Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 10 13, 20:16)
Na ,pribaigiau pagaliau
victory.gif  victory.gif  victory.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif

liko tik negausus BS ax.gif ,tai jau ryt padarysiu.ir nufotkinus įdėsiu geresnę nuotrauką ,šita su tuo blicu tai nelabai man patinka doh.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
zundyte ir aš tokiu noriu wub.gif
Atsakyti
aaaa...na jau jusu atmintis tongue.gif stabdi uztraukiau rankini su tulpikem wink.gif negaliu siuvinet bo dulkiu kalnai namie - remontas mirksiukas.gif uzdengtos stovi. Nezinau ar rodziau, bet paskutine nuotrauka si. Pradejau 3-a scemutes lapa is 4 blush2.gif bet...pamirsau nufotkint dar nesusukta ant remo, yra tik uzsuktos doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 13, 20:16)
Na ,pribaigiau pagaliau
victory.gif  victory.gif  victory.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif good.gif wub.gif wub.gif wub.gif
bet ziuriu linas tai taip netaupiai... blush2.gif cia DMC? as tai vis dar prisibijau to lino, nors ir knieti isbandyt blush2.gif
Atsakyti
Džeine, žodžių, manau, nereikia 4u.gif 4u.gif
QUOTE(dovyda @ 2009 10 13, 21:44)
aaaa...na jau jusu atmintis tongue.gif stabdi uztraukiau rankini su tulpikem wink.gif negaliu siuvinet bo dulkiu kalnai namie - remontas  mirksiukas.gif uzdengtos stovi. Nezinau ar rodziau, bet paskutine nuotrauka si. Pradejau 3-a scemutes lapa is 4 blush2.gif bet...pamirsau nufotkint dar nesusukta ant remo, yra tik uzsuktos doh.gif

thumbup.gif aš tai nusikopijuosiu idėją ant siūlo galo užklijuoti popieriuką su numeriuku ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
cia ne linas ,čia ewenvew(atsiprašau ,nežinau kaip rašosi blush2.gif ),o palikau tiek ,nes norėjau į rėmą įtalpint,nenorėjau su lankeliu siuvinėt ax.gif kad kraštai nespurtų,ir tai ten nervas vienas buvo,nes ištisai išsprūsdavo doh.gif ir per naują tempt reikėjo,pasimokiau blush2.gif ,dabar siuvinėsiu tokius nelabai didelius darbus su lankeliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 13 spalio 2009 - 20:55
Aisku, o kaip ant to evenweave, smagiai siuvinejasi? Turiu numacius viena Mirabilia feja, tai nelabai norisi ant aidos siuvineti, daug krastu lieka, ireminus man tos skylutes nelabai ziurisi ax.gif bet neisivaizduoju kokia medziaga rinktis, tas DMC linas labai jau brangus, o lietuvisko niekaip nerandu kad graziai ir lygiai siuliukai suausti butu ir tankumas geras butu doh.gif
Atsakyti
jomajo nu jusus ir tempai blink.gif swoon.gif visom po daaaaaug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif as va pradejau nauja darbeli, bet jis juda labai leeeetai rolleyes.gif cia
kol kas tik lapelius baigiu siuvineti apacioje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita L: 13 spalio 2009 - 21:34
QUOTE(Jurgita L @ 2009 10 13, 22:24)
jomajo nu jusus ir tempai  blink.gif swoon.gif visom po daaaaaug  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as va pradejau nauja darbeli, bet jis juda labai leeeetai  rolleyes.gif cia
kol kas tik lapelius baigiu siuvineti apacioje  ax.gif

Grazus paukstukas bus wub.gif bet cia kaip suprantu tiktai pats paveikslelis atspauzdintas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 10 13, 10:16)

egle k, net keista kad is igolki schemos gavosi toks grazus paveikslas  drinks_cheers.gif super darbas, mielai pati pasikabinciau miegamajame  biggrin.gif

Sis darbelis is keletos jau issiuvinetu liks namie,nes visi kiti padovanoti rolleyes.gif
igolki man ir nekele didelio pasitikejimo,bet kadangi maciau jau pas kazka issiuvineta,tai ir pati pasirizau
Džeine super koks grozis thumbup.gif toks tikroviskas!!!!
zundyte kokie mieli antpirsciukai,tiesiog wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 10 13, 21:51)
Džeine, žodžių, manau, nereikia 4u.gif  4u.gif

thumbup.gif aš tai nusikopijuosiu idėją ant siūlo galo užklijuoti popieriuką su numeriuku ax.gif  thumbup.gif

labai prasom drinks_cheers.gif as naudoju tokius spalvotus lipnius popieriukus uzrasams mirksiukas.gif atsikerpu galiuka ir i vidu dedu siulgali ir sulipinu perlenkus. Labai gerai, nes kai daug spalvu ir dar + maisymai visokie, nebeatrenku, kuris siulas karo lotuliukas.gif
Atsakyti
Dovyda thumbup.gif mazumele pasilepinau vaizdeliu, lauksim tolimesniu pasirodymu wub.gif

na, o as pagaliau idedu keleta nuotraukeliu: 1- ka nuveikiau per kryziavotoju diena, tiksliau velu vakara - kampini medeli issiuvinejau smile.gif; 2 - procesas, ka nuveikiau per 2 men.; 3 - procesas, kiek buvo pries tuos 2 menesius ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti