Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(Florestina @ 2009 10 01, 20:57)
O man deje problemos su schemučių spausdinimu išlindo. Mamą atleido iš darbo, o pas ją kabinete spalvotas prineteris buvo, pas mane namuose jokio nėra. Kartais juodai baltą galiu atsispausdinti darbe, bet ten irgi bijau įkliūti. Mano kabinete printerio nėra, reikia eiti pas pamainos viršininką, o ten priklauso kas dirba, gali ir valdžiai paskųsti. verysad.gif Tai nors žurnalą turiu, vis ką išsiuvinėsiu, man tai patiko pagalvėlė ir triptikas.

na, jeigu tikrai žinai, ką nori siuvinėti, tai tikrai rasi kokią firmelę Vilniuj, kuri spausdina spalvotai 4u.gif Nes Kaune tai tikrai žinau bent dvi, kurios tą paslaugą teikia.
QUOTE(astulia @ 2009 10 01, 23:16)
o man tai įkvėpimas siuvinėt yra, bet laiko nerasta  verysad.gif  kiek ilgai jau mučyju savo zuikytę, o juk planavau ją pabaigt iki dukrytės gimimo  cool.gif

nuostabi zuikytė wub.gif taip jau su tais vaikučiais ir būna biggrin.gif Mano visi siuvinėjimai sustoję neribotam laikui irgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 02, 09:31)
tu kalbi apie šiuos virėjus???
aš fono nesiuvinėjau, rinkausi marga medžiaga, man taip gražiau  ax.gif

O kur tokią medžiagytę pirkai?
Atsakyti
Florestina , mes kaimynės mirksiukas.gif , tai dėl nespalvotų schemų galėčiau pagelbėt - darbe turiu j/b printerį.
astulia zuikiukas thumbup.gif
Atsakyti
Tai Vilniuj n-vietų juk kur spalvotai atspausdina (copy one, interneto kavinės, per google įvedus tikrai ne vieną išmestų, o ir foto atleje kai kurios atspausdina)
Atsakyti
o man dabar iškilo klausimas, o kam spalvotai būtent reikia? juk schemos visos juodai baltos g.gif tai koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 10 02, 13:38)
o man dabar iškilo klausimas, o kam spalvotai būtent reikia? juk schemos visos juodai baltos  g.gif  tai koks skirtumas?

O man asmeniškai patinka spalvotos schemos, smagiau siuvinėjasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 02, 13:41)
O man asmeniškai patinka spalvotos schemos, smagiau siuvinėjasi  ax.gif

na, man irgi patinka, turiu Dim originalą, tai ten spalvota, bet kur iš interneto parsisiunčiu, tai visos juodai baltos, tai kaip tokią spalvotai atspausdint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 10 02, 12:38)
o man dabar iškilo klausimas, o kam spalvotai būtent reikia? juk schemos visos juodai baltos  g.gif  tai koks skirtumas?

Ne visos juodai baltos. Kai siuvinėjau laivelį, ten buvo eksportas iš PM į grafiką ir simboliai buvo uždėti ant spalvotos schemos, bet pati grafika padaryta juodai baltai. Tikrai ne lengva buvo atsirinkti. Pati galvoju apie printerį (juk kažkada turėjau, bet jį atidaviau į lapdarą kartu su senu kompu, vis tiek pas jį nebuvo USB jungties). g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 10 02, 13:51)
na, man irgi patinka, turiu Dim originalą, tai ten spalvota, bet kur iš interneto parsisiunčiu, tai visos juodai baltos, tai kaip tokią spalvotai atspausdint?  biggrin.gif

ne visos. juk skanuoti ir spalvotai galima. jei originale schema spalvota (pvz iš žurnalo), tai ir nuskanuota spalvota bus smile.gif
bet tikrai nėra būtina spalvotai spausdinti..na nebent schema sužymėta ne simboliais, o spalvomis.
Atsakyti
Na kartais scemos būna spalvotos ir pvz viena spalva mėlyna širdutė, kita spalva - juoda širdutė... Bet dažniausiai tai didelių paveikslų (kuriuos aš mėgstu) schemos. O spalvotai spausdint tikrai brangu, ypač kai schemos yra kokie 10-20 lapų ir daugiau blink.gif

P.S. Astulia, tavo siuvinėjama zuikutė superinė - nu toookia miela 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 02 spalio 2009 - 14:05
QUOTE(vastulka @ 2009 10 02, 10:24)
O kur tokią medžiagytę pirkai?

GA pirkau, tai DMC medžiaga, ir internetinėse parduotuvėse yra margos mirksiukas.gif

QUOTE(astulia @ 2009 10 02, 12:38)

tikrai ne schmoll.gif labai daug spalvotu schemu, jei ju simboliai nesikartoja, tai ir aš spausdinuos nespalvotai, o dabar, ta kur siuvinėju Pvz: H simbolis yra HHH, ir tokių yra gal 8 , nespalvotoj schemoj prapulčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2009 10 02, 14:03)
Na kartais scemos būna spalvotos ir pvz viena spalva mėlyna širdutė, kita spalva - juoda širdutė... Bet dažniausiai tai didelių paveikslų (kuriuos aš mėgstu) schemos. O spalvotai spausdint tikrai brangu, ypač kai schemos yra kokie 10-20 lapų ir daugiau blink.gif

P.S. Astulia, tavo siuvinėjama zuikutė superinė - nu toookia miela 4u.gif

Jei viena spalva- tai ir juodai galima atsiskausdinti, bet pvz šitie skirtukai:
user posted image
Nelabai įsivaizduoju juos juodai baltai atspausdintus. Blogiausiu atveju gali ir iš kompo siuvinėti. g.gif
Atsakyti