jetau kaip reik is kito albuvo parsisiust savo gallery.ru? niu nieko man neiseina
Oi merginos kiek visokių grožių užderėjo visoms po
Keliausiu pagaliau savo panteros pajudint įkvėpimas atėjo vakare pasirodysiu procesiuką.
Keliausiu pagaliau savo panteros pajudint įkvėpimas atėjo vakare pasirodysiu procesiuką.
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 13, 23:34)
Dovyda mazumele pasilepinau vaizdeliu, lauksim tolimesniu pasirodymu
na, o as pagaliau idedu keleta nuotraukeliu: 1- ka nuveikiau per kryziavotoju diena, tiksliau velu vakara - kampini medeli issiuvinejau ; 2 - procesas, ka nuveikiau per 2 men.; 3 - procesas, kiek buvo pries tuos 2 menesius
na, o as pagaliau idedu keleta nuotraukeliu: 1- ka nuveikiau per kryziavotoju diena, tiksliau velu vakara - kampini medeli issiuvinejau ; 2 - procesas, ka nuveikiau per 2 men.; 3 - procesas, kiek buvo pries tuos 2 menesius
kooooks grazumas sempleriuko...... jauciu reiks ir man koki ta varijuojanciom spalvom kada isiuvinet
Papildyta:
QUOTE(nekava @ 2009 10 14, 09:13)
bet jau dovydos tos tulpes tai varo is proto bet negaliu pradeti tokio darbo, nes turbut 10 metu nebaigciau
aciu ....bet zinok gali ir tu TIKRAI gali
Papildyta:
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 14, 11:12)
Dovyda, kai baigsi tulpes, turesi parodyt kaip tie perejimai is arti atrodo, koki vaizda duoda siuvinejimas su nevienodu giju skaicium
butinai, kiek
tik fotikas pritrauks
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 14, 08:07)
Kasiopeja - pradzia buvo sunki. kol susidraugavau su melanziniais siulais, kad rezultatas butu grazus. tikriausia, galima ir geriau. tobulumui ribu nera tai kai jauti, kad stringi, reik ardyti, vel bandyti, tai vis padedavau i sali. bet viena diena susiemiau ir pajudejau
bet užtat koks malonumas. O kai principą perpranti, tai viens du ir baigta
QUOTE(kasiopeja @ 2009 10 14, 14:54)
bet užtat koks malonumas. O kai principą perpranti, tai viens du ir baigta
taip cia man viskas ikvepianciai skamba, kad matyt, dar sia savaite nepadesio sio darbelio i sona. kol nebeliks siuliuko ir teks laukti iki atkeliaus papildymas. tiksliau pataleliu siuvinejima nukelsiu velesniam laikui.
cia po Jusu visu pagyru, toks azartas apeme kuo greiciau pabaigti
labukas, merginos. nebuvau cia tik pora dieneliu, o jau tokiu groziu pridejusios, kad seile tista. nu tiesiog visoms
QUOTE(Mur mur @ 2009 10 14, 15:22)
cia po Jusu visu pagyru, toks azartas apeme kuo greiciau pabaigti
o tu neskubėk, dar gabaliuką išsiuvinėk, pasirodyk, mes vėl tave išgirsim, pasilepink pagyrom
labas, merginos,
gal kas uzsakinejot ir zinot, kodel auksaranke.net tokie pigus dmc siulai? 1,39lt. kazkaip keista, nemacius as tokiu kainu, gal ten padielka?
gal kas uzsakinejot ir zinot, kodel auksaranke.net tokie pigus dmc siulai? 1,39lt. kazkaip keista, nemacius as tokiu kainu, gal ten padielka?
ne padielka ,o likučiai ,kažkas užsakinėjo ,sakė pusės nebeturi ,jei ne daugiau...matyt išparduoda...
MUR MUR,kitus tik giri ,o pati tai pasirodyt nenori ,užslėpus tokį grožį..nu jau man tie melanžiniai siūlai ,tai negaliu ..kai pagalvoji ,kiek man dar išmokt reikia-juoda kanva ,melanžiniai siūlai ,šilkiniai siūlai..vienu žodžiu.....ilgai čia užsibūsiu
Ačiū visoms už pagyras mano antpirštukams ,bet šiandien tai tingiu tuo BS užsiimt,dar laiko turiu ,pribaigsiu kitą dieną ,o nagai jau niežti namuką sesei pradėt ,tai matyt tuoj va ir kibsiu
MUR MUR,kitus tik giri ,o pati tai pasirodyt nenori ,užslėpus tokį grožį..nu jau man tie melanžiniai siūlai ,tai negaliu ..kai pagalvoji ,kiek man dar išmokt reikia-juoda kanva ,melanžiniai siūlai ,šilkiniai siūlai..vienu žodžiu.....ilgai čia užsibūsiu
Ačiū visoms už pagyras mano antpirštukams ,bet šiandien tai tingiu tuo BS užsiimt,dar laiko turiu ,pribaigsiu kitą dieną ,o nagai jau niežti namuką sesei pradėt ,tai matyt tuoj va ir kibsiu
Aš ir vos vos pasiuvinėjau
Šiaip tai bandau po truputį užbaiginėti štai ką:
Šiaip tai bandau po truputį užbaiginėti štai ką:
Zundyte > lauksim vaizdelio su BS Sveikinu beveik baigus - jau nuo seniai procesą stebėjau
Dovyda > aš irgi tavo tulpes kartas nuo karto prisimenu Nepamirštam mes čia tokių grožių
Beje, o ugninį paukštį jei neklystu Astulia pradėjus
Mur Mur dabas vertas didžiulių komplimentų
Dantiste > nesibijok lino Jei manai, kad bus sunku - pabandyk 28 ct tankumo, tada kryžiukai stanbesni, ir vienas malonumas siuvinėti! Aš dabar kalėdinį sampleriuką ant tokio pradėjau Anksčiau ant 32 ct lino siuvinėjau - irgi nieko sudėtingo, bet ant 28 ct viskas paprasčiau.
Ant evenweave siuvinėt nebandžiau - bet įsivazduoju, kad turėtų būt panašiai kaip linas - tik medžiagos sudėtis kita
Papildyta:
Ruci, o kas čia bus?
Dovyda > aš irgi tavo tulpes kartas nuo karto prisimenu Nepamirštam mes čia tokių grožių
Beje, o ugninį paukštį jei neklystu Astulia pradėjus
Mur Mur dabas vertas didžiulių komplimentų
Dantiste > nesibijok lino Jei manai, kad bus sunku - pabandyk 28 ct tankumo, tada kryžiukai stanbesni, ir vienas malonumas siuvinėti! Aš dabar kalėdinį sampleriuką ant tokio pradėjau Anksčiau ant 32 ct lino siuvinėjau - irgi nieko sudėtingo, bet ant 28 ct viskas paprasčiau.
Ant evenweave siuvinėt nebandžiau - bet įsivazduoju, kad turėtų būt panašiai kaip linas - tik medžiagos sudėtis kita
Papildyta:
Ruci, o kas čia bus?
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 10 14, 16:54)
* Beje, o ugninį paukštį jei neklystu Astulia pradėjus
** Ant evenweave siuvinėt nebandžiau - bet įsivazduoju, kad turėtų būt panašiai kaip linas - tik medžiagos sudėtis kita
** Ant evenweave siuvinėt nebandžiau - bet įsivazduoju, kad turėtų būt panašiai kaip linas - tik medžiagos sudėtis kita
* aš aš tik dabar siuvinėjimui laiko nebėr
** aš bandžiau ant evo siuvinėt, tai man patiko, daug fainiau nei ant aidos siuvinėt. tik dar labai noriu liną išbandyt, tik kad pas mus medžiagų pasirinkimas skurdus o internetu niekaip neišdrįstu užsisakyt mačiau dabar kasiuluose linui nuolaida, tai būtų puiki proga išbandyt