Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 77 tema

Džeine nuostabus darbelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dzeine, tu nepakartojama wub.gif thumbup.gif

QUOTE(flyone @ 2009 10 13, 14:46)
Na mergaites, as tai nusipirkau siandien siulu, pradesiu pinigu medeli siuvineti, nekantrauju kaip noriu pradeti rolleyes.gif  siaip turiu jau keleta darbeliu savo issiuvinejus ir idejus i darbeliai. lt  ax.gif  jei kam idomu, galeciau nuoroda imesti  smile.gif

koks tas pinigu medelis g.gif pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
va smile.gif http://raleighforhir.../money-tree.jpg
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 13, 14:31)
DŽEINE,žemai lenkiuos .... wub.gif  wub.gif superinis darbas ir superinė dovana thumbup.gif  thumbup.gif ..ir tempai pavydėtini... thumbup.gif  thumbup.gif ..Ką dabar siuvinėsi ,pabaigus šitą?Koks stebuklas dabar laukia mūsų? blush2.gif

biggrin.gif dabar kelis mažesnius, SAU... darysiu, tiesa, gavau dovanų ta vaisiu pintinės rinkini, tai reiks ir prie jo pradėt knibinėtis biggrin.gif

dar karta visom ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2009 10 13, 15:27)

galima shema, superinis wub.gif 4u.gif 7taskeboruze@gmail.com
ir nuoroda imesk savo darbeliu, norim papasint ka turi padarius rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 13 spalio 2009 - 15:54
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 13, 08:57)
tai kur nors kamputyje,ar ant kokio likucio pabandyk mirksiukas.gif

Pabandziau! Na, SUPER dalykas, ir ko as taip ilgai laukiau doh.gif
Atsakyti
Džeine, nu super darbas thumbup.gif bet ka tik dar gero gabalo truko, o jau baigtas blink.gif lauksiu kaip su BS atrodys bigsmile.gif
o as irgi pasigedau Dovydos tulpiu. Trauk tu jas i dienos sviesa mirksiukas.gif dar prisimenu kazkuri buvo apsiemusi toki dideli peizaza su ereliu siuvinet, irgi senai matytas g.gif blush2.gif
Atsakyti
na nebūtų šiandien 13 diena doh.gif ,liko mano antpirštukams galk 30 kryžiukų padėt ir pabaigčiau ,tai adatą sulaužiau doh.gif ,kažkur buvo dar viena tokia smulki ,einu ieškot...
sode dieną buvau ,tai auskarą pamečiau auksinį ,o dabar dar adatą...vienu žodžiu iš gerų norų kartais dievulis juokiasi doh.gif jei atrasiu adatą tai dabaigsiu tuos antpirštukus šiandien ..pagaliau ,tiesą sakant jau per ilgai čia juos knebinėju blush2.gif ....pasirodysiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 10 13, 19:04)
na nebūtų šiandien 13 diena doh.gif ,liko mano antpirštukams galk 30 kryžiukų padėt ir pabaigčiau ,tai adatą sulaužiau doh.gif ,kažkur buvo dar viena tokia smulki ,einu ieškot...
sode dieną buvau ,tai auskarą pamečiau auksinį ,o dabar dar adatą...vienu žodžiu iš gerų norų kartais dievulis juokiasi doh.gif  jei atrasiu adatą tai dabaigsiu tuos antpirštukus šiandien ..pagaliau ,tiesą sakant jau per ilgai čia juos knebinėju blush2.gif ....pasirodysiu... mirksiukas.gif

Ieškok ieškok, kad greičiau parodytum wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 10 13, 09:47)
assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  didis.gif  BAIGIAU    biggrin.gif  liko tik BS

bigsmile.gif šaunuolė, neberandu žodžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 13, 18:19)
dar prisimenu kazkuri buvo apsiemusi toki dideli peizaza su ereliu siuvinet, irgi senai matytas  g.gif  blush2.gif

tai čia, turbūt, apie mane rolleyes.gif nebuvau jo į rankas bepaėmus nuo dukrytės gimimo, kol kas vis dar laiko nėra blush2.gif
Atsakyti
Na ,pribaigiau pagaliau
victory.gif victory.gif victory.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
user posted image

liko tik negausus BS ax.gif ,tai jau ryt padarysiu.ir nufotkinus įdėsiu geresnę nuotrauką ,šita su tuo blicu tai nelabai man patinka doh.gif
Atsakyti