoda/melyna/raudona kaip dimensions. Kazkaip lengviau susigaudyt
Astulia, as ir pritariu, labai miela zuikyte visi man tos serijos zuikuciai tokie faini
Florestina, na jei nerasi kas atspausdina, rasyk 100psl schemu neatspausdinsiu, bet kelias manau tikrai galeciau
Astiulia, zuike
Astiulia, zuike
QUOTE(dovyda @ 2009 10 02, 15:52)
Florestina, na jei nerasi kas atspausdina, rasyk 100psl schemu neatspausdinsiu, bet kelias manau tikrai galeciau
Astiulia, zuike
Astiulia, zuike
Ačiū, kol kas reikia baigti, kas pradėta, o jau rankos niežti eiti į kasiulai.lt šiandien gautus atostoginius "apmažinti", nes reikia medžiagėlių, o ir siūliukų kažkiek. Bet einu ruoštis į naktinę, reikia baiginėti tulpes.
Tai ką, jau kita savaitgali siuvinėtoju diena
Astulia, tavo zuikutis superinis
Astulia, tavo zuikutis superinis
GALREY.RU JAU VEIKIA
QUOTE(rugsėjė @ 2009 10 02, 18:15)
GALREY.RU JAU VEIKIA
O man neveikia. Kaži kodėl? Kas geriau kertat rusiškai paskaitykit.Ten kažkaip parašyta,kad kaip kompensacija mėn naudotis mokamu paketu nemokamai.Ir iš vieno disko į kitą kopijuoja visus atstatytus albumus.
O man neliko nei vienos nuotraukos Na gal kada reiks susikelt iš naujo.......
neaaa, man irgi niekas neveikia