Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

jetau kaip reik is kito albuvo parsisiust savo gallery.ru? niu nieko man neiseina verysad.gif frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
Oi merginos kiek visokių grožių užderėjo visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Keliausiu pagaliau savo panteros pajudint įkvėpimas atėjo smile.gif vakare pasirodysiu procesiuką. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 13, 23:34)
Dovyda  thumbup.gif  mazumele pasilepinau vaizdeliu, lauksim tolimesniu pasirodymu  wub.gif

na, o as pagaliau idedu keleta nuotraukeliu: 1- ka nuveikiau per kryziavotoju diena, tiksliau velu vakara - kampini medeli issiuvinejau smile.gif; 2 - procesas, ka nuveikiau per 2 men.; 3 - procesas, kiek buvo pries tuos 2 menesius  ax.gif

user posted image

kooooks grazumas sempleriuko...... wub.gif thumbup.gif jauciu reiks ir man koki ta varijuojanciom spalvom kada isiuvinet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2009 10 14, 09:13)
bet jau dovydos tos tulpes  wub.gif  tai varo is proto  doh.gif  doh.gif  bet negaliu pradeti tokio darbo, nes turbut 10 metu nebaigciau  doh.gif

aciu blush2.gif ....bet zinok gali drinks_cheers.gif ir tu TIKRAI gali thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 14, 11:12)
Dovyda, kai baigsi tulpes, turesi parodyt kaip tie perejimai is arti atrodo, koki vaizda duoda siuvinejimas su nevienodu giju skaicium bigsmile.gif  smile.gif

butinai, kiek
tik fotikas pritrauks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 14 spalio 2009 - 13:31
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 14, 08:07)
Kasiopeja - pradzia buvo sunki. kol susidraugavau su melanziniais siulais, kad rezultatas butu grazus. tikriausia, galima ir geriau. tobulumui ribu nera smile.gif tai kai jauti, kad stringi, reik ardyti, vel bandyti, tai vis padedavau i sali. bet viena diena susiemiau ir pajudejau smile.gif

bet užtat koks malonumas. O kai principą perpranti, tai viens du ir baigta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 14, 14:54)
bet užtat koks malonumas. O kai principą perpranti, tai viens du ir baigta  thumbup.gif

taip cia man viskas ikvepianciai skamba, kad matyt, dar sia savaite nepadesio sio darbelio i sona. kol nebeliks siuliuko ir teks laukti iki atkeliaus papildymas. tiksliau pataleliu siuvinejima nukelsiu velesniam laikui.

cia po Jusu visu pagyru, toks azartas apeme kuo greiciau pabaigti wub.gif
Atsakyti
labukas, merginos. nebuvau cia tik pora dieneliu, o jau tokiu groziu pridejusios, kad seile tista. nu tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 14, 15:22)
cia po Jusu visu pagyru, toks azartas apeme kuo greiciau pabaigti  wub.gif

o tu neskubėk, dar gabaliuką išsiuvinėk, pasirodyk, mes vėl tave išgirsim, pasilepink pagyrom biggrin.gif
Atsakyti
labas, merginos,

gal kas uzsakinejot ir zinot, kodel auksaranke.net tokie pigus dmc siulai? 1,39lt. kazkaip keista, nemacius as tokiu kainu, gal ten padielka? g.gif
Atsakyti
ne padielka lotuliukas.gif ,o likučiai ,kažkas užsakinėjo ,sakė pusės nebeturi ,jei ne daugiau...matyt išparduoda...

MUR MUR,kitus tik giri ,o pati tai pasirodyt nenori rolleyes.gif ,užslėpus tokį grožį..nu jau man tie melanžiniai siūlai ,tai negaliu wub.gif wub.gif ..kai pagalvoji ,kiek man dar išmokt reikia-juoda kanva ,melanžiniai siūlai ,šilkiniai siūlai..vienu žodžiu.....ilgai čia užsibūsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ačiū visoms už pagyras mano antpirštukams 4u.gif 4u.gif ,bet šiandien tai tingiu tuo BS užsiimt,dar laiko turiu ,pribaigsiu kitą dieną ,o nagai jau niežti namuką sesei pradėt ,tai matyt tuoj va ir kibsiu doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir vos vos pasiuvinėjau blush2.gif
user posted image

Šiaip tai bandau po truputį užbaiginėti štai ką:
user posted image
Atsakyti
Zundyte > lauksim vaizdelio su BS biggrin.gif Sveikinu beveik baigus - jau nuo seniai procesą stebėjau rolleyes.gif

Dovyda > aš irgi tavo tulpes kartas nuo karto prisimenu wink.gif Nepamirštam mes čia tokių grožių biggrin.gif
Beje, o ugninį paukštį jei neklystu Astulia pradėjus g.gif

Mur Mur dabas vertas didžiulių komplimentų wub.gif

Dantiste > nesibijok lino wink.gif Jei manai, kad bus sunku - pabandyk 28 ct tankumo, tada kryžiukai stanbesni, ir vienas malonumas siuvinėti! Aš dabar kalėdinį sampleriuką ant tokio pradėjau rolleyes.gif Anksčiau ant 32 ct lino siuvinėjau - irgi nieko sudėtingo, bet ant 28 ct viskas paprasčiau.
Ant evenweave siuvinėt nebandžiau - bet įsivazduoju, kad turėtų būt panašiai kaip linas - tik medžiagos sudėtis kita g.gif
Papildyta:
Ruci, o kas čia bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 14, 16:54)
* Beje, o ugninį paukštį jei neklystu Astulia pradėjus  g.gif

** Ant evenweave siuvinėt nebandžiau - bet įsivazduoju, kad turėtų būt panašiai kaip linas - tik medžiagos sudėtis kita  g.gif

* aš aš biggrin.gif tik dabar siuvinėjimui laiko nebėr cool.gif

** aš bandžiau ant evo siuvinėt, tai man patiko, daug fainiau nei ant aidos siuvinėt. tik dar labai noriu liną išbandyt, tik kad pas mus medžiagų pasirinkimas skurdus doh.gif o internetu niekaip neišdrįstu užsisakyt smile.gif mačiau dabar kasiuluose linui nuolaida, tai būtų puiki proga išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti