Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(Inguteliute @ 2009 10 14, 20:36)
Sveikutes! Tikuosi galesite pagelbeti. Gal kas galetu pasakyti kokie ismatavimai sio paveikslelio http://www.igolki.ne...op-desc-75.html pats paskutinis, su liutais. Rusiskai ne bum bum, tai nieko negaliu suprast. Aciu

200x150 kryziuku jei apie ta kalbam blush2.gif
Atsakyti
taip taip, 200x150. Tik igolki pateiktas schemas patartina gerai patikrinti, kad vėliau nebūtų nusivylimo.

Jei niekas nekuria temos naujos, galėsiu pakurti 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 14, 16:54)
Dantiste > nesibijok lino wink.gif Jei manai, kad bus sunku - pabandyk 28 ct  tankumo, tada kryžiukai stanbesni, ir vienas malonumas siuvinėti! Aš dabar kalėdinį sampleriuką ant tokio pradėjau  rolleyes.gif Anksčiau ant 32 ct lino siuvinėjau - irgi nieko sudėtingo, bet ant 28 ct viskas paprasčiau.
Ant evenweave siuvinėt nebandžiau - bet įsivazduoju, kad turėtų būt panašiai kaip linas - tik medžiagos sudėtis kita  g.gif

Aciu uz padrasinimus 4u.gif ko gero begsiu i kasiulus gyvai apciupinet kuo linas nuo evenweave skiriasi biggrin.gif Tas evenweave lyg ir pigesnis g.gif Tik dar spalva atsirinkt reiketu, nes schemoj siulomas naturalios spalvos linas man kazko nesiderina unsure.gif

Grazus sempleriai labai thumbup.gif Mane irgi zavi tokio stiliaus paveikslai, tik siuvinet dar nesiryztu. Na, nieko, pagyvensim, visko isbandysim drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
Nauja 78 tema
Aš iš ebay užsipirkusi visokių medžiagų ir kanvos spalvotos, ir evenwave. Tik kad mano šimtmečio darbas stringa, tai taip ir guli mano medžiagėlės.
Atsakyti
TIP TIP,pakurk tą naują temą lotuliukas.gif ,etatiniai kūrėjai Florestina Seulo Siuvinėjimo muziejuje mums reportažą rengia thumbup.gif ,o Paukščiukas šiandien nebuvo atskridęs ,tai galim likt be namų .... doh.gif
Ps ,matau ,kad jau pakūrei... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 14 spalio 2009 - 20:28
Tas mėlynas apskritimas - dėžutė sagoms blush2.gif O tas kitas, tai mamai dovanų - tai ne metrikas, galbūt galėčiau jį pavadinti semplerių, bet tai irgi ne visai tai, tai kelių siuvinėtų nėrinių pvz. blush2.gif
Atsakyti
Ruci - tik bandau isivaizduot, koks bus grozis. dabar labai smalsu, koks turetu buti galutinis rezultatas bigsmile.gif

Murku-Burku - labai mielas darbelis. tiksliau visas darbas, nes panasu kad nemazai siuvinejimo g.gif
spalva isties, labai grazi, silta thumbup.gif

Zundyte - net susigedau blush2.gif
Atsakyti
Nu bet jau kiek groziu uzderejo thumbup.gif nera net ka isskirt doh.gif visoms daug daug balioneliu uz kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Net man muza sugrizo prisiziurejus- kryzavoju staltiese toliau.... blush2.gif
Atsakyti
pastebejau, kad labai apsimoka pasikviest i svecius kryziavotoja. man jau vel kilo noras po biski damust numestus darbelius. su kompanija linksmiau thumbup.gif

savo kavos zmogeliuka ikelsiu vakare, kad butu naujoj temoj sviezienos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 15 spalio 2009 - 09:14
Labas rytas, darbštuolės 4u.gif
Jau tokių grožių pas jus čia galima rasti thumbup.gif
Pabaigiau ir aš savo pirmuosius darbelius, metrikiukus dukrytėms:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti