Džeine nuostabus darbelis
Dzeine, tu nepakartojama
koks tas pinigu medelis pasirodyk
QUOTE(flyone @ 2009 10 13, 14:46)
Na mergaites, as tai nusipirkau siandien siulu, pradesiu pinigu medeli siuvineti, nekantrauju kaip noriu pradeti siaip turiu jau keleta darbeliu savo issiuvinejus ir idejus i darbeliai. lt jei kam idomu, galeciau nuoroda imesti
koks tas pinigu medelis pasirodyk
QUOTE(zundyte @ 2009 10 13, 14:31)
DŽEINE,žemai lenkiuos .... superinis darbas ir superinė dovana ..ir tempai pavydėtini... ..Ką dabar siuvinėsi ,pabaigus šitą?Koks stebuklas dabar laukia mūsų?
dabar kelis mažesnius, SAU... darysiu, tiesa, gavau dovanų ta vaisiu pintinės rinkini, tai reiks ir prie jo pradėt knibinėtis
dar karta visom ačiū
QUOTE(flyone @ 2009 10 13, 15:27)
galima shema, superinis 7taskeboruze@gmail.com
ir nuoroda imesk savo darbeliu, norim papasint ka turi padarius
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 10 13, 08:57)
tai kur nors kamputyje,ar ant kokio likucio pabandyk
Pabandziau! Na, SUPER dalykas, ir ko as taip ilgai laukiau
Džeine, nu super darbas bet ka tik dar gero gabalo truko, o jau baigtas lauksiu kaip su BS atrodys
o as irgi pasigedau Dovydos tulpiu. Trauk tu jas i dienos sviesa dar prisimenu kazkuri buvo apsiemusi toki dideli peizaza su ereliu siuvinet, irgi senai matytas
o as irgi pasigedau Dovydos tulpiu. Trauk tu jas i dienos sviesa dar prisimenu kazkuri buvo apsiemusi toki dideli peizaza su ereliu siuvinet, irgi senai matytas
na nebūtų šiandien 13 diena ,liko mano antpirštukams galk 30 kryžiukų padėt ir pabaigčiau ,tai adatą sulaužiau ,kažkur buvo dar viena tokia smulki ,einu ieškot...
sode dieną buvau ,tai auskarą pamečiau auksinį ,o dabar dar adatą...vienu žodžiu iš gerų norų kartais dievulis juokiasi jei atrasiu adatą tai dabaigsiu tuos antpirštukus šiandien ..pagaliau ,tiesą sakant jau per ilgai čia juos knebinėju ....pasirodysiu...
sode dieną buvau ,tai auskarą pamečiau auksinį ,o dabar dar adatą...vienu žodžiu iš gerų norų kartais dievulis juokiasi jei atrasiu adatą tai dabaigsiu tuos antpirštukus šiandien ..pagaliau ,tiesą sakant jau per ilgai čia juos knebinėju ....pasirodysiu...
QUOTE(zundyte @ 2009 10 13, 19:04)
na nebūtų šiandien 13 diena ,liko mano antpirštukams galk 30 kryžiukų padėt ir pabaigčiau ,tai adatą sulaužiau ,kažkur buvo dar viena tokia smulki ,einu ieškot...
Ieškok ieškok, kad greičiau parodytum
QUOTE(Dantiste @ 2009 10 13, 18:19)
dar prisimenu kazkuri buvo apsiemusi toki dideli peizaza su ereliu siuvinet, irgi senai matytas
tai čia, turbūt, apie mane nebuvau jo į rankas bepaėmus nuo dukrytės gimimo, kol kas vis dar laiko nėra